GeeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Ertesi gun okulum oldugu geceler 3.00 gibi uyanIp "Daha ücbucuk saatim var iyi degerlendirmeliyim" diyip uyumaya calI$mak[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 bu arada canım portakal suyu çekti gidip sıkayım.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 said: GeeM, 20 Ekim 2002 21:00 tarihinde demiş ki: Ertesi gun okulum oldugu geceler 3.00 gibi uyanIp "Daha ücbucuk saatim var iyi degerlendirmeliyim" diyip uyumaya calI$mak[hline]Mooom this cat's being dildo Ayenen + Haftasonu da saatimi normal kalkacağım zamana kurup offf uyuyorum işte girdi mi salak saat offf diyip tekrar yatmak.[hline]deep-night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 said: Ra_d, 20 Ekim 2002 21:00 tarihinde demiş ki: bu arada canım portakal suyu çekti gidip sıkayım.[hline]Cogito Ergo Sum annem bu sabah canım portakal suyu çektiğinde "oğlum daha mevsimi gelmedi" diyerekten beni kandırdı ofh nefret ediyorum bundan .. neyse yarın sabah afacanda içerim ben de kazık ama napalım portakal suyu için herşeye değer[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 1-Antakya 'dayken 2-Kız arkadaşımlayken 3-bütün herkesle geyik yaptığım zaman 4-telefonum kerhane tlfon gibi paso çalıyorsa :-)[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Alarm çalınca uyanıp alarmı kapatmak, sonra o uykulu halde sızıp bi yarım saat daha tatlı tatlı uyumak[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sabahın köründe uyanıp ''bugün tatil lan yat zıbar euheuhe'' diip tekrar uyumak veya iş günü gece uyanmak..heralde saat 6 fln diip uykulu uykulu saate bakıp daha 2 fln olduğunu görmek.[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Tam İshal olmuşken birde evden biraz uzaktaysan eve koşarak gelirsin montunu bile çıkarmadan direk dalarsın tuvalete ve o ilk an o ilk çıkış mest eder seni daha çıkmak istemezsin tuvaletten ama bacaklarının ağrısı izin vermez.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Icqdan tık tık tık sesinin gelmesi , cmt 6 da uyanıp bi oh cekip uyumaya dwm etmek , cuma gunu okul cıkısı arkadaslarla aksama kadar takılmak , sınaw haftasının bitmesi vs vs.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -ılık/serin bir günde kulağımda green day sokak sokak dolaşmak :) -kaykayda her hangi bi haraket yapmak(gerçekten süfer bir his) :) -saat sabahın 4-5 i iken smashing pumpkins-perfect dinlemek. ninni gibi geliyor cidden ya :) -Zodiac Cafe/Pub da arkadaslarımla içki içip sohbet etmek :) and so on... :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 azınlıklara sataşmak[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bateri çalmak müthiş bir haz bateri ile herhangi bir melodi çaldığınız zaman o hissettiğiniz duyguyu tadamıyorsunuz başka bir yerde.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sevdigim kız çıksın benle en büyük mutlulugum olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 annem sabah erkenden kaldırınca bugün okula gitmiom be diip yastıın altına kafanı sokup annenin bağırışları eşliinde uyumak efsane olurdu ama yarım daa kaçarsam okuldan atılcam ya da atıldım haberim yoq bilsem atıldıımı gitmem boşuna onu da sölemiolar süpriz yapcaklar heral :D[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Çok manyak bir mutlulukta sabah erken den kalkarsın okula gidersin binbir zahmetle tam okulun kapısının önüne gelirsin bakarsın bekçi sana bir şey söylüyor "bu gün okul yogg" oooOOooo işte o an en büyük mutluluktur tam ümitlerin bittiği bir anda kurtarıcın olur o bekçi. DAha sonra da güle oynaya takla ata ya eve gidersin yada istediğin bir yere[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 insanın en rahat ettiği ve en mutlu olduğu yer WC dir arkadaşlar bunu unutmayın sakın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Gülünç bir durum fakat sevdiğim kişinin (o sevmiyor :( ) bana gülümsemesi veya onunla iki laf etmek 4 saatimi filan mutlu geçirmeme yetiyor... Sonra lanet olsun neden sevmiyor diye melankolikleşiyorum... Ama yinede kponuşmadan veye gülümsemeden aldığım hazzı başka bir şeyden alamam...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sop Soğuk ice-tea yi ağır ağır yudumlamak 1 Yeni Mesaj alındı yı görmek yazdığım başlıklara cevap gelmesi metrodaki aletlerden bişiler almak Counter strike da rakibimi tek kurşun ile kafadan vurmak herhangi bir şeyi 10kb/s hızın üstünde indirmek Herhangi bir kutu içeceği açarken ki Tıkah sesi sıcacık yatağımda başucumda suyum, lambam, kitabım (o sıralarda okumakta olduğum kitap), telefonum (ev ve cep), içinde cem yılmaz kasedi bulunan teypim yatmaya hazırlanmakta olmak[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -Güneşin altinda maç felan yaptiktan sonra pişerken aldiğin bi sise suyu dikip nefes almadan icmek.. -Kaybettiğin çok önemli weya değerli biseyi bulmak (çok yaşiom nedense acaip kaybediom ehrseyi ya bunadimmi ne :D) -Veya sevdiiin kizin bi çiktiginin olmadigini ogrenmek weya onla 1-2 dk muhabbet :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 malsef aklıma beni basit te olsa mutlu edebilecek birşey gelmiyor..[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 :rock:[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Sly-One, 20 October 2002 11:53 tarihinde demiş ki: sewgilimle beraber olmak.(yan yana oturmak yeter luci gibi) müzik dinlemek. cs de adam öldürmek. bi oynu bitirmekl , kazanmak ws.. arkadaşlarla gidip içmek. sigara içen birinin sigarasını alıp yere atmak. kendini jedi gibi hissetmek..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar jk2 varsa gel oynayalım:)[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Biri anlatsin plz kendini jedi gibi hissetmek nasi bisi oluo ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: BabacumMostors, 20 October 2002 22:06 tarihinde demiş ki: birinin bana gerçekden değer verdiğini bilmek...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Fİuuuuuvv *!ıslık çalar* yılın lafı:)[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alın size en basiti ördeğimin ensemde uyuyo olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar