Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ehen dalga ismi var ama orijinal ismi süper Cuma günleri yayınlanıyor ya 20:00 yada 21:00 tam öğrenip yazarım burada Olay tamamiyle şöyle Çok büyük bir bütce Ve bütün şehir efsanelerini deniyorlar mesela yağmurda yürüyenmi çok ıslanır koşanmı yada buzdan mermi yapılırmı telefon açmak benzin istasyonlarını patlatırmı shootgunla vurulan birisi nekadar geri teper gibi çok güzel konulara deyiniyor ve bisürü deneyle üzerinden geçiyorlar eheh tam benlik:) kesin izleyin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende reklamlarını gorup merak etmistim. Bi turlu rast gelip izlemek nasip olmadı. Baya kaliteli biseye benziyordu. Bakalım bakalım...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yaagmurda kosarak giden daha cok islaniodu galba :P öle bisi vardi kalmish aklimda hehe[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hala yanlış yazıyorsun chemical, shootgun değil, shotgun zor geliyorsa pompalı tüfek de diyebilirsin... biri şutgan (yanlış) diğeri şatgan (doğru) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Kasım 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 izleyen yokmu ya şahaneydi geçen seferki[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 adamlar dün gece izlediim arada yük taşıyan fiçi kırılıcna çeken adami firlatio yılan balığı derisinden cüzdan kredi kartini bozuyo bide 3raylı (3.ray elektrik taşio ) işeyen adam çarpilip ölür'ü denediler ilk ikisi yalan gibi de 3.sü oldu :)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben seyredıyorum arasıra we o adamların akılları konusunda suphelıyım bır ınsan o kadar maceracı o kadar tehlıkeyle burun buruna olurmu ya kopekbalgıının ustune oturmalar boyu 93293 metre olan pıtonun uzerıne oturup agzını torbaya baglamalar tımsahların uzerıne oturup werıcı yerlestırmeler yok bunlar bana gore degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 16:33 tarihinde demiş ki: Ben seyredıyorum arasıra we o adamların akılları konusunda suphelıyım bır ınsan o kadar maceracı o kadar tehlıkeyle burun buruna olurmu ya kopekbalgıının ustune oturmalar boyu 93293 metre olan pıtonun uzerıne oturup agzını torbaya baglamalar tımsahların uzerıne oturup werıcı yerlestırmeler yok bunlar bana gore degıl yahu ne alakasız insansın sen:) onla alakası yok steve o manyaktır işte are you still alive sorulan faq ı vardır bizim dediğimiz alakasız bişi ya o varil olayı yalan çıkmadı olabilitesi var çıktı:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 onla alakasız oldugunu bılıorum benım anlatmak ıstedıgım yanı dıscovery'den elımı ayagımı cektım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montegratteus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gerçektende çok güzel program. adamlarda herşey mevcut. bütün efsaneleri deniyolar. gerek kedi üzerlerinde gerekse cansız manken buster'ın üzerinde. izlerken hiç sıkılmıyorum. bu arada programın orjinal adı myth busters. mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla arabaya donmuş tavuk fırlattıkları bölümde feci yarılmıtım ya..uçağa atıyorlardı ilk başta hiç bir şeyt olmuyordu sonra arabayta atmayta bşalamılardı emauehuea[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya benim en çok merak ettiğim şu buzdan mermi olayı.. İzleyen var mı yapılırmıymış?? Bu Dan Brown'un "Deception Point" kitabında Amerikan timi kullanıyodu buzdan mermileri.. EFSANE bir olay. İz bırakmıo düşünsene[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Buzdan mermi, o yalan çıktı... Bugünkü bölümde seslendirenler Buster a Türkçe bi isim koymuşlar (yarışçı mı,çılgın mı ne) çok güldüm ona :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bayadır izliom çok güzel dün mancınık wardı vinçten mancınık yapıolardı en son vinci çevirip fırlatçaklardı noldu sonu?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çok fazla izledim genellikle kaçırmam. Uzun zamandan beride izliyorum. Mükemmel şeyler yaptılar.Şu ana kadar Bugunlerde Filmlerde kullanılan köpekbalığı maketleriyle ilgili efsaneleri avlayacaklar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mancınık olayı yalan oldu biraz... Buster az bişi uçtu (yere çakıldı desem) ama büyük bütçeli işlere girmişler işte... Bir de klima açık giden arabamı yoksa camlar açık giden araba mı daha çok yakar sorusuna cevap aradılar... Camlar açık giden klima kullanana 30tur fark attı!! :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence onlar süpr insanlar ileride yapmak isteyeceğim işi yapıyolar :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 30 yıllık özel efekt tecrübeleri var adamların. Türkiye de olsa keşke böyle sektör! Ben de girerim hemen. :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 geçen rastgelmiştim, kafa yapım aslında, güzeldi baya. yayınlandığı gün ve saatleri de söyleyebilir misiniz bilen varsa?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya ilgilenen varsa ben bir ara bakmıştım (protez yapımı, dolgu malzemesiyle yüz yapımı falan) bulursam bilgisayarımda açayım mı tutorial e?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cok guzeldir, favori karakterim buster. eziyet cektirmekten zevk aliyorlar. cok hos ya, yalniz bide onlarin comezleri var, gencler. onlari izlerken bayiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar