KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: BLood_and_Rose, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: X- Sen priest misin ben- Hayır mage X- swift pls ........ x- abi nerdesin ben- eslant x- nerden gelirim ben- level kaç? x- 27 ben- 40 olmadan giremezsin x- party tp pls .......... x- ya bu goblinelerden kask yapılımıyo mu ben- yapılıyor x- bana niye yapmadı ben- aç bakin inventoryi ben- yapmış ya işte x- o kemer değilmi ben- olm o kask x- ben de diyorum kemer yeri niye küçük ........... -Abi o kadar uzağa gitme, Pıt pıt pıt koşmaya devam eder, ağacın dibine gelir ve ilerideki golleme chill atmaya kalkar, ama bi şeyin farkında değildir, ağacın dibine gelmeden önce yanı başında bi gollem daha spawn olmuştur. - AhhhHHhHhaahHhhh - Eheh dedik ama dimiii - Yok bu yanımda spawn oldu birden - Hayır abi sen oraya giderken spawn oldu, hayvanın yanında diğerine chill attın. - Olm walla dibimde bitti başka biri- Canın acıdımı? - Oy oy çok pis çaktı kafaya böylesini görmedim :D - Aha kafasi yarıldi Gollemlerin aşşasından tek tek CW otluyoruz. Magelerden biri gaza gelir ve - Lan biz bunları aoe keserik - He hade çalışalım - Arkadaki gollem party e dikkat üstümüze çıkmasınlar Başlarız aoe ye, onlar aoe ederken bende aradan katkıda bulunurum, yavaş yavaş rampayı çıkarak devam ederik, bu arada diğer elemanlar gollemleri aoe kesmektedir ve iki parti birbirine girer arada be kaynarım.. - Abi ölen varmı - ***umun gollemleri nerden çıktı yaaa - Ah manyağım vah manyağım - Abi manyak yattııı - Eh o kadar gollemin arasından sağa çıkması ender durumlardan biri olurdu - maeueh, bunlar da ne abazaymış - Irzına mı geçtileeer - Wallahide her yerim acıyor - Alet taştan olunca böyle oluyor Server değişirim olduğum yerde, resleneceğim ya hani, diğer serverda gollemlerin yokuşunun kenarında yatmaktayım, elemanlardan biri gelir. - Abi geçmiş olsun - Eywallah saol - Müsade et bi fatiha okuyim - dasnkfasjas - Abi nası oldu, görebildinmi bari? - Golemlerin arasında daldım, aoe yapıyolarmış, iki parti birbirine girdi - Trafik kazası gibi yaneee - He öyle - iyi fantezi yapmışınız, sahneyi görmek isterdim - ?????[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya ilk defa talos görmüşüz kesicez!!!! dark_blue ya dedimki lan kaan chill atta gelsin ben tank olcam gaza baq:D tmm dedi adam blizzard attı golemlere tüm party nin son kelime aynı oldu kaan a.q:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 - Abi geçmiş olsun - Eywallah saol - Müsade et bi fatiha okuyim - dasnkfasjas - Abi nası oldu, görebildinmi bari? - Golemlerin arasında daldım, aoe yapıyolarmış, iki parti birbirine girdi - Trafik kazası gibi yaneee - He öyle - iyi fantezi yapmışınız, sahneyi görmek isterdim - ????? Abi bura kopardı beni :lol:[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Harpy yapıyoruz, arada HQ çıkıyor fatih clandan sesleniyor - Çölde HQ var. - TP et lamm keserizzz - Tamam durun uygun bi yere çekim ben- beni sonra çekersin Bütün parti tp olur ben koşarak çöle giderim, yalnız bi tuhaflık vardır. Partideki herkesin hp sıraylan teker teker dibi bulur. - Fati ... senin ben ben- Lan noliii herkes yatii - Ulan fatih körmüsün sen nere çekion - abi valla ben çekerken onlar yoktu orda - nası yok lan urukların arasına tp ettin bizi bu arada ben mekana varmış olurum ve manzarayı görürüm, parti urukların arasında yerlerde yatmaktadır. - eh fatih.... ilginç bi durumda ama baya gülmüştüm... Bi ilginç geyik daha Apos yapıyoruz, fatih bir ara kayboluyor tek priest ile idare edioruz. Bu arada seslideyiz. Partideki mage birden kaçmaya başlıyor. - Lan Lan Lan noluyor laaann - hahahahaha zuhahahaha - Ulan fatih allah seni nası biliyorsa öyle yapsın, yüreğime indirdin... Fatih Transformation Scroll basmıştır ve uruk olmuştur :D Parti gülmekten yerlere yapışmıştır ama müthiş bi şekilde hala apos kesmektedir :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eslantta takilirken biri party atti, kabul ettik vs. heyecanli bi sekilde surekli wait pls, apos party, pls wait yazip duruyor. leader disinda kimseden ses yok. ama mutemadiyen komutlar yagdiriyor. pek heyecanli. en sonunda burda bekleyin, ben gidip tp yapicam. ayrilmayin bilemem ne diye yazdikca yazdi. basladi kosturmaya akabinde hp barinda hizla bir azalma ve kacinilmaz son goruldu. dayanamadi yine yazdi: - ok, i'm dead. o ana kadar agzini acmamis diger parti elemanlari nereleriyle guleceklerini sasirdilar. orc bowmanlarin arasindan mi gecmeye calismis naapmis artik.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 en cok eglendigim an ise sanirim clandakilerle vent uzerinden ilk konusmaya basladigim zamanlarda nickimi dogru telafuz edene 1 gb verme vadinde bulunduktan sonra yasamistim.. "tooosann passaaa" diye debelenip durmuslardi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynı clandakı ark.larla lvl kasıyoruz bır tane de clan dı$ından bır turk var,bu sabah ya$adım bu konu$mayı; ben: ya$ kaç? adam:21 ben: ok adam: aga sen turk musun? adam: ta$annı yerimm ben: no adam: turkce bılıyor musun? ben: some ben: what does "ta$annı" mean? adam: that is cool or nice fight ben: lol[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 geçen biri geldi bana baba swift pls dedi bende ben warrior swift veremem dedim o zaman buff pls dedi :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bide bi muhabbet hatırlıyom. Lucifertr lerle apos partydeydik bişeyler oldu party dağaldı. Geyik falan yapıyo bunlar aralarında. Tabi ben adamları tanımıyom. Bunlar gittiler derunun yanına hadi 1 tane deruyu kesip kaçıyoz tamam mı dediler. Bi baktım hobaaa hepsi girmişler deruya. Adamlar yattılar ama hala gülüyolardı :D.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 x- ya bu goblinelerden kask yapılımıyo mu ben- yapılıyor x- bana niye yapmadı ben- aç bakin inventoryi ben- yapmış ya işte x- o kemer değilmi ben- olm o kask x- ben de diyorum kemer yeri niye küçük Yorum yapamiyorum KIRILDIM ... :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Benm de bi konuşmamda böyle oldu: Ben:Beyler otrmayın alan atın adam:Alan ne abi Ben:33 byüsü adam:Salak onun adı alan değil ki ben:ne ya Adam:Onun adı ova büyüsü :D Yine bi partydeyiz..Yabancı geldi herkez yabancı ile dalga gecio Konu ilişkiye geldi engilizce olarak adama küfür edeiolar bende demişm Ben:İlişki sonucu 2 girl 2 boy hepsi boy boy heuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 benim cgarım sp4rh4wk freedon clanındayım onceden resserdim noob bi char geldi: -abi buf pls -ben buffer diilim resserim -abi resser pls muahahhaa .................... yine pianadayım clanca gate yanında oturup sohbetedioruz adamın biri seek actı lvl 52 clan istiyo neyse ally aldı adamın konusmaları: -s.a arkadaslar -ben bişi sorkam için girdim clana -eslanta nasıl girerim puhahaha herif geyik olsun die mi sordu gercek mi anlamadım anında attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Diezde oynayanlar bilir Rebelde20 bi gun 3 kisiyiz ben bi tane priest arkadaş bide rebelde...adam ispanyol ben kanka falan diyorum makarasına priestte sen turk zannet işte olanlar.. rebelde-5555 ben-Where? Priest-cok kabalıklar kacin rebelde-cok kalabalık kacın ? Ben- rebelde 9999 Rebelde-No attack Priest- ulan kac Ben- anlamaz (dedim ve o yazı) xxxxxx haf defeated Rebelde20 Rebelde- zzzz Priest- Ben kac dedim ama simdi sucummu var? Ben- Adam ispanyol Priest- Oyle desene anladım Rebelde- Priest w r u? Priest- Geliyorum Priest- 1 saattir kac derim kacmaz bekle derim beklemez.. Priest- Eh be nym nerden buldun bu ezigi Priest- Adam laftan anlamıyor Ben- Adam TURK DEĞIL! Offf Priest- ok ok anladım bee Rebelde- zzzzzzzzz Rebelde- W r u priestttttttt????? Priest- Geliyorum diyorum yaaa Priest- Adam chati okumuyorki.. noob iste Priest- O kadar diyorum geliyorum diyee.. Ben- Yeter anlamıyormusun arkada$ım Atıcamm simdi clandan Priest- Ya ben diyom anlamıyooo mal bu rebelde Ben- Bu oyunu bırakcam artık kaldıramıyorum Priest- Haklısın bu rebelde yuzunden bende bırakıcam yaa anlamıyor ki adammm.. Ben- Susssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Sımdı guluyorum ama o zaman aglicaktim sinirden az kaldı yani :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 10m pls ? abi 10m verirmisin? yuh ya..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Apos dönüyoruz bir gün makara falan gırla gidiyor. Bir ara partidekilere "daha önce bu kadar uzun süre party denk gelmemiştim süper" gibisinden bir şeyler yazdım. "Yeah" "we are great" gibisinden yazıalr geçiyordu. Sonra bir baktım hepsinin sağlıklar teker teker iniyor. altta geçen yazılar "WTF" "wtf" "!!!!!!!!!" "SAMMAAAAAA" daha onlar great falan yazarken yanımıza bir Samma spawn olmuş. bir daha konuşturmadılar beni partide. Gene bir apos partisindeyim. Eziğin biri inatla bana Buff yazyor. her defasında "ben healerim öbürüne söyle" diyorum. Sonra 5. kez "++++++++++++++++++++++++++++++" yazdı (neden bu kadar uzun yazarlar onuda anlamam) Bende kafasına 1920 lik heal attım. "Aha Buff atıyorsun ya işte oldu" dedi. 3 saniye sonra yattı. Gelen mesaj "Bu kaçlık Buff A.Q Sen bi daha Buff atma" Diez'de Effect clanı varken bir Lunar War'dan çıkmıştık. İnsanalr kaybetmişti savaşı. Orclar geziniyor. Bizde Asga'da orc bekliyoruz diyalog şöyle devam eder: Ben: Olum Pyro gene kesti beni. her savaşta iki kere çakıyor en az. Arkadaş: Bu defa bir kere kesti sanırım. sadece bir kere öldün. Ben: evet bugünü büyük gün ilan edecem. İlk defa 1 kere kesti. Clandan mesaj: Asga gerisinde Mage var arka kapıya toplanın. Ben: Bir mage varmış alırız bence. gel beraber gidek Arkadaş:Dur şu clandan iki kişiyide al. Mage bulunur. Tam dalacakken ismini görürüm Ben: Pyro lan buu. Ben kaçıyorum. Arkadaş:Oha 2 warior bir Rogue bir Mage yeriz abi adamı hiç şansı yok. Ben: Pyro olum o. Boşver. akabinde gaza getirilip Pyro'ya dalarız. Adam tınlamaz bile. Ben: Ulan bugünde 2 kere öldürdü yaaaa. Arkadaş: Ohaaaaa naaptı lan o? Clan:Çüşşş. 4-1 üstünüz ve adam tınlamadı lan. Ben: Pyro dedim size ben gidiom Moradon'a[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 euhe güzel :-)[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pyro şaka gibi ya[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 APOSDAYIZ CZ DE BAYA İYİ DONUYORUZ PRTY İ BASAN FLN YOK DİE SEVİNİODUK BEN 5555 ADADM 555 NE DİO NEYSE YATTIK O ARADA ZTN ADAM 5555 NE DİO BENDE İŞTE BU DİYORUM ADAM HMM ANLADIM OLUNCE 555 DİYE YAZIOZ NİYE Kİ...... CZ DE KAYBETTİİİM 50NPVE ALTA DEFATED YAZMASINA BİLE KIZAMADAN KOPTUM ZTN O ARADA TOWN BASIP TEKRAR YATIRMIS LAR HEHE[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bigün cz de dm yapıyoruz 2 tank 2 healer bir tane duff cu 45 lvllerde sanıyorum ezik yani normal adam yapmaz böle bişey geldi diğer tanka duff attı bakıyoruz çevrede kimse yok çocuk ulan priest duffu bana deil dm ye atacan dedi biz bi koptuk gülme krizine girdi benim priest healı durdurdu bende yattım ama gerçekten çok geyikti[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 [Bu mesaj Hoodstar tarafından 07 Temmuz 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nası yanı kendı adamına mı duff attı alla alla o damı oluo ya yoksa sız orc huamn karısık mı party yapıodunuz alla alla ya ben mı bılmıodum kendı ırkından bırıne de boel şey yapabıleceğini ... yoksa yanlıs mı anladım kı? tekrr tekrr okudum belkı kafam guseldıur yanlıs anladıysam affola[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abi biri geliyo bizim kankiye duff atıyo sonra town atıyo adam ölünce priestine kızıyo :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Diezde oynayanlar bilir Rebelde20 bi gun 3 kisiyiz ben bi tane priest arkadaş bide rebelde...adam ispanyol ben kanka falan diyorum makarasına priestte sen turk zannet işte olanlar.. rebelde-5555 ben-Where? Priest-cok kabalıklar kacin rebelde-cok kalabalık kacın ? Ben- rebelde 9999 Rebelde-No attack Priest- ulan kac Ben- anlamaz (dedim ve o yazı) xxxxxx haf defeated Rebelde20 Rebelde- zzzz Priest- Ben kac dedim ama simdi sucummu var? Ben- Adam ispanyol Priest- Oyle desene anladım Rebelde- Priest w r u? Priest- Geliyorum Priest- 1 saattir kac derim kacmaz bekle derim beklemez.. Priest- Eh be nym nerden buldun bu ezigi Priest- Adam laftan anlamıyor Ben- Adam TURK DEĞIL! Offf Priest- ok ok anladım bee Rebelde- zzzzzzzzz Rebelde- W r u priestttttttt????? Priest- Geliyorum diyorum yaaa Priest- Adam chati okumuyorki.. noob iste Priest- O kadar diyorum geliyorum diyee.. Ben- Yeter anlamıyormusun arkada$ım Atıcamm simdi clandan Priest- Ya ben diyom anlamıyooo mal bu rebelde Ben- Bu oyunu bırakcam artık kaldıramıyorum Priest- Haklısın bu rebelde yuzunden bende bırakıcam yaa anlamıyor ki adammm.. Ben- Susssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Diezde oynayanlar bilir Rebelde20 bi gun 3 kisiyiz ben bi tane priest arkadaş bide rebelde...adam ispanyol ben kanka falan diyorum makarasına priestte sen turk zannet işte olanlar.. rebelde-5555 ben-Where? Priest-cok kabalıklar kacin rebelde-cok kalabalık kacın ? Ben- rebelde 9999 Rebelde-No attack Priest- ulan kac Ben- anlamaz (dedim ve o yazı) xxxxxx haf defeated Rebelde20 Rebelde- zzzz Priest- Ben kac dedim ama simdi sucummu var? Ben- Adam ispanyol Priest- Oyle desene anladım Rebelde- Priest w r u? Priest- Geliyorum Priest- 1 saattir kac derim kacmaz bekle derim beklemez.. Priest- Eh be nym nerden buldun bu ezigi Priest- Adam laftan anlamıyor Ben- Adam TURK DEĞIL! Offf Priest- ok ok anladım bee Rebelde- zzzzzzzzz Rebelde- W r u priestttttttt????? Priest- Geliyorum diyorum yaaa Priest- Adam chati okumuyorki.. noob iste Priest- O kadar diyorum geliyorum diyee.. Ben- Yeter anlamıyormusun arkada$ım Atıcamm simdi clandan Priest- Ya ben diyom anlamıyooo mal bu rebelde Ben- Bu oyunu bırakcam artık kaldıramıyorum Priest- Haklısın bu rebelde yuzunden bende bırakıcam yaa anlamıyor ki adammm.. Ben- Susssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss abi daha yeni farkettim gülmekten altıma yapıcam artık kim bu priest ?[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Armas2, 07 Temmuz 2005 10:04 tarihinde demiş ki: Bide bi muhabbet hatırlıyom. Lucifertr lerle apos partydeydik bişeyler oldu party dağaldı. Geyik falan yapıyo bunlar aralarında. Tabi ben adamları tanımıyom. Bunlar gittiler derunun yanına hadi 1 tane deruyu kesip kaçıyoz tamam mı dediler. Bi baktım hobaaa hepsi girmişler deruya. Adamlar yattılar ama hala gülüyolardı :D. puhahaha olm o deru yamuk yaptı :)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marinda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Beramusun ilk günleriydi ben Silence diye clan kurmustum baya iyi gidiodu moradonda gezerken bi orc gelip abi beni clana alırımısın dedi bende olmaz sen orcsun dedim.Adam da sende orospusun demişti arkadaşlarla yerlere yatmıstık[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar