Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çapraza geldik.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Dün odam yakalamıştım bi hamamböcegi parmak kadar ( nası geliyosa taa 10-11 kat) vurdum kitabı beynine parry leyip kaçmıştı odadan amaaa biraz önce mutfaga indim ve çapraza geldikk verdim beynine terligi bu sefer ve crit indi sanırım direk bıraktı kendini.
sonrasında cannibalize kullanarak hp mi doldurdum...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tek başıma eve çıktığımda yanımda ayakkabıyla uyuyordum. Böcekten çektiğim kadar hayatımda hiç bir şeyden çekmemişimdir.
Ailemle yaşadığım evde de camlardan birine kuş yuva yaptı. Hayvansever annem yuvayı yıktırtmadı bize. Neyse sonra kuş yuvasını kuş piresi dedikleri bir zamazingo sardı. İğrenç böyle küçük ötesi gözle zor görülür yaratıklar milyon tanesi aynı anda yaşıyor. Onları ilaçlattık evdeki böcekler öldü, ondan sonra da 1 hafta geçti evi ölü böcek cesetleri yeme merakıyla dolu kırkayaklar vs. bastı. Allah kahretsin artık hayatımdan bezdim.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

@ antimodes: allah sabır vermiş valla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bende eşşek kadar karasinegi bardakla yakaladım hapseetim.sora ocak cakmagını bardagı hafif kaldırıp böle uzatıverdim içeri.sora ateşledim ve korkunç sesler cıktı.ve gece oldugu için herkes uyuodu bende panikledim kendim bile korktum gece gece.ama sinek öldü tabiki[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

böcükleri öldürmeyin.
döngü içinde işe yarasınlar hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...