Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 O_o iyi kasmıssınız neyseki sonu güzel bitti :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bende dedim wen yenimi çekti acep tarihe bakmadan indirdim aynısıymış =) O değilde ben www.diablesse.net de ki flash movie deki müziğe takıldım. Kim söyler bu şarkıyı kimdir nedir ? acilen çekmem lazım mükemmel şarkı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Güzel ya ilginç olmuş :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: bLackcha0s, 31 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bende dedim wen yenimi çekti acep tarihe bakmadan indirdim aynısıymış =) O değilde ben www.diablesse.net de ki flash movie deki müziğe takıldım. Kim söyler bu şarkıyı kimdir nedir ? acilen çekmem lazım mükemmel şarkı... Blind Guardian - Bright eyes[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: *Çııııırmık isterük*[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter ehehehehe
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: Ehue züper yaf. Yeşil saçlı junior ninja-ajan.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter euheuhe hakkaden çok züper yaf.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: Ehue Harika olmuş yaf... Çok kilit resimler kullanılmış ehue[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter valla yaf
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons'un başına eski başlıkları uplamaktan bir iş gelecek kesin.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Arkadaslar birbirimize laf sokmak icin necrotopicofili yapmayalim.
Öne çıkan mesajlar