zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saat 05:30 sıralarında lvl 60 olacam uleyn nidalarıyla clandan arkadaşlarla şiddele apos dönmekteydik :) partiye sonradan gelen tahminimce lvl 40-45 aralığında olan bir asssasin arkadaşın (nickini hatırlamıyorumm xxx diye tabir edicem) uzun zamandır manasının 0 oldugunu fark ettim yani arkadaş z-r ile dönmekteydi aposu ve diyolog şöyle cereyan etti :D zetro: pot iç yavrum evladım zetro:pls use mana pot zetro:xxx use mana pot zetro:xxx mana pot içsene ya xxx: niye abi?? zetro:ben yatıyorum iyi geceler.[signature][hline]The_Other El Morad warrior [Bu mesaj zetro tarafından 06 Temmuz 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetkb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: SnOw_MaGe, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol Koptum yavvvvv. Su dunya ne adamlar var . Peki arenadan nasıl cıkılyıo . :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ahmetkb, 06 Temmuz 2005 15:10 tarihinde demiş ki: said: SnOw_MaGe, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol Koptum yavvvvv. Su dunya ne adamlar var . Peki arenadan nasıl cıkılyıo . :))))) karnımmm karnım arıdııııııı ya yazık o noob yazık 2 gundur orda kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: SnOw_MaGe, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol aynısı evveli gün basıma geldi :D ama 2 gün falan demedi abi cıkamıyom bi türlü nasıo cıkacam falan :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Erutan, 05 Temmuz 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Direk pencere açıldı itogluit kafecek koptuk ya euhe dün akşam rüyama girdi ya bu diyalog halen gülüyorum :)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: SnOw_MaGe, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol MÜKEMMEL MUHAHHAHAHAHHAHA :D[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kendimden utanıyorum ,itogluit ne anlamadım hala :[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: EviLCrieS, 06 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: said: SnOw_MaGe, 06 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Geçen gün arenaya gitmiştim noob bi mageyle aramızda şöyle bi diyalog geçti Noob:slm Ben:a.s Noob:abi sende mi düştün buraya Ben:yok ben kendim geldim Noob:abi bana bi mesaj geldi ben de okeye bastım Ben:eee Noob:abi yardım et ya 2 gündür burdayım nası çıkıcaz burdan Ben: lol lol lol lol MÜKEMMEL MUHAHHAHAHAHHAHA :D aosıufgıafuyahsfvguvıuaysvfugyasf:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Buzkirpisi, 06 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Kendimden utanıyorum ,itogluit ne anlamadım hala : buzum kirpim ayırarak okusana :D it oglu it bitişikte anlamassın ing. ce terim gibi gelio dimi:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 phew.2 gündür onu cözmeye calısıyorum.itogluit itogluit itogluit,ne lan bu diyorum bu kadar komik diyorum... :lol: Saolasın luciferim :)[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehauahu sen saol buzum kirpim[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu parti olayından bezmiş bir resser'ın hikayesidir! Bayan bi resser geldi geçen gün. Party pls diye ağlıyo resmen. Herkes de resser biz napak diyo almıyo adamı. Resser birden dedi ki :"boş beklemem size striptiz yaparım". Ordan birisi yap beğenirsek alak dedi. Resser başladı armoru tek tek çıkarmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yuh yaa buda ne ki bu kadar düştük mü lem:D:D:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 az önce şiyle bi olay gerçekleşti elemanın nicki ayıcık ben-swift verirmisin ayıcık-what? ben-swift diyorum ayıcık-i'm not turkish, i can' speak turkish :D:D:D:D:D:D lan türk değilsin, benim dediğimin türkçe olduğunu nasıl anlıyon :D hem ben ayıcık adının türkçe olduğunu anlayamaıyom mu. saflar cıkıyo böle[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aynısı banada olmuştu busyde(başkanı) kopmuştum im not turkish dedi koptum orda dedim uç git hacı ks yapıolardı harpyye her zamanki gibi[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pauahauha adam kene gibi ya bu arada carlos devam ediyor demek beramusta hadi bakem[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 puhaha :lol:[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 5. kareyi tekrar okudumda "sen yanlış biliyon oyunu" yarıldım yeniden aıjfgaıpsfj asf :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hem diyo abimin char parazit filan varmış :D hem sana laf atıyor sen oyunu bilmiyosun diye süper geyiq ya[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hihi[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting[Bu mesaj EviLCrieS tarafından 06 Temmuz 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://img285.imageshack.us/img285/9449/puhaha9nv.jpg şu şekilde yapalımda benim gibi bakmadan bazı arkadaşlar kopyala yapıştır yapar sonra bakar boş ekrana:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evilcries, seninki hadi bi derece, ne kazmalar var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi bana bana neler rastladı neler ama o anda gülme krizinde olduğum için ss almayı unutuyorum... :D[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Weapon: Giantic axe +6 Lighting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Güzeldi :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar