Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğu Perinçek yargılanıyor.

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

Kabullenmiş bişeyin aksini söylerseniz o zaman ceza alırsınız
mesela fransa kabullendi ermeni soykırımını siz türkler yapmamıştır derseniz siz suçlu durumuna düşersiniz
önemli olan bunun aksini kanıtlamak ve taraf toplamak[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı galiba 1sa önce... yargılanma var mı bilmiyorum ama öyle bir şeye karşılık türkiye persona non grata ilan edebilir isviçreye karşı.. Küfüre gerek yok yani ;)

http://www.ntvmsnbc.com/news/334195.asp haber içinse buradan tık tık[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

adam ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım ben[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişmelere bakacağım zaten bu soykırım olayları büyümeye başladı.İşte okulda bize bunun slayt gösterisini yapmışlardı.
Türk/Ermeni ilişkilerini
aslında bu ermeni türk ilişkisi vakti zamanında iyimişte sonradan bi yavşama olmuş oralarını hatırlamıom[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

bu şahsın ideolojisi ve gecmiste yedigi nanelerden hoslanmiyorum ancak batili bir ulkenin gercekte kime ne kadar demokrat oldugunu gormemiz icin iyi bir firsat bu ...islerine gelince demokratlar islerine gelmeyince degiller ,siz 6 milyon yahudi oldurulurken sınırlarınızı neden kapattiginizin neden milyarlarca dolar masum yahudinin parasini ipotek edip caldiginizi hesabini verin kucuk zayıf çakı devleti ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 24 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
apoyla pek sıkı fıkıydı perinçek
bi mesaj atsın
alsın arkasına pkk lı dostlarını
yardımcı olurlar

Doğu Perinçek'in Aptullah Öcallan ile görüşmesi hakkında açılan tüm davalardan aklandığını herhalde görmek istemiyorsun. O yıllarda onlarca ünlü gazeteci (Güneri Civaoğlu, Hasan Cemal vs.) Aptullah Öcalan ile görüşmüştü ve nedenkir ki sadece Perinçek hakkında bu şekilde psikolojik savaş yürütülüyor. O konuşmada en önemli bölümü aslında Apo Hürriyet gazetesinde yer alan açıklaması ile yapmış ve 'Perinçek'e bizimle beraber olmasını söyledim, o ise bunu reddetti ve bize yanlış yolda olduğumuzu söyledi' demiştir.

Yargının bile karara bağladığı ve ortada herhangi bir suç bulunamadığı bu olayda bile hala kimilerinin diline dolanan 'Apocu Perinçek' mesajını yazman da senin aslında nelerle beslenen bir adam olduğunu açıkça gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsın dağ kedisiyle cekilmis fotolari bu sayfda:

http://www.aksiyon.com.tr/haberfotograf.php?id=34

işci partisinin ise bu durum hakkinda verdigi yanit ise burada:

http://www.ip.org.tr/haber_detay2.asp?haber_id=107

[spo1=dikkat buram buram ideoloji kokar dikkat! +18]http://www.nihalatsiz.org/vatan_haini_perincek.htm[/spo]

fatih altyali,cemal guzel,m.ali birand ..evet hepsi o şahısla roportaj yapmisti ancak hicbirisi bu nasyonel sosyalist(nazinin turk versiyonu) kadar ileri gitmemisti ...daha fazla devam etmeyecegim ,kendi karakterimi yada bir takim ahlaki kavramlari zorlamak istemiyorum, sosyalist arkadaslara da saygi duyuyorum[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec

[Bu mesaj streamin tarafından 24 Temmuz 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj streamin tarafından 24 Temmuz 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 24 Temmuz 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
adam ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım ben

Anlamıyacak ne var..
Şovmen herif.

Herif'in ne olduğu belli değil zaten. Önüne geleni ajanlıkla suçlar. Her daim fikir değiştiren, asıl fikrinin ne olduğunu kimsenin çözemediği bir adam.
Sürekli çevir kazı yanmasın modunda, düşünceleri o sıklıkla değişiyor..

Sonucunun böyle olacağını çok iyi biliyordu ve sorf şov olsun diye böyle bir açıklama yaptı..

Şovmen..

Çünkü isviçre'de Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu'da aynı açıklamayaı yapmıştı. Tutuklanmıştı.
HErkesin sempatisini toplamıştı..

Amaç aynı..

Ama adama bakıosun 2 kuruş etmez..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 24 Temmuz 2005 09:52 tarihinde demiş ki:

Doğu Perinçek'in Aptullah Öcallan ile görüşmesi hakkında açılan tüm davalardan aklandığını herhalde görmek istemiyorsun. O yıllarda onlarca ünlü gazeteci (Güneri Civaoğlu, Hasan Cemal vs.) Aptullah Öcalan ile görüşmüştü..

Bu adamlar Apo'ya gel benim oluşumum içinde yer al demedi ama? ;)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

Streamin'e
Perinçek pkk'ya gül verdiğini gizlememiştir ve barışın simgesi olan bu davranıştan da hiçbir zaman gocunmadığını defalarca belirtmiş, zamanının 2000'e Doğru dergisine de kapak yapacak kadar cesaretlidir. Burada sorgulanması gereken yayınlanan fotoğrafın kaynağıdır. Senin verdiğin sitede yer alan fotoğraflar Perinçek'e ait değildir, pkk tarafından verilmiş ve Amerikancı kimi güçler tarafından da piyasaya sürürlmüştür; asıl sorun da budur. Devlet içinde bir klik pkk ile işbirliği halindedir. Perinçek işte bu sorunu çözmek için, işlerine çomak sokmak için oradadır; ve tüm davalarda da suçlu bulunmadığı anlaşılıp beraati istenmiştir. Nasyonel sosyalist lafına diyecek bir şey bulamıyorum. Ermeni soykırımına palavra demek, Kuzey Irak'tan, Kıbrıs'tan gelen tehditlere göğüs germek, Karen Fogg'ların foyasını meydana çıkarmak eğer bu kavrama aitse birçok kişi bu hitap şeklini onurla taşır, meraklanma. Perinçek'i nazi olarak sunarken ana sayfasında gamalı haç olan bir siteye de link vermen karakterini, amacını zaten sergiliyor.

MartinLGore'a;
Perinçek her daim 'Bilimsel Sosyalist' olduğunu zaten söylüyor. Ve her daim vatan savunması yaptığı açıktır. Keşke böyle hönkürmeden önce biraz daha araştırıp, mandacı medyanın sana sunduğuyla yetinmeseydin. Ermeni soykırımı yalandır demek şovmenlik diyerek üzülürek söylüyorum hain olduğunu açık açık belli ediyorsun. Eğer gerçekten bu vatanı seviyorsan cevabın; 'evet Perinçek'i sevmem ama doğru söylemiş, bu yapılanı da kınıyorum' demek olmalıydı. Ama olmuyor; kişilere, ideolojilere duyulan öfke bölücülerin eline düşmek için yeterli malzemeyi sağlıyor.
Evet Apo'ya gel benim oluşumum içinde yer al dedi, çünkü Kürt sorununun emperyalistler ve silah ile çözülemeyeceğini biliyordu. Lütfen forumdaki Türk-Kürt başlıklı konuya göz gezdir. Ve halkımızın büyük bir kısmının Kürtlere nasıl baktığını bir gör.

[Bu mesaj pekaziz tarafından 24 Temmuz 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...