Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discovery channelde efsane avcıları

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ehen dalga ismi var ama orijinal ismi süper
Cuma günleri yayınlanıyor
ya 20:00 yada 21:00 tam öğrenip yazarım burada

Olay tamamiyle şöyle
Çok büyük bir bütce
Ve bütün şehir efsanelerini deniyorlar
mesela yağmurda yürüyenmi çok ıslanır koşanmı
yada buzdan mermi yapılırmı
telefon açmak benzin istasyonlarını patlatırmı
shootgunla vurulan birisi nekadar geri teper

gibi çok güzel konulara deyiniyor ve bisürü deneyle üzerinden geçiyorlar eheh tam benlik:)

kesin izleyin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar dün gece izlediim arada
yük taşıyan fiçi kırılıcna çeken adami firlatio
yılan balığı derisinden cüzdan kredi kartini bozuyo
bide
3raylı (3.ray elektrik taşio ) işeyen adam çarpilip ölür'ü denediler

ilk ikisi yalan gibi de 3.sü oldu :)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seyredıyorum arasıra we o adamların akılları konusunda suphelıyım bır ınsan o kadar maceracı o kadar tehlıkeyle burun buruna olurmu ya kopekbalgıının ustune oturmalar boyu 93293 metre olan pıtonun uzerıne oturup agzını torbaya baglamalar tımsahların uzerıne oturup werıcı yerlestırmeler yok bunlar bana gore degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
Ben seyredıyorum arasıra we o adamların akılları konusunda suphelıyım bır ınsan o kadar maceracı o kadar tehlıkeyle burun buruna olurmu ya kopekbalgıının ustune oturmalar boyu 93293 metre olan pıtonun uzerıne oturup agzını torbaya baglamalar tımsahların uzerıne oturup werıcı yerlestırmeler yok bunlar bana gore degıl

yahu ne alakasız insansın sen:) onla alakası yok
steve o
manyaktır işte are you still alive sorulan faq ı vardır

bizim dediğimiz alakasız bişi

ya o varil olayı yalan çıkmadı olabilitesi var çıktı:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
valla arabaya donmuş tavuk fırlattıkları bölümde feci yarılmıtım ya..uçağa atıyorlardı ilk başta hiç bir şeyt olmuyordu sonra arabayta atmayta bşalamılardı emauehuea[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim en çok merak ettiğim şu buzdan mermi olayı.. İzleyen var mı yapılırmıymış??

Bu Dan Brown'un "Deception Point" kitabında Amerikan timi kullanıyodu buzdan mermileri.. EFSANE bir olay. İz bırakmıo düşünsene[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır izliom çok güzel dün mancınık wardı vinçten mancınık yapıolardı en son vinci çevirip fırlatçaklardı noldu sonu?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla izledim genellikle kaçırmam.
Uzun zamandan beride izliyorum.
Mükemmel şeyler yaptılar.Şu ana kadar

Bugunlerde Filmlerde kullanılan köpekbalığı maketleriyle ilgili efsaneleri avlayacaklar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Mancınık olayı yalan oldu biraz... Buster az bişi uçtu (yere çakıldı desem) ama büyük bütçeli işlere girmişler işte...
Bir de klima açık giden arabamı yoksa camlar açık giden araba mı daha çok yakar sorusuna cevap aradılar... Camlar açık giden klima kullanana 30tur fark attı!! :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

geçen rastgelmiştim, kafa yapım aslında, güzeldi baya.

yayınlandığı gün ve saatleri de söyleyebilir misiniz bilen varsa?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...