Grudge Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 3. ya da 4. kez izledim az önce bu filmi ve hala çok başarılı buluyorum. zaten öyle de Remember Red, hope is a good thing maybe the best of things and no good thing ever dies. umutla doluyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hastasıyım bu filmin.[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 aman atlama vcd den izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 tekrar sinemaya gelecekmiş yeni seslendirmeyle benim henüz izleme fırsatım olmadı .. gelince gidicem ama[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 uzunluğuna rağmen bıkmadan tekrar tekrar seredilebilincek bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 imdb de birinciydi bayadır, şimdi baktım da iyicene fark takmış godfather'a, aynı puana sahip olmalarına rağmen arada binlerce oyluk fark var.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Seanryo mükemmel bir kere, ilk izlediğinizde çok şaşırıyorsunuzu. Fakat başarısını sadece senaryonın süprizlerine borçlu değil. Öyle olsaydı Altıncı His gibi bir kere izlennce kenara atılacak bir film olurdu. Oyuncular, mekan, anlatıcı vs her şey mükemmel[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Senaryoda biraz eksiklik vardı. Yine de izledigim iyi filmlerden oldugu su götürmez bir gerçek.[signature][hline]kusmuk kokan, mide bulandırıcı bir şurubum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bayilirim. shawshank ve citizen kane kesinlikle en begendigim iki film. godfather halt etmis.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "kurtuluş incildedir" LAkkk[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İzlediğim en mükemmel film. Herkesin izlemesi gereken bir başyapıt. Stephan King'in Kuşku Mevsimi kitabındaki bir hikayeden uyarlanan senaryosu ve replikleri harikadır.. Başrollerde Tim Robbins ve Morgan Freeman vardır. Defalarca seyredip aynı zevki alabileceğiniz nadir filmlerdendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu King efendi, bu kadar harika hikayeler yazabilecekken, örneğin Yeşil Yol da onundur, neden sürekli piyasaya çalışır? Kazandığı para artık yetmemiş midir, o yaratıcı zekasını, o ilham perisini artık daha edebi şeylere ayırsa olmaz mıdır?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zamaninda forest gump yuzunden harcanmis film. Simdi bakinca yanina bile yaklasamaz forest. Yalniz orjinal seslendirmesinden iyidir turkce seslendirmesi ozellikle starin yaptirdigi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi 10 numara fim 10 numara =) [spo1=spospospo]hapisane müdürünün sinirlenip elindeki taşı rastgele attıktan sonra duvardaki posterin delinmesi akabinde posterin arkasından kaçış tüneli çıkması unutulmaz heralde[/spo][signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 süppper yaq[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 forest gump süper filmdir.. Tamam Shawshankte oldukça güzel ama.. Forrest ayrı be abi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bi şey farkettim Spoiler vidyodur dikkat (gerçi hala izlemediyseniz büyük kayıp + =P ) http://www.youtube.com/watch?v=a8u6wUv-kao [spo]Görüldüğü üzere adam tünelden kafası önde çıkıyo yani hücresinden girerken düz bi şekilde girmiş. Ayrıca poster taşı attığında delinecek kadar gergin. Soru şu o adam o pozisyonda girdikten sonra posteri nası kapattı geri? Gayet sağlam gözüküyo poster müdür yırtarken.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ilginçtir ki tim robbins bu filmden sonra pek bir yapımda rol almamıştır. üzücüdür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 rol aldı da bu film kadar sesi solugu cıkmadı. ayrıca en bi über filmdir bu evet. forrest gump ayrı ya tamamen, yani oscarları o kapmıs olabilirde shawshank redemption ezer yani. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 oha tim robbins in mystic river ı yeter yahu nasıl rol almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 mükemmel filmdir ya bak şimdi izleyesim geldi. Bide Tim Robbins severlere Jacob's Ladder adlı filmi ŞİDDETLE öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 [spo]O kısım benim de çok dikkatimi çekti. Efsane bi filmdeki çok ufak bi mantık hatasıdır diyip kabullendim, geçtim.[/spo] Bi de Tim Robbins en son Tenacious D The Pick of Destiny'de oynamıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 war of the worlds izleyip tim robbins'i sıfırlayabilirsiniz o da mümkün ehue ve evet shawhank redemption + jacob's ladderı nötralize edebilecek derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 # Tenacious D in The Pick of Destiny (2006) .... The Stranger # Catch a Fire (2006) .... Nic Vos ... aka Au nom de la liberté (France) # Zathura: A Space Adventure (2005) .... Dad ... aka Zathura (International: English title: short title) (USA: promotional title) # Embedded (2005) (V) .... Sarge & Cove # The Secret Life of Words (2005) .... Josef ... aka The Secret Life of Words (International: English title) (UK) (USA) ... aka Vida secreta de las palabras, La (Spain) ... aka Vida secreta de les paraules, La (Spain: Catalan title) # War of the Worlds (2005) .... Harlan Ogilvy # "Jack & Bobby" .... Pres. Robert McCallister (1 episode, 2005) - Legacy (2005) TV Episode (voice) .... Pres. Robert McCallister # Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) (uncredited) .... Public TV News Anchor ... aka Anchorman (USA: short title) # Code 46 (2003) .... William Geld # Mystic River (2003) .... Dave Boyle # The Day My God Died (2003) (voice) .... Narrator # The Truth About Charlie (2002) .... Lewis Bartholomew ... aka Wahrheit über Charlie, Die (Germany) # Human Nature (2001) .... Dr. Nathan Bronfman ... aka Human Nature (France) (USA) # Antitrust (2001) .... Gary Winston ... aka Conspiracy.com (Europe: English title) # High Fidelity (2000) .... Ian 'Ray' Raymond # Mission to Mars (2000) .... Woodrow 'Woody' Blake ... aka M2M (USA: promotional abbreviation) # "The Simpsons" .... Jim Hope (1 episode, 1999) - Grift of the Magi (1999) TV Episode (voice) .... Jim Hope # Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) .... The President ... aka Austin Powers 2: The Spy Who Shagged Me (USA: video title) # Cradle Will Rock (1999) (voice) (uncredited) .... Voice On Film Reel # Arlington Road (1999) .... Oliver Lang # Nothing to Lose (1997) .... Nick Beam # I.Q. (1994) .... Ed Walters # Prêt-à-Porter (1994) .... Joe Flynn ... aka Prêt-à-Porter: Ready to Wear (Canada: English title) ... aka Ready to Wear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 "Brooks was here" en sevdiğim sahne RED: Not a day goes by I don't feel regret, and not because I'm in here or because you think I should. I look back on myself the way I was... stupid kid who did that terrible crime... wish I could talk sense to him. Tell him how things are. But I can't. That kid's long gone, this old man is all that's left, and I have to live with that. "Rehabilitated?" That's a bullshit word, so you just go on ahead and stamp that form there, sonny, and stop wasting my damn time. Truth is, I don't give a shit. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:04 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar