Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik müzikler....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
liberi fatali
final fantasy 8 :D[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Rhapsody'nin her parçasıo olur zaten kendileri conanın soundtracklerini yapan grup ve ayrıca frp oynarken oynatırken tek geçebilceğim bi grup.For the king forthe lands for the mountains... for the green valeys where dragons fly!for the glory the power the win the black lord.i will search for the emerald sword!!

Blind Guardian
Kamelot
Gammaray
Haggard!!!
Helloween
Majestic
Troll
Sonata Arctica
Nightwish
Luca Turilli

Aman dikkat ette dm olma sora partyden geri bişi kalmıo bunları dinnerken.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçenlerde öğrendim, meğersem herkezin taptığı bişeymiş

Escaflowne - Dance of Curse

edik: Opera tarzı bişeyler lazım, bildiğiniz bişeyler varmı

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 14 February 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 12 January 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
liberi fatali
final fantasy 8 :D
[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
said:
Akhalur, 20 January 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
Rhapsody'nin her parçasıo olur zaten kendileri conanın soundtracklerini yapan grup

nası ya? power metal grubu rhapsody? ayrıca pek de iyi diiller benim görüşüme göre. son olarak misal riddle of steel basil poledouris'in. yoksa başka bi conandan mı bahsediyosun sen yoksa?[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla dm'lik felan yapmadım ama bahsettiğiniz tarzda bildiğim en iyi örnekler myth: the fallen lords ve myth 2: soulblighter soundtrack'leridir, atmosfer desen atmosfer, melodi desen melodi, uzun süredir oynamıyorum oyunları ama halen mp3'lerini dilerim ara ara..

zaten myth 2'nin albümü de satışa sunulmuştu ilk çıktığında. keşke alsaymışım o zaman..

bu iki oyunun özellikle tema müziği (eski¥i versiyonların ikisi de) insanı uçurur götürür, lotr üçlemesinin ana teması olacak bir kalite bence..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda combat esnasında en cok dınledigimiz muzik..Omen!
Troy filminin ve tabiki Kingdom of Heaven filminin soundtracklerını tavsıye edıyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Iced Earth
Blind Guardian
Enya
ama en kralı Basil Poledouris in Conan The Barbarian ve Destroyer soundtrackleridir. Combattada Role playede mükemmel gider ama rp de Blackmore's Night tercihim.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
Moderatorumuzdan rica etsek su muzikleri toplayıp bi liste yapsa,muzik arayan arkadasların elinde bi kaynak olsa diyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
valla ben lotr yi veya sw yi koyuyorum winamp cok sariyo ozellikle lotrninkiler[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
[ /quote ]

Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Andre, 01 Ocak 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
Ben Hereos of Might and Magic in müziklerini dinliyorum. Özellikle ultima ve diğer strateji oyunlarını oynarken.

Ama tabiiki bu sıralar Lord of The Rings müzikleri varken RPG ve strateji oynarken ne dinlicez diye düşünmeye gerek yok. Hope and Memory, Helm's Deep, Return of The King, Ring Goes South, Bridge of Khazad Dum, Stone of Foundation, Amon Hen, The Uruk-Hai ve The Black Gate size eşlik edeceklerdir..

Treason of Isengard şiddetle tavsiye edilir :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hereos of Might and Magic III müzikleri şiddetle tavsiye edilir!

Diablo 1-2 müzikleri şiddetle tavsiye edilir! Blizzardın sitesinde mp3 olarak indirilebilir...

bg ve opeth( bazı yerlerde gerçekten uyan şarkılar var :) ) de iyidir...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
BG müzikleri falan elbette mükemmel ötesi ama oyun sırasında kafa karıştırır/ağrıtır diye düşünüyorum. Age of Wonders II'nin müzikleri mükemmel bu olay için. Tam fantastik havaya sokuyorlar sizi arkaplanda usul usul çalarsanız yakışır.
  • Yeni Oluştur...