Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liselere Af CİKTI!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla benim 5 ders vardı zaten hoplaya zıplaya geçiydum beni etkilemedi l1 mat l2 mat l2 geometri l2 analitik l2 din.

Ps din için oha diyenlere: 3 ten aşşa notum yoktu yazılılarda odev yapmadım ondan kafir deilim =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
mezun oldum gidip okul puanımı yükseltebilirmiyim ???

Yahu Bunu neden haber yapıyorlar.Zaten hersene kesin çıkıyor heueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
lise3 ten 2 tane dersim var sıanva girmem gerekiyo mu hala?

bu sene mezun oldum bu arada[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
ne guzel ya her sene cıkarıorlar su af muhabbetını neymıs devamsızlıktan kalanlara af dersten kalanlara af ama adam gene sınıfta kalıyor baksanıza 1milyon adamdan 450 bın i butunleme sınavını gecemezse kalmış sayılıyor bu bızım halımız oldu artık her yıl lıseye baslayanla mezun olan arasında onlarca fark var ..
Mesaj tarihi:
ben geçen sene lise 2 ydim...2 si bölüm dersi biri temel ders olmak üzere

edebiyat-fizik-kimya-ingilizce-almanca derslerinden kalmıştım..3 ünden sınava giricem...ben şimdi 5 indende geçtimmi anlamadım..seneye sorumluluk kalmış demişler...şubattamı giricem kalan derslerimden biri çözüm getirsin????[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
walla benimde 2 ders vardı..
lise2 geo / lise2 din

dinden niye kaldım bende anlamadım ..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Ben Lise 2yım bu sene Lise 3 olcam Lise 2'den 3 tane dersim var ortalam yükseltmeye gircem ama snıfta kalmıyorum vermezsem bile sadece Tarih'i şubattada vermem gerek.bizim lise 4 sene olmadı ben bağlamıyor heralde bu haber ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Af cıkması kotu bence kimse kusura bakmasın bizim okulda adamın beden ve din dısında herseyi kırık direk gecenle aynı seviyeye geliyor bence cok acı bir durum sonra son senesinde adamın kafasına kakılacak o borclar...

Acıkcası ben direk gectim ama o yuzden soylemiyorum...

Ve bu af olayı daha son sınavlar olmadan belliydi zaten herkes bayram havasına girmisti :D ama benim burs olayım vardi o yuzden sevinmedim ve rahatlamadım ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
işte böyle adamlar ÖSS'ye giriyor , "5 milyon kişi girecek bak iyi çalış" diye kafa ütülüyo ebeveynler hehe. :P kalsın kardeşim böyle adamlar illa geçecekler mi ?[signature][hline]peace!
Mesaj tarihi:

konu dışı ile ne ilgisi var, bu tür konuları eğitim bölümüne açmalısınız sevgili üyelerimiz (!)

[Bu mesaj karakedi tarafından 26 Temmuz 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
din dışında zayıfım yok,onur belgesi verdiler.benim gibi inamsıza.
demek dinle imanla insan olunmuomuş...:p

mezun oldum zaten benide bağlamio hehenoy[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
bende okulu bırakmıstım sonrada devamsızlıktan atılmıs oldumm ossye oelsıne ggırdım dunde mezun olcuagımı duydumm tercıh yapıorumm sımdı allah ra zı olsun bu af tan yoksa ben seneye yıne lıse ogrencısı olucaktım yanee..
Mesaj tarihi:
Normalde sadece 3 dersten girebiliyodun ve 2 dersten fazla kirik olursa kaliyodun. Bu af denen olayda sadece 3 degil istedigin kadar dersten girme sansin oldu o kadar bide devamsizlik affedildi. Yani kalanlar sinava girmiycek diye bi$i yok.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
  • Yeni Oluştur...