Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şifremi yazınca authanticating de kaldı.Geçmiyor acaba bir genel sorun mu var ? Sizde de oldu mu ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Herkez de aynı.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 rahatladim :p dun salak bir sekilde trojani virusu ne varsa sokmustum bilgisayara :) paranoya baslamisti hafiften ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beni bir iki dakka önce karakter ekranına attı. Girdim tekrar. 1 dk sonra tekrar attı. Tekrar girerken world server down dedi. 1 dk daha bekledim girdim. Şimdi sorun yok bir iki dakikadır. (BL) [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende hala aynı,giremiyorum...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 "DAMN U BLIZZ"[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sabah 10 dan beri beklediğim AV queue sine yanarım...10 dakka oynadık ve patladı :)
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hala authanticating de kalıyor...[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aynen ya frostwhisper :( Dunde kil etti oyun tam instancedayiz cat oyun 1 sn kapanio...O bendenmi kaynaklanio genel sorun mu?
Lagwagon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi sansıma bak yeni aldım oynayım dedim sever patladı:(((([signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: eryan, 01 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: 14.17 hala giremiyom offff:( Yalan hemde kuyruklu yalan :D saate bak :D
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benimkide takıldı Authenticating'de..
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cöktu gene login serveri anlasilan.
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 BL deki karakterleri göriyomda otekilere giremiyorum offf offf
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben şu an oynuyorum.frostwhisper da.[signature][hline]Aslında..
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eee ne zaman düzelir.Oyun bugün geldi elime.tam açtım account creation sayfasını açmıo veya 2 saatte açıo filan.tam da şansımıza bak ya.ne zaman düzelir bu sorun acaba.
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şansına söylenme :) Geldi server umarim çok keyif alarak oynarsın.HAYIRLI ve UGURLU olsun ![signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 emerald dreami acmayi unuttu yine blizz :p adamlar tamamen kapatsada su serveri bizde kurtulsak be oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hehe valla istediginiz bir servera geçiş hakkı ve sınırısz ay beleş oynama hakkı veriyoruz bunca aydır EDde oynama devamlılığınız için deseler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben ustune para vermeye raziyim su anda :) bu arada kulaklarda cinlama var mi abso ? dom azmo ve senin kulaklari bol bol cinlatiyorumda ED yamuldugunda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hehehe valla biz seçerken an az ping ordaydı ve zamanla nasılsa dolat diye de low server seçmiştik :) Ama gel görki milletin seçmemesinin bir sebebi varmış hala low kaldı ED :) Ama allahtan ping düşük yani, diğer serverların birde ping derdi var :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Öne çıkan mesajlar