Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Dalgınlık mı dersiniz artık bilemiyorum. Arkadaşımın başına geldi. Lise 2'de dershanede en arka sırada oturuyoruz. Arkadaş da sandalyenin iki ayağı üzerinde bir arkaya bir öne gidip geliyodu. Tam arkaya doğru giderken 'zaart' diye bi ses çıktı. Böyle anlar hep de sınıfın en sessiz olduğu anlarda insanın başına gelir ya, öyle olmuştu yine. Bütün sınıf aynı anda kahkahalara boğuldu. Arkadaşa dönüp naptın olm sen diyince ağzımla yaptım dedi ama yemezler. Hadi bi daha yap diyince kaldı öyle. Evet onun tersi başıma geldi. İlkokulda hoca soru sordu, ayağa kalktım. Sonra cevabımdan memnun olmamıştı galiba bende yerime otururken o "zart" sesini çıkarım azımdan. Fazla inandırıcı çıkarmışım kimse inanmamıştı bana. heh işe bak[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Taklidini yapacağına gaz versen daha iyi sanırım :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kel bahtım kör talihim[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2 hafta da bir falan dolmuşa binip parayı uzatıyorum, ama gideceğim yer yerine o an bulunduğum yeri söylüyorum.bi garip oluo şoför.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: beybin, 16 Temmuz 2005 16:31 tarihinde demiş ki: annem sigarasını içerken mutlaka bir kutu da kola içer.kola bitince izmariti de külleride kutuya atardı.(ben o sırada bilmiyordum :) ) ben içinde kola olduğunu sanıyorum tabii,diktim kafaya.. :) öğk iğrenç[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: beybin, 16 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: biranın içine kül atmıştık kafa olmak için tadı öyle değildi ozaman :) Bizim bi arkadaşta başka bi arkadaşın birasının içine işemişti. Çocuk gelip biradan bi yudum aldığında "olm içtiniz dimi bu biradan" demişti :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bi de "ısınmış bu" demişti. Çok gülmüştüm ya (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 edebiyat hocasına kızmıştım, lise 1.in 2.nci senesinde. neyse ders başladı, ben en arkadayım hocaya kızgın kızgın bakıyorum, bu sırada poaça yiyip meyve suyu içiyorum. Neyse yedim bitti, poaçanın poşetini filan sıranın altına koydum. Kalan meyva suyunuda bıtırdım. canım sıkılıyor iyice, bayada kızdım hocaya. koydum meyva suyu paketini, dersın ortasında bı patlattım. güm diye ses. Herkes döndü bakıyor, ben hala hissetmiyorum birşey. döndü tüm sınıf bana bakıyor. ne bakıyorsunuz fılan dedım, sonra uyanmıştım :D hoca tenefüste çağırdı, oğlum senin kafan iyimi, git bugun dinlen filan demişti.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 rock republic'e gidilecek, eşyalarımı 30 kere kontrol ettim, çıktım evden. arkadaşı beşiktaş iskelesinde bekliyorum. 3 kez gitti geldi vapur, adam yok ortada. neyse 3.kez ayrılmak üzereyken bindik, 10 dakika geçti geçmedi; -lan bileti unuttum! her şey var bilet yok:D döndük geri ehue gerçi sonra taksim üzerinden 2 vasıtayla gittik, otobüste ayakta duracağımıza oturduk, o şekil yararları da olmadı değil. geldiğimizde kapılar hala kapalıydı zaten :P[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben küçükkken marmarise gitmiştik çok ii hatırlıyorum.ben küçükken her yeni gördüğümü eller sonra da bu ne die sorarmışım..o gün içmelerde annemle babam güneşleniyodu ben de kumlarla falan oynuyodum sonra bi önümüzdeki şezlongda yatan üstsüz turisti farkettim göğüsleri çok ilgimi çekmişti.hemen kalktım dokundum hafiften sıkarcasına sonra anneme dönüp anne bu ne dedim.annem gülerek gel buraya elleme öyle herşeyi öğretemicem ben sana demişti:D bu arada turist gözlerini açıp şöyle bi bakmıştı sonra arkasını dönmüştü:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 puhahahah[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bikaç ay önceydi..Bilgisayarda müzik dinlemek istiorum, bakıorm ki üçlü prizde yer yok,kasanın fişini çekip, hoparlörünkini takıorm, kafamı kaldırınca filmlerdeki gbi ağzım açık kalarak dumur oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 demin mutfağa gidicem yemek olmuş çağırıyolar. gittim tam oturucam bardağımın odamda olduğu aklıma geldi. odama gittim baktım msnden mesaj gelmiş ona cevap verdim ve geri döndüm. oturdum bi baktım bardak yok, delirip tekrar odama gittim falan. kötüydü, uyku sersemi olmak iğrenç birşey.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 2 gun once yaptıgım mallık dalgınlık falan değil ... Evden cıkıcam fotograf cekmeye gidicem elimde bi fotograf cantam birde annemin tam cıkarken kakaladıgı çöp poşeti var. Asansöre bindim tam binadan cıkarken telefonum caldı kız arakdasım sövmeye basladı birden bir panik yalan dusunurken copleri konteynıra atmaya calısıyorum neyse attım cöpü falan arabaya dogru gittim bindim gidiyorum yolun yarısında telefonu kapattım işte baktım elimde çöp poseti var cantam yerine :D Isık hızıyla geri dondum cantamı copun icinden cıkardım. cantada sunlar vardı. Nikon D2x 18-70mm 70-300 objektifler flash ve hafıza kartlarım. Onlar gitseyi ölürdüm :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 babamın yaptığı efsane bi olay..gece yazlıkta kalkmış yataktan..karanlık baya ışıkları da açmamış gözlüğü de yok.buzdolabını açmış atıştırcak birşeyler arıyo.böyle altın renginde kağıda sarılı bişi görmüş açığ atmış ağzına çikolata diye..meğerse şu tavuk sularının tablet hali varya knorun fln..oymuş eueue..kusuyomuş az kalsın[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Likörlü çikolatayla oruç bozmuştum Ramazan'ın ilk gününde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bir arkadaş eve aceleyle vardığında telaşla tuvalete girip ışığı bile yakmadan işemeye başladığını ve o an klozetin kapağının kapalı olduğunu anlatmıştı... Şey, benim de benzer bir olarak gecenin bir yarısı tuvalete kalkıp bir yarım saat boyunca "büyükçene" ihtiyaç giderdikten sonra sifonu çektiğim sırada bi anda uykumun açılıp tuvaletin tıkalı olduğunu ve ancak ertesi gün açmak için ustanın geleceğini hatırlamıştım... Sonrası hoş değil. Yine içkiliyken bir arkadaşa atacağım ve "yanlış ellerde çok tehlikeli olabilecek" bir mesajı hiç atmamam gereken bir kız arkadaşa atmıştım. İçerik önemli değil de gelen cevap aynen şöyleydi: "yazık yazık..." Aslında çok fazla var, inanılmaz dalgın bi adamımdır da aklıma gelmedi geldikçe bol bol yazarım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Dolapta ufak bi kapta duran köpek mamasını et sote sanıp ucundan yediydim. Bİ kerede televizyon izlerken gofret yiyodum kumandayı ısırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 malum okula gidicem.. sabah oldu uyandım. mevsimlerden kış sabahları karanlık oluyo hava bi de erken kalkıorum okul uzak. indim aşşaya baktım ekstra bi karanlık. bekle bekle servis yok. 50 metre kadar sağımdaki dörtyoldan bi araba geçti sonra geri geri gelip durdu ve 50 metre öteden bana bakıyo. dedim hayrola bu saatte adamlar indirecek beni. saptılar ve bana doğru gelmeye başladılar. yaklaştıkça gördüm ki polis. dedi kardeş napıosun? servis bekliyorum bi sorun mu var? Valla bana göre hava hoş istiyosan kıyameti bekle de sen cins misin bu saatte servis bekliyosun? *saate bakarım* Hmm evet saat 4.5muş memur bey ben en iyisi yukarı çıkiym..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hheueh sizinkiler de güzelmişde benimki ap ayrı bi olay club ın tekindeydik arkadaşla neyse işte sigarayi yanlıslıkla ters koymusum yanı aza gelen kısmı deıl yanan kısmını azıma koymustum kızdan ateş istedim tam bi baktım herkez koptu masadaki tepkim nolio ya fln oldum azımda hala sigara bakmiorum oturdumuz masada Wc nin hemen dibindeydı bakayım dedım aynaya aynaya bakmadan bide sıra bekledım azımda yanmayan o ters koyulmus sigara *birazda alkol* kuyruktaki herkezde koptu cok pis gang yemıstım valla sımdı bı yere gıtsek heb beraber kesın anlatılar bu olayı =) bide bundan daha pis bişey var bi kız arkadaşımın dogum günündeyız ben şort giymiştim yaşım 14 flndı kücüktük 01 yılına gırıoruz evdeyız neyse altımda şort var icime don giyceme boxer giyim dedim o zmnda daha rahat geliodu boxer gerci simdide rahat gelioduda o zmn briaz kücük geliodu komikti yany neysee kız dedı herkez otursun bı hatıra fotosu alalım tamam dedik ben en ortadayım tabı en şirin oldum icin :p oturdum lan kız fotorafı ceekmeyi bırak gülmekten yerden kalkamadı neyse krizler tuttu 1-2 saat kızı zarzor azından laf aldım -ya nie o kadar güldün fotorafı cekerken? -olm sen boxermı gıydın altına? -evett -o zmn fotorafta görürsün nie güldümü -anlatsana yaaa allah allah (derken jeton düşer ve boxerdan benim ufaklık selam vermiş kıza =) ) bu olaydada cok kötü rezil olmuştum dalgınlıgımdan heue[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: whissinn, 17 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki: hheueh sizinkiler de güzelmişde benimki ap ayrı bi olay club ın tekindeydik arkadaşla neyse işte sigarayi yanlıslıkla ters koymusum yanı aza gelen kısmı deıl yanan kısmını azıma koymustum kızdan ateş istedim tam bi baktım herkez koptu masadaki tepkim nolio ya fln oldum azımda hala sigara bakmiorum oturdumuz masada Wc nin hemen dibindeydı bakayım dedım aynaya aynaya bakmadan bide sıra bekledım azımda yanmayan o ters koyulmus sigara *birazda alkol* kuyruktaki herkezde koptu cok pis gang yemıstım valla sımdı bı yere gıtsek heb beraber kesın anlatılar bu olayı =) bide bundan daha pis bişey var bi kız arkadaşımın dogum günündeyız ben şort giymiştim yaşım 14 flndı kücüktük 01 yılına gırıoruz evdeyız neyse altımda şort var icime don giyceme boxer giyim dedim o zmnda daha rahat geliodu boxer gerci simdide rahat gelioduda o zmn briaz kücük geliodu komikti yany neysee kız dedı herkez otursun bı hatıra fotosu alalım tamam dedik ben en ortadayım tabı en şirin oldum icin :p oturdum lan kız fotorafı ceekmeyi bırak gülmekten yerden kalkamadı neyse krizler tuttu 1-2 saat kızı zarzor azından laf aldım -ya nie o kadar güldün fotorafı cekerken? -olm sen boxermı gıydın altına? -evett -o zmn fotorafta görürsün nie güldümü -anlatsana yaaa allah allah (derken jeton düşer ve boxerdan benim ufaklık selam vermiş kıza =) ) bu olaydada cok kötü rezil olmuştum dalgınlıgımdan heue :D Geçmiş olsun. Ben de dün gece başımdan geçen olayı anlatayım size. Bi kız arkadaşla İzmit'te Adress diye bi cluba gittik. Girmeden önce Yıldız Bar'da birer tane bira içmiştik girdikten sonra da 1 er bira içtik tabi kesmedi bi bira daha isticem ben cebimde de 5 milyon var eminim. Neyse adam geldi uzattı birayı 5 milyon bekliyo. Ben de çıkardım uzattım cebimdeki parayı adama. Adam şöyle bi baktı paraya benim gözüme doğru tuttu. Meğer 5 milyon sol cebimdeymiş ben sağ cebimdeki 500 bini çıkarmışım :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hahayt o cok kötüymüş harbi =)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bulaşık makinesine bulaşıkları güzelce dizdim çalıştırdım. bi süre sonra mutfağa gittim iğrenç bi koku! nerden geliyo acaba derken bulaşık makinesinden geldiğini anladık. annem sen deterjan koymadın mı makineye dedi. bende aaaa deterjan konuyodu yıkanırken dimi? dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dalgınlık gibi bişey bu da, bugün dersanenin deneme sınavı sırasında başım(ız)a geldi. yeni sınav sisteminden dolayı 1. bölümü bitirmiş. 2. bölümün başlamasını bekliyoduk. ben de 5 saatlik uykuyla duruyorum, dedim azcık kafayı koyayım bari. tam 1-2 dk geçti, bizim silverhelm3 de önümde oturuyo, döndü "olum kalk daha 2. bölüm var" dedi. ben de kafayı kaldırıp "ikinci bölüme koyim" dedim. sonra silverhelm'in kopmaya yakın yüz ifadesini ve sol omzumun arkasını işaret eden gözlerini takip edip gözetmen öğretmenle gözgöze geldim. hatta gözgöze bile değil, kadın sıraya eğilmiş, cevap kağıdımda eksik bilgi var mı diye kontrol ediyomuş. "ups."[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Temmuz 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 11-12 sene önce falan Ankara karumda koşuyodum etrafı camlarla kaplı ya ben orayı boşluk sandım koştum koştum zıpladım küüüt diye cama koydum bi iki saniye yapışık kaldım sonra düştüm aynı çizgifilmlerdeki gibi eminim dışardan bakınca çok komik görünüyodur ama canım çok acımıştı :([signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar