Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın fake'leri yada nasıl eğleniyoruz, nasıl eğleniyoruz...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşımla ne fake'ler attık geçen gün, hem de ne dayaklar yiyorduk yani, sizin aklınızda varsa siz de yazın, şahsen benim aklıma geldikçe yarılıyorum.
Klasik numara: Araba fake: Trafikte arabalar vın vın geçerken tam araba gelirken hülolop efektiyle yola atlar gibi yapılır. Yanınızda fotoğraf makinanız varsa sürücünün yüzündeki o ifadeyi resimle çekip ölümsüzleştirmek için kaç para verirsiniz bilmiyorum LoL.
Araba fake 2 (bunda dayak yeme ihtimaliniz biraz daha fazla): Karşıya geçmek için yolda dururken tam hız önünüzden araba geçtiğinizde bir anda ayağınızı tutup yüzünüzü buruşturun. Sürücü dikiz aynasından bakıyorsa çok komik panik yapıyor. Ama sürücüler bu durumda arabadan inebilirler, gerçi türk insanı daha çok kaçıp gider gibi ama durup inerlerse topuklamaya hazır olun çünkü numara olduğu öğrenilince pek hoş olmuyor =)
Taksi fake: İki kişiden biri karşı kaldırıma geçer ve boş bir taksinin gelmesi beklenir. Taksi geçerken bir kişi elini kaldırır ve sallar. Taksi müşteri buldum ayağına yanınıza gelince de karşı kaldırımdaki adama "NABER LAN MAHMUT!" diye bağırılır ve bozuntuya verilmeden el sallanmaya devam edilir. Dayak riski olmasa da güzel yüz ifadeleri çıkar :P
Taksi fake 2 (dayak riski çooook yüksek): Bu daha çok sözel bir fake ama karşınızdaki taksici hafiften delikanlıysa ağır dayaklar yiyebilirsiniz. Her neyse. Boş bir taksi çevrilir, kapı açılır ve "abi boş musun?" yada "abi sana binebilir miyiz?" denilir, taksicinin suratına bir göz atın ki anında kaçmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu anlayasınız...
Sizin aklınızda var mı? Biraz trafiksel bir olay oldu ama her türlü fake'e açığız, trafikte yada değil =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehehe en güzelini unutuyordum apartmandan taşındığımdan beri deneyemiyorum içimde kaldı. Erkek bir arkadaşınız geldiğinde kapı düğmesine basılıp sonra yanlışlıklaymıuş gibi kapıcı dairesi tuşuna basılır ve "hayatım prezervatifleri aldın mı hasanla mehmet de geliyorlar mıymış?" diye sormaktır. Sonraki 1 hafta boyunca kapıcının sizi görünce nasıl davrandığına bakın KOPACAKSINIZ.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

araba fake 2'yi biz cok yapioruz ustune bi de "ARRRRRGGGHHHH!!! AYAGIM!" diye bagirinca hem cewredeki insanlar hemde araba tarafindan buyuk ilgiyle izlenioruz :P Bi keresinde istiklal'de yaptik bunu cewredeki insanlar inaninca durmayan arabanin pesinden "Cocugun ayagini ezdin heeey dursana" bagirislariyla el falan salladilar (ki dot kadar sokaklarda oluyo bu, arabalar oyle hizli gitmediginden mutlaka farkedio sofor olayi). Ama yine de durmamisti araba bizde sakin sakin yurumustuk olay yerinden "Tamam iyiyiz" diye[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Buna fake denilebilir mi bilmiyorum ama şöyle bir olay; METUCON ' un maskeli balosunda giymek üzere bir black robe diktirdim. (kerata çok hoş oldu) Ve onu giyip mahallede yaklaşık bir gün öylece dolaştım. Köfteciye gittim, askeriyenin önünde filan turladım, inanılmaz keyif aldım insanların zönk die bakmaları çok hoş. Bunda da dayak riski çok az olsada var.(satanist muhabbeti) Üstelik artı olarak polisin alıp götürme riski var. (yine satanist muhabetti)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de veli fake'leri vardır bir çoğumuz yaparız zaten ama yazayım yine de. Arkadaşlardan biri bir sınav sonrası yada gece dışarı çıktığında annesi/babasıyla konuşurken, sınav sonrası telefonda "kaç aldın" denildiğinde "HADI GERÇEĞİ SÖYLE ABİ, NE OLACAK %12 ALDIYSAN ANNEN BE SAKLAYAMAZSIN" yada daha da kötüsü gece dışarıdayken "YA HASAN ABİ ESRARI UZATSANA EROİN BİTMİŞ BURDA" diyeceksiniz hasan abiyi oynayan arkadaş da cevap olarak "YOK ESRAR xxx'de, EROİNİ DE O HAYVAN BİTİRMİŞ ZATEN" diye bağıracak arkada, xxx de telefondaki arkadaş. Çok klasik olmasına rağmen hala işe yaradığını gördüm çok komik oluyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 03 July 2003 04:49 tarihinde demiş ki:
Bir de veli fake'leri vardır bir çoğumuz yaparız zaten ama yazayım yine de. Arkadaşlardan biri bir sınav sonrası yada gece dışarı çıktığında annesi/babasıyla konuşurken, sınav sonrası telefonda "kaç aldın" denildiğinde "HADI GERÇEĞİ SÖYLE ABİ, NE OLACAK %12 ALDIYSAN ANNEN BE SAKLAYAMAZSIN" yada daha da kötüsü gece dışarıdayken "YA HASAN ABİ ESRARI UZATSANA EROİN BİTMİŞ BURDA" diyeceksiniz hasan abiyi oynayan arkadaş da cevap olarak "YOK ESRAR xxx'de, EROİNİ DE O HAYVAN BİTİRMİŞ ZATEN" diye bağıracak arkada, xxx de telefondaki arkadaş. Çok klasik olmasına rağmen hala işe yaradığını gördüm çok komik oluyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.

hep yapılır
niye de anlamam

bi kere bile tuttuğunu görmedim eauha[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de her insan bir değil ki, yeni kullanmaya başlamış biri olur, dalgın biri olur. sana bakarken gider öndekine çarpar ya da başka bir yayaya çarpar. milyonda bir ihtimal bile olsa bir insan canı bile tehlikeye düşüyor denebiliyorsa bence o işlere girişmemek gerek, hele de kendi hayatımız değilse sadece sözkonusu olan..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ayak ezme olayını okul çıkışı hocalar arabalarıyla çıkarken yapıyordum güzel oluyordu.

o telefon olayını bizdaha farklı yapıyoduk."hayatıım hadi yatağa gel , oh çok ateşlisin" falan diince bi eli telefonda dieriyle sinek kaçıştırmaya çalışır gibi bizi kovalardı şaka mağdurları[hline]
www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

taksi fake:
bos bi taksi gecerken yuksek sesle TAAAAKSİİİİİİİİ diye bagırıp arabayı gosteriyoruz . ama el kaldırmıyoruz yani isaret parmagımızla taksiyi gosteriyoruz. adam duruyo biz binmiyoruz. adam diyo genler binmicekmisiniz. yo abi biz senin arabanın taksi oldugunu gosterdik diyoruz eheh[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire..
Sosyal ağlarda paylaş

ben araba fake2 'yi istiklal'de tramvaya yaptım geçen gün.
durdum rayların kenarında..tam gelirken kenara çeklipip aaarrrghh şeklinde çığırdım. tramvay 1-2 metre daha gitti ve durdu. şöför mü ne denirse çıkardı kafasını camdan pşşt hüüoop diye seslendi bana. baktım ki adam sinirden delirmiş. '' kime hava atıyon laaan!! '' dedi. tramvayın içindekiler de kafalarını çıkarmışlar pencerelerden '' çıkçıkçık ne ayıp.. '' nidalarıyla izliyolar.
adam vırvır konuştu ben de tamam dedim gittim euheeh..[hline] icq: 67083813
Sosyal ağlarda paylaş

Bzm arkadaslar annemle telefondayken sigarayi uzatsana fln diolardi annemde telefonda hic sesini cikarmadi.Eve gelince demediini birakmadi bende sowdum walla manyak misn be kadin saka yapiolar die.Tobe yarabbim lol[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomad13, 03 July 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Bzm arkadaslar annemle telefondayken sigarayi uzatsana fln diolardi annemde telefonda hic sesini cikarmadi.Eve gelince demediini birakmadi bende sowdum walla manyak misn be kadin saka yapiolar die.Tobe yarabbim lol[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808

Bana da oldu aynısı. Yani daha bir hafifi. Telefonda sınavım iyi geçti dedim, hadi lan 30 aldığını söyle falan dediler annem de telefondan bağırınıyor olum bu yaşa gelmişin not mu saklayacan bilmemne... Sigara numarasını da kendime yaptırtmam bir kere puroyla yakalanmıştım ciddiye alıyor o tür şeyleri...
Bu arada Sam ben yapın demiyorum ki kimseye yapanlar yazsın diyorum. Bir de hayatta her şeyin bir risk yaratacağını hayat boyu en aza indirgemeye çalışmanın da o kadar yararlı olmadığını düşünüyorum ama bu sadece benim için geçerli tabii isteyen istediğini yapar...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 03 July 2003 16:26 tarihinde demiş ki:
said:
nomad13, 03 July 2003 15:29 tarihinde demiş ki:

Icq UIN = 788808

Bana da oldu aynısı. Yani daha bir hafifi. Telefonda sınavım iyi geçti dedim, hadi lan 30 aldığını söyle falan dediler annem de telefondan bağırınıyor olum bu yaşa gelmişin not mu saklayacan bilmemne... Sigara numarasını da kendime yaptırtmam bir kere puroyla yakalanmıştım ciddiye alıyor o tür şeyleri...
Bu arada Sam ben yapın demiyorum ki kimseye yapanlar yazsın diyorum. Bir de hayatta her şeyin bir risk yaratacağını hayat boyu en aza indirgemeye çalışmanın da o kadar yararlı olmadığını düşünüyorum ama bu sadece benim için geçerli tabii isteyen istediğini yapar...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.

iyi de bu arada yapmayanlara da örnek olunmuyor mu? hayatta sokakta yürümenin bile riski vardır, başına göktaşı düşebilir ama trafikte bu tarz şakalar yapıp birisinin yaralanmasına bile sebep olursanız mahkeme bir yana kendinize ne diyeceksiniz hiç düşündünüz mü? siz eğleneceksiniz derken birisinin başına bir olay gelse? hani haberlerde böyle kazaları duyuyoruz da hoşlanmıyoruz, bizim yapmamız doğru mu?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

TAHSİİİİİN!!
naaber olum.. yok abi taksi demedim tahsin dedim .. evet..

parmaksız piyanocu baba da eskilerden eskilerden bi klasiktir.
işe yarar.

Eskilerden (masumiyet saflık gibi özellikler gerektirir) Arkadaşa olm xxx in taşakları alttaymış lan denir. Arkadaş yapma yaa yazık lan der. Saf arkadaşımız e olm ne var herkesin altta dii mi? Der devam edilir...

işin eşşek şakasına varan boyutları olayı güzelleştirmektedir. Ne kadar kan o kadar keyif.

Arkadaşınıza şş olm eli yüzünden büyük olanların kanser olma riski yüksekmiş diyin. Denyocuk elini yüzüne götürünce eline vurun burnu acısın... Olmadı mı? Çekin elini burnuna yumruk atın. Oluşan kavga herkesin enerjisini yerine getirecektir.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

o telefonda sigara olayı başına geldi ama avcı avlandıydı :)
bende cep wardı o zamanlar ama arkda yoktu
anneside benim cebi arıyodu arkla konuşmak için
cep çaldı açtım telefonu arkda benim annemdir die bağırıyo arkamdan olm sigarayı uzatsana die döndüm arka verdim telefonu al annen die çocuğun suratı süperdi tam fotoluk :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...