Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailton Beşiktaşta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
besiktasın resmi sitesinde yok..
bikac guvenilir kaynaga baktım onlarda da böyle bi haber yok..
ligtw den baska bi kaynaktan bilgin warsa söleyebilir misin[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
oha nasıl olur çat diye olur mu ya?Bİlemiyorum kolpa olabilir...GElse iyi olur tabi,coşarız yani adam süper atıyo golleri[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
milliyettede yazıo bu haber schalke ye 2 milyon € kendisine de yıllık 1 milyon €. bence yerinde bi transfer adam almanyada 169 maçta 88 golü var.[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
Mesaj tarihi:
Fenerin 3-4 sene önce fln istediği bir elemandı revivo döneminde fln da istemiştiler,hayırlı olsun doğruysa.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Başkan ramazanda viski içerse olcağı buydu

gelmez lan bu takıma kimse

alayı cenabet[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
inşallah gelmiştir o adamı ben cok seviyorumçok komik koşuşu var ama pascal nouma gibi sempatik olabilrir[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Mesaj tarihi:
bjk nin basireti bağlandı. Hiç kimseyi alamıyoruz :([signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Temmuz 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
Yıldırım Demirören ramazanda viski mi çekiyordu?

gs maçında soyunma odası koridorlarında gezerkene viskiliymiş bu zaten kafası güzeldi belli oluyodu
ama baya oldu
ayhan ı dövdükleri zaman[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Ailton' un hafif bir sakatlığı varmış ve 5 gün dinlenecekmiş. İlk lig maçında sahada olacakmış. yakın bi kaynaktan aldıım haber[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
  • Yeni Oluştur...