Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Authanticating'de Kaldı.Genel sorun mu var ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şifremi yazınca authanticating de kaldı.Geçmiyor acaba bir genel sorun mu var ?

Sizde de oldu mu ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Mesaj tarihi:
rahatladim :p
dun salak bir sekilde trojani virusu ne varsa sokmustum bilgisayara :) paranoya baslamisti hafiften ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
Beni bir iki dakka önce karakter ekranına attı. Girdim tekrar. 1 dk sonra tekrar attı. Tekrar girerken world server down dedi. 1 dk daha bekledim girdim. Şimdi sorun yok bir iki dakikadır. (BL)

[Bu mesaj Mirage tarafından 01 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"DAMN U BLIZZ"[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
abi sansıma bak yeni aldım oynayım dedim sever patladı:(((([signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
Eee ne zaman düzelir.Oyun bugün geldi elime.tam açtım account creation sayfasını açmıo veya 2 saatte açıo filan.tam da şansımıza bak ya.ne zaman düzelir bu sorun acaba.
Mesaj tarihi:
Şansına söylenme :) Geldi server umarim çok keyif alarak oynarsın.HAYIRLI ve UGURLU olsun ![signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Mesaj tarihi:
emerald dreami acmayi unuttu yine blizz :p
adamlar tamamen kapatsada su serveri bizde kurtulsak be oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
ben ustune para vermeye raziyim su anda :)

bu arada kulaklarda cinlama var mi abso ?
dom azmo ve senin kulaklari bol bol cinlatiyorumda ED yamuldugunda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

• Yeni Oluştur...