Anason Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 selamlar, centrino 1.5 . 512 ramlik, shared memory ekran kartina sahip bi notebookda bu oyun oynanirmi, yada ne kadar rahat oynanir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Del Latitude 505 ile 700kusur ramle gayet güzel oynuyorum problemsiz. Centrino1.5[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ramini arttırırsan oynanır, benim 256+512 ramim var notebookda 128'i ekran kartına gidiyor kalanı yetiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oynanır rahat ol :D benzeriyle ben oynuyorum sadece grafige asilicam deme :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 saolun abiler mesaj alinmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 64 MB ekran kartları oluyor ATI nin Notebooklarda nasıl görüntüler güzel oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Gayet iyi olur dediğin radeon kartlarla. Shared memory kartlarla grafiklerden kısman gerekebilir biraz. 512 mb ram'de kalabalık yerlerde sorun çıkartır, onun dışında 5-10 kişilik yerlerde rahat rahat oynarsın.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İf de raid varsa oynayamazsın :D ama bu özellikler ile oynarsın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 babam izin verirse (ki sanmıyorum) ben de laptopda oynamaya çalışıcam.. bu arada 256 ram çok sorun olmuyo evde benim bilgisayarda var rahat oynuyorum heryerde ama ironforgeda ve azıcık da olsa stormwindde kasıyo<.. ama stormwindde az kasıyo [Bu mesaj shapshal tarafından 29 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 shapsal.. instancelerde ve raidlerde cok kasarı.. en az 512-- 1024 ise iyi performans.. sağlıor[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yahu şimdi düşündüm de, ben baya oldu SW' ye gitmiyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla bilmiyorum şuana kadar gnomeregan,stockades,razorfen kraul ve deadminesa gittim hiçbirinde kasmadı. raidlere katılmadım ama battlegroundsda kasıyo. ama bglerde de oynanmicak gibi değil..tabi kişiye göre değişir ben memnunum ama hep 1024le falan oynamış kişi oynayamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: stigmata, 29 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Yahu şimdi düşündüm de, ben baya oldu SW' ye gitmiyorum.. :) işin garibi ben hala İF de nereden Rune of Portal ve Arcane Powder alındıgını bilmediğim için hala StormWindden gidip alırım.. (hehe rezil biriyim ever)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende laptoptan oynuyorum. Centrino 1.5-60gb hdd-512ram-128mb ati radeon 9600pro turbo ekran karti takilmadan gayet guzel oynaniyor(IF gibi kalabalik yerler haric)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Dusuk cözünürlikte hiç bir yerde takılma olmuyor yani IF girşinde 15 saniye kadar bekliyorsun sonra problemsiz devam ediyor. Aynı şekilde TMdeki raidlerde dahi bir sıkıntı olmuyor ilk 15 saniye dısında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar