Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Authanticating'de Kaldı.Genel sorun mu var ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

rahatladim :p
dun salak bir sekilde trojani virusu ne varsa sokmustum bilgisayara :) paranoya baslamisti hafiften ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

emerald dreami acmayi unuttu yine blizz :p
adamlar tamamen kapatsada su serveri bizde kurtulsak be oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

ben ustune para vermeye raziyim su anda :)

bu arada kulaklarda cinlama var mi abso ?
dom azmo ve senin kulaklari bol bol cinlatiyorumda ED yamuldugunda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

hehehe valla biz seçerken an az ping ordaydı ve zamanla nasılsa dolat diye de low server seçmiştik :)
Ama gel görki milletin seçmemesinin bir sebebi varmış hala low kaldı ED :)
Ama allahtan ping düşük yani, diğer serverların birde ping derdi var :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...