Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da deprem

Jester

Öne çıkan mesajlar

Bu arada önceki haftalarda da ankarada ufak sarsıntılar kaydedilmiş. O benim dikkatimi çekti biraz. Sanki böyle ufaktan ben kıpraşacam demiş gibi

@bonec: Iygh Börgh
Sen yeni mi uyandın yoksa uyumadın mı
Edik: gereksiz yazılar için üzgünüm. Dalmışım ben de konun ciddiyetini unutup.

[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 31 Temmuz 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sokaktan kamyon geçince bile 3 şiddetinde deprem olur, artçı diye bunları kamuoyuna açıklarsan gaz ülkemin gaz halkı arkadakini deliğini görüp ne büyük yaram var der.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laraken, 31 Temmuz 2005 08:48 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 31 Temmuz 2005 05:34 tarihinde demiş ki:
yalnız envai çeşit hayvan ötüşüyor dışarda tırstırıcı :)

o saatin en güzel özelliği odur zaten..

İstanbul'da martılar falan da öter.. *!sigh!*
Geçmiş olsun bu arada... Büyük bir şey olmadığı sürece, yaşanan deprem olayları önemli olmadığı gibi ister istemez ufak çapta paniğe yol açıyor tabi.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 31 Temmuz 2005 08:30 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 05:09 tarihinde demiş ki:
"Earthquake is fun !" - Mad Jack

"Quake is more than fun ! Especially Quake II" - Bonecrusher

saçma oldu idare edin

hmm eh idare edicek gibi değil ama niyse :D
*idare eder*[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bana istanbulun karanlık geleceğini hatırlattı..

Bize ya küçük küçük depremlerle büyük fayın kırılacağını, ya da çok büyük bi depremle kırılacağını söylemişlerdi.Olursa 8 gibi bişey bile olabileceğini söylemişlerdi.Şuan tamamen unutuldu bu ve bence çok yakında deprem.En azından hissedebiliyorum.Yakında deprem olabilir dikkatli olun.[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...