bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ailton İstanbul'da ... forzabjk forumlarından aldım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 adamın 12 atı 70 sığırı varmış :lol: rodeocu ailton :D[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ailton u Karşılama.... [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkındaDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya bu adamı aldık iyi güzel hoşta adam 32 yaşında bi ton para verdik 1-2 sene sonra nasıl satıcaz ? jübile yaptırırz anca bide jübile parası vericez[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 2 Sene bizde oynasın ama düzgün oynasın yeter walla.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Abi adam 25 gol atabilir bu sene,ama iyi pas vermek lazım...İbrahim akın-sergen-tümer den 1'i bu görevi yapsa yeter ya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya bizim orta saha iyi top taşıyor. Bu sene bitirici adam yoktu yoksa beşiktaş her maç en az 20 kere cezasahasına pas yapmış. Bu sene Youla ve Ailton var bence mükemmel bir uyum olucak birbirlerini tamamlıyorlar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: uncla, 21 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki: adamın 12 atı 70 sığırı varmış :lol: rodeocu ailton :D tam SergenLik o zaman , eküri oLurLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Blackim chaosum öyle diyorsunda araya atılan toplandan bahsediyorum ben,yani geçen sene öyle organize olalım şak diye bir ara pasıyla adamı buluşturayım o adamda bitiriciliğini konuştursun diye pek bir olay yoktu BJK de[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yarıldım Mave :P[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Adam türke benziyo..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet antepliymiş[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu gazla bu adam 10 sene daha bizde oynar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne kadar oynicakki adam bide etkili olcakmı yaş kemale ermiş...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 pierre'de yaşlıydı ama bizi şampiyon yaptı[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aslanım be fenerliye bak böle fenerlileri sewerim işte[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: heso, 21 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki: aslanım be fenerliye bak böle fenerlileri sewerim işte +1[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Hammerheart, 21 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: pierre'de yaşlıydı ama bizi şampiyon yaptı Piyermi yaptı sizi?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 baya ii transfer oldu ya son vuruşlarında ii olan adam yoktu bizde. ama 3 sene yerine 2 sene sözleşme yapsalarmış keşke. sonra elde kalıyo. yararlanıp atmak lazım =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki: said: Hammerheart, 21 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: pierre'de yaşlıydı ama bizi şampiyon yaptı Piyermi yaptı sizi? Provokatif mesajlar atmazsan daha iyi olur düşüncesindeyim. Kendi elinizle kendi oyuncunuz hakkındaki threadin içine ediyosunuz. [hline] Abi bu adam çok şişko sanki hiç koşamayacak hemen tıkancak biri gibi geldi bana :) Sergenle bu konuda iyi bi ikili oluşturmasınlar? :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Biz böyle iyiyiz :) Yaşlı adam yaşlıdır arkadaş.! Varmı avrupada yaşlı olupta ŞAMPİYON yapan adam? yok bulmuşsunuz türkiye'de bi hagi bi piyer o kadar. [hline] Youlayla güzel 2li olurlar. Sergende arkadan besler (bunuda yanlış anlarsınız şimdi) İyi oldu walla bi tek defans'a adam kaldı..İyi bişi kaparsak manyak olur bjk.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 "Çevir kazı yanmasın!" O lafın altını deşersek FB yi pierre değil BJK veya Federasyon şampiyon yaptı manası çıkıyorda.. Peki sen öyle demedin. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 21 Temmuz 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu arada Carewden haber war hat-trick yapmış :) http://www.ntvmsnbc.com/news/334700.asp[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bizdeyken düzgün oynayamayan oyuncular baska takımlara gidince cosuyor anlamıyorum :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Düzgün oynayamayan değil. Yeteri kadar beslenemeyen. Ailton içinde bikaç sayfa geride bahsettiğim o idi. Ailton tamam ama onu kim besleyecek BJK de asıl önemli olan o.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar