Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 mendoza rouge ve shaman hala pvp de hayvan gibi güçlü ama paladin değil. içinde pvp olan bir oyunda pvp yapamayan bir karkterle oynamak nasıl bir duygu bir bilsen. paladin e en kral itemları versen bile karşılarında noob olamayan birini yenmeleri çok zor. Ki paladinin en iyi itemları süper şeyler getirmiyor. blizzard paladini böyle tuttuğu sürece paladin karkter sahipleri çoğunlukla başka karkterlerle oynamya başlayacaklar bazıalrı da acc lerini kapattırracaklar. ilk başta milletin pala olmasının aıl sebebi "beleş at" dı bunu belirteyim. Bu hevesle başlayanların çoğu palanın oalyını farkedince başka karaktere geçtiler. Serverin başıdna heryer paladin ve rouge kaynıyordu. Şimdi yöle değil. AV veya Wwsg olmasa rougelar oyuna bile girmez. aslında benim hala umudum var bu kadar playerin ağlamasını görmemezlikten gelemezler. Ki şundan adım gibi eminim. Hiç bir blizzard yetkilisi lvl 60 a kadar bir paladinle pvp serverında oynamamıştır. En azından biri oynasa paladinin durumunu görüp bir çözüme giderdi. Paladinin abiltyleri kağıt üzeridne çok süpermiş gibi gözüküyor. "12 sn immunty to everthing OMFG WTF NERF PALA! Yada "beleş at alıyorlar 90g istiyoruz bizde! " "They wear plate armor" Şu anda paladinlerin ve priestlerin CM si fangtooth un paladin karkter açtığı bilinyor hatta bütün herkez onunla bu yüzden dalga da geçmekte. Kendisin tek oynadığı karakterin undead shadow priest olduğu da bilinmekte. Bir de kolpadan laflar atıyorlar şu anda paladinle igilenmeyi düşünmüyoruz. Oyun çıkmadan 1 hafta önce paladinlere attıkları son dakka golüyle herşeyi mahvettiler. Kendileri de şu anki sistemin başarısız olduğunun farkında bu kadar kişinin ağlamasından dolayı ama tükürdküklerini yalayamıyorlar ve eskisini geri getiremiyorlar. En basit örneği lightforge helm. Eski halini bilenler vardır yoksa söyleyeyim scarlet paladinlerinin kafasındaki kırmızı helm yana doğru iki kanat var. Son derece karizmadı ama blizz ne yaptı keyfine gitti bok gibi bir helmle değiştirdi. Yeni helm ile paladinler MC donalds elemanına dönüştüler. Bu değişikliği neden yaptıkları da bilinmiyor. Millet defalarca bundan bahsetti hiç bir blizzard yetkilisi açıklama yapmadı. Sonra tier2 setimiz judgement set i süper bir set ti. Thottbot da gördüğümde resmen bitmiştim. Tek hedefim haline gelmişti. Patchlerden sonra ne göreyim setin str ve agility bonusu gitmiş yerine int bonusu artmış. ver her parçasına healing spell bonusu gelmiş. (daha önceki versiyonda crit chance verdı) Fangtooth un paladin karakter açıcam ve uther in ismini yşatacam lafına gelen süper bir cevap gene forumlardarn. Q u o t e: "I will be doing my best to live up to Uther's name!" You have a lot to live up to. Uther was the greatest cleansebot there ever was. They say he didn't even need decursive in Molten Core and could spam flash of light faster than any paladin in the land - there are those who insist as quick as one and a half seconds each! Ledgend has it that he would remain out of combat for days at a time ressurecting his fallen comrades and only used his weapon for the magical healing buffs and rare alliance ceremonial rituals. Recently, rumours have surfaced that Uther enjoyed donning exotic cloth and leather armor in a deviant rejection of the plated paladin heritage. His unbridled lust for healing and cleansing led him to a twisted transvestive lifestyle, ultimately climaxing in a complete idenity crisis. New interpretations of ancient scrolls show that Uther died in a depraved struggle against a level thirty-two mountain lion when Uther forget he possesed any combat abilities whatsoever. However, he did heal himself magnificently and, true to tale, his survivability is to this day unmatched. Some say the fight lasted three weeks, immeditely following which the lion collapsed of starvation. There are others who insist the fight continues to this day, and if you venture into the Alterac Mountains on quiet nights, you can still hear the faint chime of Uther's heals. Godspeed, Fangtooth.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Haydaaa yazilanlari okudukca resmen tiksinmeye basladim paladinden :), level 29 charimdan sogudum huhaha. Alternatif bir class olarak aklima mage geliyor en azindan daha bir dengeli palaya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rogue la şamanlar nerflendi mi ? Hehe gayet aynı rogue ve şaman uzun süredir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol fangtooth a verilen cevap süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 birisi bir filme altyazı koymuştu. işte fangtooth geliyor odaya , bir sürü adam var. "you should reroll a paladin." diyorlar , ortalık geriliyor. diğer replikleri hatırlamıyorum da son cümle "and do it on a pvp server." diyor adam ve göz göze geliyorlar , gerilim müziği giriyor. süperdi o ehaeh[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o video'nun linki ve ilgili forum topic'i, gormeyenler gorsun ehe.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mendoza, 28 Temmuz 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Blizzard kafasını çalıştırdı bütün Güç manyağı lapinleri avladı. Çok da hoşuma gitti açıkçası. Önce Rogue shaman ve pally i hayvan gibi güçlü yaptı retail da. Millet Pvp de süper güçlü diye atladı. Bütün " Asarım keserim, herkezi düzerim" mantalitesine sahip insancıklar lapinlediler. Şimdi de bir güzel nerfledi. Ağlansınlar dursunlar... retaılden berı palayla oynuyorum baska bı char acmadım ama palayı uber oldugu ıcın herkezı yenerım mılletı dagıtırım keserım dıe secmedım.Palayı gayet dogal bı sebeple paladın gıbı oynamak ıcın sectım.neden gunah kecısı oluyoruz cok ıstıyosanız oyundakı her paladın bı oyuncuya 90g gondersın bolece odesmıs oluruz blizzde charımızı duzeltsın ayda 13 euro verıyoruz yanlıs bılmıosam onlıne oyunlardakı en yuksek aylık oluo.neden paramızla rezıl oluyoruz ve oyunun en gururlu classı olması gereken sırf rakıbını sırtından vurmamak ıcın ranged weapon kullanmayan bı classla nasıl shıeld heartstone geyıgı cevrılmesıne ızın verılır anlamıs degılım blızzı[signature][hline]Eru - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dün şaman rolladım da nasıl rahat anlatamam. gerektiğinde healleniyor, gerektiğinde dmg veriyor, gerektiğinde kaçıyor. biraz daha devam edeceğim bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 20den sonra ghost wolf gelince bırakamazsın ama söyleyeyim .p[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Peki 11 holy verip geri kalani, protection skillerine versek daha mantikli olmazmi ? En azindan tank oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olunduğundan fazla tank filan olunmuyor protectiona verilip maalesef, ancak tek hedefe karşı aggroyu koruyabilen offtank olursun seal of fury ile, improved olması biraz daha fayda sağlar belki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 herkeste bi über olma savaşı var, anlamadım gitti. onu nerf et bunu nerf et. herkes istiyor ki her class ı kesebilsin, herkesi yesin bitirsin. bu nedir yaa, bir strateji oyununun parçası gibi, her karakterin, hepsinin ayrı rolleri var. her karakter bir kere hakkını vererek oynandığında zayıf olduğu diğer karakteri bile yenebiliyor. zaten adamlar strateji oyundaki gibi her classı birine karşı daha üstün, diğerine karşı daha zayıf yapmış. millet karakterimi nasıl daha yakından tanırım, nasıl daha iyi oynarım diye kasmıyorda, işi gücü bırakıp başka classlarla uğraşıyor. hiçbir karakterin rolünün üstüne taşması hedeflenen birşey değil.ama inatla millet en iyi defans bende olsun, en iyi damage ı ben vereyim, kaplan tutayım timsah döveyim diye yırtınıyor. bu iş kağıt makas taş oyunu gibi aynı. millet istiyor ki arabam olsun, ama roketde atsın, suda da gitsin, dibe de dalsın, yeri gelsin uçsun. yok böyle birşey. her karakterin bir yapılış ve oynanış amacı var. shaman ofansif , paladin defansif özellikleri olan destek üniteleri. res ederler, yeri gelir heal ederler, poison/disease kaldırırlar, aura yada totemlerle buff atarlar vs. ofansif özellikleri fazla diye shamanda mail armor varken, defansif özellikleri daha ön planda diye paladinde plate armor var (ki armor aurası ile warriordan bile daha çok armora sahip olabiliyor paladinler) sonra demişler shaman manasını damage a çeviriyor. çeviriyorda o mana ne çabuk bitiyor, speller ne kadar fazla manaya atılıyor ondan bahseden yok. shaman ın ofansif özelliği çok makbul de o zaman neden resto shaman isteniyor high lvl instancelarda? rogue ve magedir asıl damage dealerlar ki yine yüksek lvl dungeonlarda bu karakterlerin özelliklede magelerin aggro çekmesi istene birşey değildir.warrior da asıl tanktır.priest asıl healerdır. (evet druidlerde iyi heal ediyor ama ben herzaman arkamda bir priest olmasını druide tercih ederim) shaman/paladin ne damage dealer, ne main healerdır nede main tanktır. onların rolü buffları ve diğer bitakım özellikleri ile destek sağlamak. zaten karakter seçerken hangi class ın rolü nedir ne değildir iyice anlamak ve oyunda hangi rolü oynamak istediğinize göre karakter seçmek mantıklı. bide paladin warrior gibi damage vurduktan sonra (hani o bahsedilen dps kontrolü, seal of command vs.) millet niye warrior açsın ki? pala kendini heal eder, buff atar, res eder, immune olur, plate armor da giyiyor. ee ne kaldı geriye. bide verin eline makinalı tüfek bari tam olsun. warriorlar isyan etmez mi o zaman.aynı şey shaman içinde geçerli tabii., paladinde olduğu gibi.shaman en az her 2 vuruştan birini (WF den bahsediyorum) tuttursa sabit olarak kimseyi bırakmazki ortada.bide totemleri vsleri var. ozaman allylar komple paladin açsın, hordelarda shaman, öyle sürsün gitsin. bu iş takım işi kısacası.pvp de de bu böyle pve de de bu böyle. herkes oynayacağı class ı yok at alıyormuş yok kuş oluyormuş diye bilmeden etmeden araştırmadan seçerse, oyundaki rolü, takımdaki yerini bilmeden oynamaya kalkarsa olacağı bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Az önce başarılı bir Mc rundan çıktım mouse un 4. tuşu (5 tuşlu :) ) /decursive macrosunu spamlemekten çatladı :-P tahmini 230949234 kere buff attım. TAbi bir o kadar da healladım neyse sorun değil... Lütfen kalsınızın yolünü öğrennin öle gelin. Karakterinizla oynamayı öğrnenin , dmg koymak istiyorsanız rogue veya mage açın tarzı laflarla çıkmayın buraya. Paladinin şu anki durumunu anlamak için lvl 60 bir paladin karkterle oynamak gerekiyor. BEnde çok iyi biliyorum ki support klassıyım. Hİç bir zaman warrior veya rogue gibi dps sahibi olamayacağım. ZAten istemiyorum da. shamana ofansive paladin defansive demişsiniz. Öle sayılır ama sıl olay paladin melee hybrid shaman da caster hybrid bir klasstır. Shamanların da deansif özellikleri mevcuttur. healig spelleri nature's swiftness ile çok da işe yarar. Bir tek dot kaldıramadadıkları ve 12 sn immunityleri olmadıkları için paladin daha iyi defansa sahip diyorlar. dikkat ederseniz plate demedim çünkü ben aralarında süper bir fakr göremiyorum. caster hybrid klassının melee abiltyleri melee hybrid bir klasstan daha iyi olunca ve üzerine de manasını dmg a çevirebilme olanağı olunca. Shaman paladine göre daha işe yarar gözükmekte. Diyorusnuz ki support da support peki asıl oalyı sadece support olan priest klass ı shadow ağacına gidince pvp canavarına dönüşüyor. warrior da aynı protection giden bir warrior süper bir tank olruken arms/fury giden bir warrior arcanite reaper ı ile cellat a dönüşmekte. Mage bildiğiniz mage. Rouge da süper ofansif bir klass ona göre dmg koyuyor. peki paladinin talent ağaçlarında oynama şeklini değiştirecek bir durum var mı? daha önce de belirttim holy ağacında sırf hoyl shock vermek için gereksiz talentlar harcanıyor ve healing e hiç bir getirileri yok. protection ağacı deseniz tank mank olunmuyor. retro ağacı ise shaman ın hiç bir talent harcamadan aldığı abilityden daha kötüsün bize talent ile veiryor. İşin özü bilmeden etmeden atıp tutmayın. Seal ları çevirip strike yapsak inanın warrior dan daha ofansif bir klass olamayız sadece manamız ofans için de harcama yeteneğimiz olur. Böylece karkter çok daha esnek olur. Çok daha farklı taktikler ortaya çıkar. Şu an ki seal sistemiyle basıp 30 sn bekliyorum. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hehehe hay allah :) Get a life[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bugun daha paladinin birinden bi anda dmg kombosu yedim ve neye ugradıgımı sasırdım ne yone gitcemii falan sasırdım .. allahtan enerjisi azalmıstı onun da petim oldurdu . ben bu dmg i kontrollu sekilde vericek paladini dusunemiorum ee adamı oldurmem mumkun olmıcak mana pot içmedikce .. bide o kdr dmg vurcak .. siz sırf olaya shaman la paladin arasında ki denge acısından bakıyosunuz .. diger class lar nolcak .. bi de mc için demiş sadece buff yapıorum heal atıorumm 3 tus kullanıorum die hangi class daha fazlasını yapıo mc de .. yada sole diim mc deki rolunun ne olmasını istiosun ki . ? ben warlock um bende 3 spell kullanıorum .. shamanlarda ole totem ve heal .. paladininin hic bi class a karsı ustunlugu yok mu yani şimdi ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Palayla oynamaya basladikdan sonra bi değişik hisseder oldum Sam sakın gülme bak :P Paladine Kontrolled dps lazim (Olmasada olur :P ) ama öncelikle Slow target movement by xx bişi illaki lazim yeter okadar :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Baska level 60 olmus paladin oynayan arkadaslarda yorum yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 halen o lazım bu lazım. warrior,mage,priest.. bunlar hybrid karakter değil. onların tabiiki bir takım yönlerde baskın tarafları olacak bu bir. işin özünüde gayet iyi biliyorum. memnun olmayan başka karakter kassın derim. ama eminimki sonra o başka karaktere geçince de yine bu muhabbetler devam edecek. niye bende o yok, niye bende bu yok diye. bu oyun takım oyunudur pvp si de böyledir, pve side böyledir.klassların bi takım eksikleri olabilir, vardır, o eksikleride diğer bi klas tamamlar. daha fazlada konuşmayacağım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yav biz eksik demiyoruz eksiltildik diyoruz :) sadece alinanlarin bir kismini istiyoruz. tabi uber bir klas degil sadece biraz daha damage verebilsek guzel olur ne ole hep buff hep cle. elimize silah vermisler kullanmak icin anca sogan dogratiyorlar o silahla :) talenler daha islevli olsun bir holy shok icin 31 talen harcaniyor. warriorda %230 over var mesela 31 talen verince :) off tank diyonuz duruyonuz. digelimki mob warriordan kacti mage e gidiyor.ben off tank olarak moba vurdum ama damage veremedigim icin agg yi cekemiyorum ne oldu simdi benim off tankligim oldu ot tank :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o zaman o sizin ya tankin odunlugu duzgun taunt edemior ya da mage in odunlugu gerektiginden cok fazla damage vuruyor ki yaratik agro oluyor bu arada bir konuda daha haklisin shaman alior ya agro yu paladin alamior[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 shaman bildigim kadariyla totem dikerek damage ini arttiriyor. paladinde ise tamamen sansa vurulan bisi.sansida arttiran pek ozellik yok diye biliyorum yok %3 %5 vs[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe harby cok oynamıslar[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar sadece tek birşey söyleyeceğim. Oynamasını bilen her karakterle iyi oynar, oynamasını bilemeyen adam ise lvl60 charla lvl1 adama bile yenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bazı arkadaşlar gene instance'a filan dönmüş, pek umrumda değil doğrusu. herkes mobları öyle ya da böyle öldürüyor, herkes instance'lara öyle ya da böyle katılıyor, kimse aç kalmıyor. pvp ise manayı dmg'ye çevirebilmek çok büyük bir lüks. bunu da paladin oynamamış, sadece şaman oynamış arkadaşlar anlayamıyor tabii yukarıda yazıldığı gibi. spell interupt çok büyük bir lüks hele hele o kadar düşük cooldown'lı. speed debuff ve ghost wolf gene büyük lüks, bu ikisi > divine shield. defansif hybrid - ofansif hybrid diye birşey yok, sonradan oyuncular tarafından dengesizliğe karşı uydurulmuş birşey bu. şamanda oyundaki en fazla üçüncü armor var. paladin > warrior > şaman diye gidiyor armor sıralaması. gene şamanda rakiplerin ofansif kabiliyetini düşüren purge ve debuff totemleri var, düşman daha zayıflaşırsa sen de daha az zarar görürsün, gayet basit birşey bu. gene spell interrupt var, paladinle mageden 1500 crit yiyecekken şaman cart diye kesiyor bunu. paladin warrioru healleyecekken cart interrupt, söyleyin bakalım hangisi daha defansif?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Rock, 29 Temmuz 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sadece tek birşey söyleyeceğim. Oynamasını bilen her karakterle iyi oynar, oynamasını bilemeyen adam ise lvl60 charla lvl1 adama bile yenilebilir. ayrıca bu da gelmiş geçmiş en büyük saçmalık, yetenek, bilgi ve tecrübe bir yere kadar ulaştırabilir, gene karakterin kabiliyetiyle sınırlıdır sizin ne yapabildiğiniz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar