Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://www.the50centgame.com/us/ Trailer güzel oyun nasıl acaba?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 süper oyun olcak süper süper. yüzyılın oyunu geliyor. gangsta rap olayına başlıycaz. ben de bu oyunu bekliyordum uzun süredir. adamın sesi yeter lan yo yo c'mon! thiş wur şitrit iş maynş gibi bişiler diyor orda o ne lan? subtitle olsaydı keşke de anlasaydık.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bone adam fazla vahşi bence :) Tailer'de bu kadarda adam dövülmez ki bırak gelenin kafası gidio gidenin bi tarafı kırılıo :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla blood, carmageddon, postal gibi oyunlardan sonra bana tom & jerry gibi geliyor bu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yuh superman yapmışlar adamı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ne dediği anlaşılmıyo gollum gibi konuşuyo.Hatta gollum un dedikleri anlaşılıyodu ya. whats mines is mines,whats yours is mines.I run the streets this whole city is mines.and I never understand how people forget that. [signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist tarafından 01 Haziran 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Buram buram punisher kokuyo gibi geldi bana[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 50 centi sevmem yapacakları oyunu sevecekmişim gibi gelmiyo bana zaten:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol bi bu kalmıstı yapmadıkları oyun. 50 cent madafaka yooyo[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Tarist, 01 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki: and I never understand how people forget that. burda karizma bişiler demeye çalışıyor da, bebek gibi konuştuğundan sadece gülüyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Öyle deme bone..He's a madafaka pimp.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pehuaheah bunun da oyunu yapıldı demek. kesin alırım:D hep gangsta rapper olmak istemiştim :-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir bu eksikti... 50 cent falan sevmem ama vivendi yapiyorsa zaten ba$tan fiyasko olacak bence ps : trailer izletmek icin bile bilgilerimi isteyen siteye ve yapimciya kafam girsin[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ama öyle deme bu vah$i trailerı 9 yaşındaki bir çocuk izlese "ben elli sentim, gökdelenlere dalarım herkese koyarım" diyip dedesinin beylik tabancasıyla katliam yaparsa suçlu kim olacak ha?![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok ya$ bilgileri degil ya maila aptal aptal hede oyunumuz cikti sadece hede hodo kuru$a diyen sacma uyeliklerden iste[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 vivendi yapımcı değil dağıtımcı, yapımcı High Voltage Software diye bi firma.trailer için bilgi almasının nedeni yaş sınırı, rating olayı. madem 50 cent oyunu yapıosunuz bari candy shop diye yapın bi işe yarayın hehe edit: bunu şimdi gördüm süpermiş haha : You play as 50 Cent as he takes New York City's crime families in search of the truth.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... [Bu mesaj arcane tarafından 02 Haziran 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zuhauahuha küçükken gangstalar annesine tecavüz edip babasını kaçırdı heralde in the search of the truth nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 "What's mines is mines, what's yours is mines, I've run these streets, this whole city is mines. I never understand how people forget that."[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya şu konuyu gördükçe sinir oluyorum rapçi madafakaya oyun yapıyolar ya, gidin hl 3 falan dagıtın be[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehe sakin abi,oynayıp görürüz neyin nesiymiş.Belki de zevklidir baya.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oyun zevkli olur belki de, adamın sesine katlanabilir miyiz ki? "yo şell day, may şfiit fiyend"[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hehe curtis jackson yeter. Bi de g-unit city diye bişey vardı san andreas exp packi mi ne[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O_O şeklinde kaldım ya, geyik sanmıştım. Haha inanılmaz ya. Max payne'e özenmiş 50 cent dayı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yoo özenmesi gereken bişey yok ki adamın hayataı film zaten. Uyuşturucu mafyası, hapise girip çıkmalar, kaç tane adam öldürdüğü söyleniyor...[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 defjam ny 'ye benziyo[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar