Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet kaşarlarda paraya aşık olmz haklısınız[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Evet kaşarlarda paraya aşık olmz haklısınız oha..burda kaşarlardan değil kızlardan söz ediyoduk sanırım.. Bu resmen gayler kızlardan hoşlanmaz demek gibi bişi olmuş..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 :).hakkaten öle olmuş[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kız deyince kaşarlarda kızların içine giriyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Dela, 31 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: zegna o saksaksaklar yalnizligin default ses efektleri mi yoksa? ehuh ses kartın bozuk anlaşılan unutmuşsun ne sesi oldugunu bayadır duymuyosun gibi :) kızlar delikanlı erkek ister biz adanalıyak diyen erkege biterler hatunu sahipleniceksin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 21:58 tarihinde demiş ki: kız deyince kaşarlarda kızların içine giriyor tamam aynı şey.. gaylerde erkeklere giriyo ama istisnalar kaideyi bozmaz gromcum.. Bende çıkıp erkekler birbirne verirler diyim o zmn ne de olsa ipneler de erkek..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ayıp nası gaylerde erkek ya hakaret mi edion bize.erkek falan degil onlar.onlarda erkek sayılıosa ben erkek degilim o zaman :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hepimiz insaniz sonucta =)[signature][hline]Butterflies in the jar so breathless.... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya dövücem ama ha gerçek değil o adam şakayı şey yaptı sokmayın şu şeyleri şimdi öhöm Bir kız ile erkek dimi birlikte olcaklar gay ile kız olmaz lezbiyen ile erkek olmaz ama kaşar ile erkek olur be kaşarın tek farkı paraya bakması istanbul dada caddede bilen bilir kaşar doludur tamam mı uzatmayın hadi zaten karnımda aç içerim hepinizi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: DynamicK, 01 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki: hatunu sahipleniceksin [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Clementine, 01 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 21:58 tarihinde demiş ki: kız deyince kaşarlarda kızların içine giriyor tamam aynı şey.. gaylerde erkeklere giriyo ama istisnalar kaideyi bozmaz gromcum.. Bende çıkıp erkekler birbirne verirler diyim o zmn ne de olsa ipneler de erkek.. gaylikle alakası yokki.neden?tumdengelim yapalım kızlar erkek ister,kaşarlarda erkek ister.ama gayler oğlancıdır erkeklerde oğlancıdır yanlıs olur[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aslanım ya aker sen anlıon bu işten[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kadın dediğin çalkalar lafı geldi aklıma vay be..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} [Bu mesaj Mandoo tarafından 01 Ağustos 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Akerfeldt, 01 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 01 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 21:58 tarihinde demiş ki: kız deyince kaşarlarda kızların içine giriyor tamam aynı şey.. gaylerde erkeklere giriyo ama istisnalar kaideyi bozmaz gromcum.. Bende çıkıp erkekler birbirne verirler diyim o zmn ne de olsa ipneler de erkek.. gaylikle alakası yokki.neden?tumdengelim yapalım kızlar erkek ister,kaşarlarda erkek ister.ama gayler oğlancıdır erkeklerde oğlancıdır yanlıs olur e o zaman erkeklerin çoğunluğunu oluşturan "piç"leri örnek gösteriyorum kaşara karşılık...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ^taam o olur işte=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Akerfeldt, 01 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: ^taam o olur işte=) hehe okiş annaştık o zmn :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 said: İyi çocuklar kadınların her dediğini dinleyip, her istediklerini yaptıkları için kaybederler. Bunu yapma sebepleri “iyi” olmaları değil, “zayıf” olmalarıdır. Ve “iyi” maskeleri, kadınların milyonlarca yılda evrilmiş “zayıf erkek belirleme” içgüdülerini kandıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 sene 2005, o zamanlar ergenleriz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 aquila said: beni sevip bana asik olmuyolar onu biliyorum neye asik olduklarini orenirsem kimseye soylemem,hepsi bana asik olsun muahahah...[signature][hline] gulme efekti disinda degisen bisey yok. tesekkurler 16 yillik akp hukumeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 bana kalırsa kendilerinde eksik gördükleri şeye sahip erkeklere aşık oluyorlar ya da arzuluyorlar. minyon kızların 1.90 üstü erkek takıntısı, çirkin kızların yakışıklı erkek takıntısı veya hepsinin komik( bu daha çok ingiliccede witty dediğimiz türden) erkeklerden hoşlanıyorlar.çünkü kadınların espri kabiliyeti pek yok.aynı zamanda insanın espri kabiliyeti zekasına da bir işaret ve ukalalık yapmadan, kendini anlatmadan bir erkeğin zekasını masaya koyması kadınları etkiliyor olsa gerek. tabi bide erkek-kadın ayrımından çok maskulen-feminen özelliklere sahip insan arasında farkı tercihler oluyor. mesela feminen özellikleri baskın bir insan daha maskulen veya dominant dediğimiz türden bir insanı tercih ederken tam tersi de geçerli. en azından daha sağlıklı bir ilişki oluyor dominant ve pasif taraflar bunu kabullendiğinde. ha bide özgüven tabiiki. olmazsa olmazı bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Bana cok asik oluyorlar Nedenini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Evrim bir şekilde işliyor. Acıktığımızda ne yiyeceğimizi bağırsaktaki bakterilerin beğenmesi gibi o kişiyi ise belirleyenin akıl , zeka olduğundan şüphelenmeye bile başladım. Geçende doktorun birisi ^ ten kokusu dan hoşlandığınız birisiyle sağlıklı çocuklarınız olur demişti. Bence hormonlar ve dna sanıldığından çok dazla etkililer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 baya tıbbi bir açıklama yapmış o doktor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 _Rave said: baya tıbbi bir açıklama yapmış o doktor sdfs. İzlediğim videoyu bulamadım ama olayın açıklaması MHC geni https://onedio.com/haber/cinsel-cekiciligin-bilimsel-sirri-8-maddede-karsi-cins-tarafindan-arzulanmanin-sebepleri-568398 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ten-uyumu-degil-gen-uyumsuzlugu-17958188 https://www.e-psikiyatri.com/ESINIZI-NASIL-SECERSINIZ-409 https://saltuerk.wordpress.com/2011/05/13/es-ve-arkadas-seciminde-genlerin-rolu/ https://www.e-psikiyatri.com/asik-olacaginiz-kisiyi-onceden-bilin-50765 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 ben de bağışıklık sistemi benzer işleyen(bu ne demek lan?) insanlar birbirlerine kokmaz gibi bi şey duymuştum bi sevdicekten. kaynak yok, inandım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar