LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ogame soruları başlığında da sordum ama bekleyemedim, daha çok dikkat çeksin diye açıyorum açıkçası eheo. oyun zaten bekleye bekleye çatlattı beni, kendimi film downloadı bekler gibi hissettim, hiçbir şey olmuyor çünkü. 7. evrende başladım, eğer kesin yardım sözü verirseniz başka evrene de geçebilirim çok geç olmadan. yardım istiyorum çünkü bu başlarda kağnı gibi ilerliyor her şey, filo kurmaya "başlamak" heralde 1-2 haftamı alır bu hızla. bir de evren değiştirirken, yaptıklarımızı aktarabiliyor muyuz? ayrıca başka evrende yer yoktu ben 7den açtırırken, yoksa var da, bazen mi yok? yardım bekliyorum anacım, ühea[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aktarma yok.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evren1 'de hertürlü Saldırı ve diğer yardımlar yapılır...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi de bişey sorucam tatil durumundayken tam olarak ne oluyor? kimse saldıramıyor mu? onlar saldıramazken biz resource kazanabiliyor muyuz? eğer kazanamıyorsak filan, uyurken ne yapmak gerekir? tabi ben daha 0 puanda olan bir nubi olarak soruyorum bunu. benim saldıraya karsı korkmam gerekir mi? sadece madenler var gezegende su an, ne filo, ne savunma mekanizması var.. aydınlatınız pls[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bilgi verin hulen[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tatil modundayken maden artmaz kimse de sana saldiramaz. daha baslardayken saldiri olayi cok sorun olmazda filo yaptiktan sonra millet filonu patlatmak isteyecek, onun icin filonu hizi dusurerek kolonilerine gondermen lazim falan. ha bide ilk once kolonilere agirlik ver ilk basta puanin dussede kolonileri rayina oturttuktan sonra hizlica yukseliyorsun. savunmaya gelince, bence gereksiz ama yapmak sana kalmis bi olay, ben cok ilgilenmicem insanlarin gozu korksun diyosan yap tabi[signature][hline]fol lol the doh fol the day [Bu mesaj enema tarafından 06 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yahu koloni nasil yapcaz[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi de şu an ilk 4 bina kademeleri şu şekilde: 7 5 3 7 ayrıca bilgisayar ve robotları da 1er kademe yaptım bu dengeyi nasıl oturtmak lazım? koloni işine ne zaman girişmek lazım? bu konuda bilgi verebilir misiniz?[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi de bizim anagezegende cıkardıklarımız kolonileri etkiler mi? yoksa oraya has mı cıkarmak lazım veya koloniye maden mi tasımak lazım? bi de insanlar kolonilerimize saldırabilir mi? yani 9 koloni varsa, hepsini sürekli korumak mı lazım, ana gezegenle beraber? ayrıca insanlar saldırınca binalarımızı yıkabilir mi? yoksa bu saldırı sadece filoya karsılık ve eldeki madenleri almaya yönelik mi? koloniye saldırılabiliyorsa, o koloni ele geçirilebiliyor mu?[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ehe tam mesajı gonderirken aklıma geliyor.. şimdi bu alan sayısı ana gezegende 163, bunun dengesi nasıl olmalı? yani toplamda kaçar maden ve diğer şeyler olmalı? ayrıca mesela robotu veya bilgisayarı geliştirirsem, bunlar da kademe başına alan kaplar mı? kaplarsa toptan nasıl bir denge oturtulmalı binaların dağılımı hususunda?[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok mu bir babayigit birikimini sunacak[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 - koloni için önce koloni gemisi kurman lazım. onun için araştırmalar felan var, teknik kısmına bakabilirsin. sonra bir başka gezegene yolluyarak koloni kuruyorsun oraya. - bina işi, koloni işi gibi şeyler forumda anlatılıyor (ogame forumu). ince detayları felan ordan araştırabilirsin. ama basit olarak, doğru gidiyorsun bence. 7 5 3, 8 6 4, 9 7 5 gibi gitmek iyidir hoştur. ama tabii oyun düzenin farklıysa, direk saldırılar yapıp bunun üzerinden geçineceksen, ya da oturup araştırma ve madencilik kasmak istiyorsan, bina dikme işi senin stratejilerine göre değişebilir.. bu tip farklı stratejilerde farklı bina taktikleri gerekebilir. ama genel bina dikme kombinasyonu yukarda anlattığım gibi. - diğer sorularını cevaplıyamıyacağım, oyunla çok ilgili değilim. ancak ogame forumlarında bu tip soruların cevapları yazıyor. olmassa sam veya capulcuya da sorabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 her koloni yeni bi gezegen sifirdan basliyosun hepsinde, bina olarakda metal 10sa kristal 8 olsun yani 2 fark olsun o 2sinin arasinda deutda kristalden 5-6 kademe arkadan gelsin. saldirilarda sadece filon ve savunma binalari gider(solar uydularda gider), bina menusunden yaptiklarina birsey olmaz. saldiri yemek istemiyosan oyunda degilken madenlerini ve filonu gezegenlerde tutmamaya calismalisin boyle iste:) gerci daha yeni basladigin icin saldiri yeme derdin olmaz fazla[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 e bunlari gezegende tutmazsam, bunun tatil modundan ne farkı olur? ayrıca bunları havaya kaldırmak ne demek, nereye götürcem ki bunları be ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu siteye bak her aradığını bulursun[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: enema, 06 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: tatil modundayken maden artmaz kimse de sana saldiramaz. daha baslardayken saldiri olayi cok sorun olmazda filo yaptiktan sonra millet filonu patlatmak isteyecek, onun icin filonu hizi dusurerek kolonilerine gondermen lazim falan. Ya da underground yazılımlar kullanman lazım :P Mesela ben açıyorum Tower Guard yazılımını, kafam rahat keyfime bakıyorum. Birisi saldırırsa alet beni cep telefonundan arıyor. Olay şu şekilde : Telefon çalar. Zırrr zırrr zarrr zurrrr ... Arlooax : Aloww Mekanik Ses ( TR meali ) : Ben Tower Guard, 300 komuta gemisinden oluşan bir filo 2 saat 45 dakika sonra BlaBla gezegenine saldırmış olacak. Arlooax : Saol canumm, gapaaat işim var, thank yuu. Teknolojinin gözünü yiyim bea :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hos degil ya yayginlasirsa ben kimi patlatcam:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Tabi müdahale edersen ısrarcı saldıran arkadaş isyan edebiliyor. Yaşanmış örnek : Saldırı haberi üzerine bilgisayar başına geçer Arlooax ve mesaj atar saldırana : outgoing message ( Ben saldıran zatı kerime atıyorum ) : Hoca metal, deut ihtiyaç varsa söyle yollayayım nakliye, koca filo yorulmasın yani teaa buraya geliyor :) incoming message ( saldıran zatı kerim bana atıyor ) Kardeş uyumanmı ! vampirmisin sen yaaa, bir tutturamadım yapışıkmısın bilgisayara kardeş :P çekiyorum filomu boşu boşuna kasma doldur boşat, saldırmıcam daa :) PS: Bu arada yaygınlaşmaz.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Edit : Bu arada yakalanıyorsun yani. Daha dün yedik kafamıza :) Ama ben ciddi takılmıyorum oyunda, günde iki parti girip çıkıyorum. Pek umrumda değil yani olaylar gerçek anlamda. [Bu mesaj Arlooax tarafından 07 Haziran 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya beyler bu oyun piskopat mı? enerji sorunu nasıl halledilecek? saldırgan, pasif oynayan insanlar nasıl düzlüğe çıkacak? yahu deteryum lvl17, saatte 900 küsür üretir, 1700 enerjini alırım diyor, ben de kendisine oha eşşoglusu diyorum pasif oynayan insanlar madenlere yönelmeli değil mi? e madenler enerji istiyor değil mi? ancak mesela lvl 20 solarenerji santralini 21 yapmak 350k metal ve bi 2/3ü kadar kristal istiyor cüs diyorum. saatte metal gelimi kassan kassan 5-6k olsa, bu is nasıl basarılacak saldırgan olmadan? ayrıca saldırgan olsak da, gemilerin de masallahı var. kücük avcı 3k 1k'dan baslıyor, yeah dedim. aranızda über olmuslar varsa, bunu ne kadar zamanda oldular bi acıklasınlar da yüregime su serpilsin. cünkü bana göre 1 yılda anca über olunuyordur. bu ne ulen, bu kadar abartılır mı, sonu gözükmeyen kuyu gibi[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben başlıyalım bi hafta oldu metal lvl 11 kristal lvl 11 solar enerji lvl 11 deteryum lvl 9 mesela 3-4 tane hafif avcım var.3 tane roket atarım var.3 solar uydum var. bu kadar yapabildim :) onun harici lazer teknigi gemilere sırh falan olaylarnıda açtım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 pasif oynuyosan solar uydu + defans kasıcan.. adam bakıcak sana dalarsa bişi kazanamıyo. başkasına dalıcak.. ayrıa evren 1 de gelişene kadar rahatsız eden olmuyo. (1500 e kadar saldırı sonda glemedi hiç.. belki şanstır) çöpçülükte yap ayrıca..[signature][hline]Fire is the universal language edit: defans derken agır lazer kasma.. 50 agır lazerden sonra bi ise yaramıyo hafif agır roketatar 50 le. iyon 25. gauss aban.. sonra arastırmalar artınca plazmaya gec.. ama gmeilerlede savunma yapabiliyosun.. hemde ilerde agresif olmaya baslayabilirsin böylece.. gemi daha yararlı gibi.. kubbe kesin yap.. [Bu mesaj LethE tarafından 08 Haziran 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çöpçülük nası oluo :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Vay be paticik te o game bolumu de varmis yasasin. Amma cok soru sormussunuz hemen cevaplamaya basliyim. -enerji sorununu hafifletmenin birkac yolu var ama tam cozmenin yolunu bende bulamadim. Cevabi uber oldugunuzu dusunerek yaziyorum. Kurdugunuz gezegen gunese daha yakin ise solar uydulardan daha cok enerji alırsiniz. 50-60 solar uydusu olan insanlar var mesela. 2 gezegen gunesten uzaksa daha cok deut uretir. Bu yuzden uzakta bir somurge yapin burasi full deut kassin, gunese yakin bir somurgenizde de full metal+kris kasin(solar uydu destekli) hic deut yapmayin. biraz fizyo enerji santrali yapabilirsiniz ama cok yapmamakta fayda var. -Copculuk icin geri donusumcu yapmaniz lazim. Sonra galaksi menusunden gezegenlerin yaninda t isareti var mousu onun uzerinde tutarak ne kadar cop oldugunu ogrenirsiniz ve sonra gd ile toplarsiniz. İlerde dusmana yagma yapmak icin degil sadece filosunu patlatip gd ile toplamak icin saldiriliyor. -Oyuna basladiktan yaklasik 50 saat sonra 1ha, 1kn ile dusmana saldirmak mumkun ama bunun icin butun binalari tam zamaninda yapmaniz lazim. -Oyunda ilerledikce maden yapmak daha zorlasiyor. İlk baslarda yaptigin bir bina kendi parasini 5-10 saatte geri karsilarken sonradan bu 3-5 gune cikiyor. Zaten bina yapim sureleride cok uzun oluyor 30-40 saat de bir maden yapiyorsunuz, tabi nanit yoksa. Bunun icin koloni kurmaniz ve maden seviyesi az olan gezegenleri gelistirmeniz lazim. 9 gezegene ulasinca ve bunlarda 15 16 maden seviyesine gelince dusunursun artik napacagini. -Cok iyi bir oyuncu sanirim gunde madenlerden kazandigi kadar parayi yagma yaparak cikarabilir tabi iyi bir filosu olmasi lazim. -Olum yildizini simdilik unutsaniz daha iyi olur. Komuta gemisi yapabilmeniz icin ise en az bir ay gecmesi lazim. tavsiyem agir avciyi bulduktan sonra mumkun oldugunca hizli bir sekilde komutaya gidin. Kruvazoru atlamaya calisin. Edit: Baska sorusu olan varsa yanitlamaya calisiyim. [Bu mesaj malcolm tarafından 08 Haziran 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 koloniler de korunmalı mı? ayrıca benim ana gezegenin max sıcaklıgı 63, solar uydu olur mu? 3. derece yaklısıgım galiba günese. su an madenler 9 7 6 solarenerji de 11 oluyor. ben simdi uzaga mı kurmalıyım kolonileri, deut için. çok az deut geliyor. 20 deut yapınca 1k anca geliyor saat basi. ayrıca koloni gemisi kurmak da ayrı bir dert, onu cıkarana kadar napıcam?[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Arlooax, 07 Haziran 2005 03:07 tarihinde demiş ki: said: enema, 06 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: tatil modundayken maden artmaz kimse de sana saldiramaz. daha baslardayken saldiri olayi cok sorun olmazda filo yaptiktan sonra millet filonu patlatmak isteyecek, onun icin filonu hizi dusurerek kolonilerine gondermen lazim falan. Ya da underground yazılımlar kullanman lazım :P Mesela ben açıyorum Tower Guard yazılımını, kafam rahat keyfime bakıyorum. Birisi saldırırsa alet beni cep telefonundan arıyor. Olay şu şekilde : Telefon çalar. Zırrr zırrr zarrr zurrrr ... Arlooax : Aloww Mekanik Ses ( TR meali ) : Ben Tower Guard, 300 komuta gemisinden oluşan bir filo 2 saat 45 dakika sonra BlaBla gezegenine saldırmış olacak. Arlooax : Saol canumm, gapaaat işim var, thank yuu. Teknolojinin gözünü yiyim bea :) o ne lan ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar