Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göbek bağı diye parmak kesmişler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
balıkesir'de bir devlet hastahanesinde doğum yapan anne daha sevinemeden acı haberi duydu ''bebeklerinin sol serçe parmağı göbek bağı diye kesilmişti ve yerine dikilemiyordu.''

aman allahım! hastahaneye gıtmek daha tehlikeli bir şey sanırım. iğne olucam diye gidip kalp amelyatına mağruz kalabilirim.

kaynak : atv haber ( tv )[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
yuh be hatanında böylesi olmaz ama
dava etsinler bence o doktoru[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
oha! be oha!'da favorilerimizdendir.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
dava açılmış zatende sonuç hakkında bir şey söylemediler.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
offf ya oha yanı o kucucuk melegın en sucu varkı?? gerı zekalı doktorlar kınıyorum benım de bı akrabmın cocugunun bacagı kesıldı daha bebek bı hata yapmıslardı da tam olarak unuttum[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Bak iste, o doktoru cidden öldüreceksin.
Hem de taksim meydaninin ortasinda parmaklarini teker teker kestikten sonra öldüreceksin.

Isini yapamayan adam hem baskalarini üzer hem hic yere dünya oksijen rezervini tüketiyor sonucta. Ayip ya, ne günahi var o cocugun.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
sora neden katiller cogalıo diyoruz
şimdi bu cocugun babası amcası dayısı abisi varsa napsın[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Afferin size ya o çocuk ''sen'' olsaydın?
hayatının sonuna kadar tek parmağın eksik olacaktır.Doktorda bilerek kesmediya kısmetten başka birşey değil.Herkez hergün ne hastalıklar neler çekiyor biraz dalga geçmek yerine bunları düşünün
Mesaj tarihi:
yuh öküz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
adamar için sıradan bişey olmuş ameliyat.. devlet hastanesinde doktorlar günde 2-3 ameliyat yapıyolarmış.. özel hastanelerde ise haftada 1.. :)[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
Türkler gene bir olaya parmak bastı.

Dikkatsizlik işte yazık oldu çocuk büyünce ne laf eder doktorlara[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
sdc_paris, 29 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
hayatının sonuna kadar tek parmağın eksik olacaktır.Doktorda bilerek kesmediya kısmetten başka birşey değil.Herkez hergün ne hastalıklar neler çekiyor biraz dalga geçmek yerine bunları düşünün

naptn abi sen?

doktorlarda bilerek kesmedi ya ne demek?
öle şeymi var.''pardon elim kaydı,ay görmemişim kusra bakma,önemli bişi yok serçe parmakmış'' gibi bi mazereti olamaz
nie doktor oldu o zaman.kesmicek yani öle bi lüksü yok.eli titriosa doktor olmicak[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
sdc_paris, 29 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:

kimse dalga geçmiyor olayla, tepkimizi dile getiriyor-kınıyoruz.
Ayrıca herşeye kader-kısmet diyerek geçersek gerilemeye devam edeceğiz. o doktor orada işini iyi yapsa kimseye bir şey olmayacak. bilmeyerek yapmış dıyorsun bide ya, allah aşkına doktor olmuş adam bilmeden göbek bağı diye parmak kesiyorsa öyle doktorunda , böyle sisteminde..[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
Parmak -göbek ne alaka ya yuh yani.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...