Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıldırım??zaman??

brkkv

Öne çıkan mesajlar

ooohhhşşş !! o ne öyle
içine ne giymiş acaba

diye olur ilk görüşte aşk[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk görüşte aşık olmuştum..hemde nasıl büyüdü o aşk içimde bi bilseniz..kendimi deiştirdim beni sevsin die.. resmen kendimi ona adadım hep onu düşündüm hergece rüyamda bile o vardı ve çok acı çektim...ilk görüşte sevdiim çocua fecci bağlanmıştım.. unutamadm onu bi türlü ve ancak daa yeni kurtuldum demekki ilk görşte aşkta oluomuş..ama bidaa allah korusun.tanıarak sev daa ii =)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk gördüğümde of tipe bak bi sene bunu çekcez dediğim kişiye aşık oldum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ona ilk görüşte aşk denmez ilk görüşte "ohş " modunda ağzının suyunun aktığı kıza da aşık olmazsın o aşk değildir bence=)yani hayvani dürtü değil de gerçekten kimyan bozulursa olur.. tabi yine bence[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi doğru düzgün bi cvp istersen "aşkın anlamını" bilmek lazım!
aşk nedir? diye artık saçmaca bi soru sormucam tabikide ama bence aşk tarif edilemez bişidir.Karşındaki insana neden aşık olduğunu da anlamazsın.
İlk görüşte karsındaki insana aşık oldum diyosan sen sadece onun dış görünümüne ve büyük ihtimalle çok güzel oluşuna vurulmuşundur ve bence bu aşk olamaz.[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR''
AL PACİNO
Sosyal ağlarda paylaş

o bir istisna o kadın istesin köpeği olurum=) ama o tamamen istisna=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

olm saeros vurmayız da angelina dan hoşlanmayana erkek demiolar lan bu evrende![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

kaçıncı evren orası?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...