octopus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 http://media.ps3.ign.com/media/748/748475/vids_1.html burdan 2. vidyoyu quicktime formatında çekebilir ve O_O olabilirsiniz. Playstation 3 olayı bitirecek bence. Önce oyunun filmi sandım... Fakat oyunun içinden bir bölüm olması kelimelerle ifade edilemeyecek bir olay. Gerçeğe bundan daha yakın bir oyun içi görüntüsü görmemiştim. Yorum sizin arkadaşlar playstation 3 ü bekliorum ben siz bunu izlerken :P ps: ben level dergisinden çıkan cd den izledim vidyoyu büyük ihtimalle aynı vidyodur izlediğim 50 mbtı bunu googledan arayıp buldum 49 mb dio :) ps2: burdanda browserdan seyredilebilen bi versiyonuna bakabilirsiniz :) http://www.alldumb.com/item/11906/[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. [Bu mesaj octopus tarafından 11 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj octopus tarafından 11 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 konsol diye bir bölüm olacaktı :D ama o video bitirdi beni. Hala inanmıyorum onun oyun içi video olduğuna.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dalgınlığıma gelmiş kusura bakmasın alan yöneticileri taşıyabilir konsol bölümüne pardon hehe.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Merakla bekliorum çok güzel olcak herhalde...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 inanılmaz gerçkten muazzam grafikle bölesini hiç görmedim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Valla bir yerden bulup indirim 1gb'lık Sony'nin E3'teki Ps3 tanıtım video'sunu. Bütün oyunlardaki güzellikleri görün. Bence MotorStorm çok daha güzel bir oyun. Bu arada killzone sanırım source tarzı bir motor kullanıyor. Düşmanların tipleri ölüşleri hareketleri tam source engine ile yapılmış gibi.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 of motorstorm u bende gördüm ps3 almak farz olcak ya :( çok pahalı olur kesin pf...[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Mathias, 12 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Valla bir yerden bulup indirim 1gb'lık Sony'nin E3'teki Ps3 tanıtım video'sunu. Bütün oyunlardaki güzellikleri görün. Bence MotorStorm çok daha güzel bir oyun. Bu arada killzone sanırım source tarzı bir motor kullanıyor. Düşmanların tipleri ölüşleri hareketleri tam source engine ile yapılmış gibi. motorstorm evet süper çamur ne öyle eğer öyle olursa ne kaldır daha killingday var bide en az bu oyun kadar dehşet ps3 almak farz oldu :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: octopus, 13 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: çok pahalı olur kesin pf... Sony Confirms - PS3 Expensive Speaking on the sidelines of Sony's PlayStation Meeting in Tokyo, its controversial president, Ken Kutaragi, has again managed to confuse most and enlighten few. Mr. Kutaragi's foremost concern was to convince consumers that the PS3 will offer full time-proofing since he claimed that ...we're looking at a life cycle of 10 years with the PlayStation 3. This is consistent with the PS2 life cycle and with the various announced features of Sony's new console. Mr. Kutaragi also added that: We're currently shifting from standard TVs to HDTVs. But in the next couple of years most flat-panel TVs will be full HD. We're releasing the PS3 with full HD features from the start so that consumers won't have to buy another version of the console in the future. For the same reason, we're using Blu-ray as the PS3's disc format. That last comment may be considered a dig at MS since XBox 360 is unlikely to feature any new DVD technology. Where Ken Kutaragi's star really shone though was when he was asked, once again, to comment on the PS3 price: ...PS3 can't be offered at a price that's targeted towards households.... said Mr. Kutaragi confusing almost everyone present at the show. While the possibility of selling consoles to companies may be considered counter-productive it is more likely that Mr.Kutaragi chose this odd expression in order to stress that the PS3 will be expensive. The real purpose of the show however, was the good news of the release of the PS3 SDK which Mr. Kutaragi described using a variety of slides. Sony has already shipped about 500 kits to developers while a total of 3,000 should be out by October 2005 varın gerisini siz düşünün..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hd tv lerle normal tv ler arasında öyle abarti bi fark olmuyordur inşallah. ps3 ün yanına bide yeni bi tv masrafı çokmasa bari.[signature][hline]Muho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abicim ne oyunmuş bu ya hala yapacaklar. ps3 çıkmadan önce ilk haberi çıkan oyun oldu, ama hala 2009 diyorlar. tamam çıkarmasınlar vazgeçtik artık. ilk zamanlar grafikleri güzel geliyordu tamam da, şimdi crysis sonrası eski havasını yitirdi. hem gears of war felan var. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 i r troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bone said: ... son videolari izlemediğini farz ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 son videolarını izledim bende,halen vasat. Sony'nin klasik taktiği,konsol çıkıcağı zaman 1-2oyun piyasaya sürer,bunlar şunu yapıcak bunu yapıcak der,dediklerinin %50si olmaz,bu da o tarz bir oyunları.halbuki gears of war2yi ps2nin son deminde çıkartmak yerine para verip ps3e kaydırsalardı şimdi buralarda olur muydu,ah sony sen adam olucanda bizde görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 god of war 2, ilk oyunun motorunun cok az geliştirilip üstüne cakılmasından ibarettir. ps3 için tümüyle yenı bir motor tümüyle yenı bir sistem oturtmak gerekir. biraz para kasıp kaydırmak gibi bi durum pek mümkün dğeil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ^^ShadowSong^^ said: son videolarını izledim bende,halen vasat. Sony'nin klasik taktiği,konsol çıkıcağı zaman 1-2oyun piyasaya sürer,bunlar şunu yapıcak bunu yapıcak der,dediklerinin %50si olmaz,bu da o tarz bir oyunları.halbuki gears of war2yi ps2nin son deminde çıkartmak yerine para verip ps3e kaydırsalardı şimdi buralarda olur muydu,ah sony sen adam olucanda bizde görücez Pardon da Sony kaç tane konsol çıkardı, kaçında bu dediğin olay oldu da bir "klasik" oldu bu ? Bir de mümkünse örnek rica edelim. PS2 ye çıkıyorsa iyi bir sebebi vardır. Persona4 te ps2 ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 10 senedir konsol çıkartıyor sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "Kaç tane" sorusuna "10 senedir" cevabını veriyoruz ve yarışmayı kazanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "10 senedir konsol çıkartıyor sony." = "eh 10 senedir tanımamışsan zaten ayıp, şimdiye kadar oturmuş bir yapısı var, ve şu ana kadar çıkmış oyunlar shadow'ın dediği için rahatlıkla sunulabilir" ha illa bir sayı istiyorsan, 4, slim versiyonlarıyla birlikte toplam 8. bana 10 sana 0 puan. yippuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bone said: "10 senedir konsol çıkartıyor sony." = "eh 10 senedir tanımamışsan zaten ayıp, şimdiye kadar oturmuş bir yapısı var, ve şu ana kadar çıkmış oyunlar shadow'ın dediği için rahatlıkla sunulabilir" ha illa bir sayı istiyorsan, 4, slim versiyonlarıyla birlikte toplam 8. bana 10 sana 0 puan. yippuuu renk renk ayır istiyosan beyaz, siyah falan diye onları da ekle toplama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 madem teklif ettin sana düşer görev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar