Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yasasin yeni playboy o zaman! ;)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 uLan ben hangı sevgilime dediysem ayyy napcam orda bee dedi ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 senın sevgılılerın bozuk olm,paticik napsın onları.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu da bi yaklaşım tabi[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pyro, 13 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: senın sevgılılerın bozuk olm,paticik napsın onları. yanı patıde yeterınce erkek var daha fazlasına gerek yok demek ıstedım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 olmaz öle şey.. diyelim bir konu açıldı X kişi hakkında ki bu X kişisi genel anlamda erkeklerin beğendiği .çekicive muhtemelen seksapeli yüksek biri olacaktır olaki ben geldim "ah bee bitiyorum onu gördükçe" diye yazarım eğer ki öyle bir durum var ise.. işte o zaman ne oalcak? sevgili kişi gelip bin türlü tavır koyacak (siz buna trip atmak diyorsunuz) ondan sonra bir de onunla uğraş e tabi bu kadar boş bir kıskançlıkla uğraşmayacağım için tartışılacak en sonunda bir şeyler olacak iyi kötü.. sonuç hiç önemli dğeil aten bu kadar küçük bir şey için beni bırakacak olan kişi zaten aklının bir yerinde beni kaybetmek için bir yol arıyordur demek ha olumlu bir sonuç oldu o zaman da yine değişen bir şey yok eski hamam eski tas hobaaa peki arada benim çekcceğim ızdırabın sıkıntının hesabını kimden soracağım? yok arkadaş sevgilim falan üye olmasın buraya zaten sevgilim olacak kişi uzak dursun buradan mümkünse espri maiyet,inde veya değil yazacağım herhangi bir laf için bir dakikamı bile karartacak kişilere tahammülüm yok.. yeter be ben insnaların ızdırabını çekmek için mi geldim.. (hoş otururm sorunları dinler ğaylaşırım o ayrı çünkü onlar benim sorunlarım değil)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 babacum döktürmüş. bende sevgilimin yada sevgilim olacak kişinin üye olmasını istemezdim. Sonuçta burda bazı şeyler paylaşıyoruz. Zamanı gelir onun davranışları hakkında fikir almamız gerekir, görür dır dır bıdı bıdı filan olur. O yüzden o başka forumda takılsın. :) *!kendini bencil görür*[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 @BABACUM :: I KISS YOU![signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bana bi sevgili bulun patiye üye yapayım[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fastreload, son nokta olay bitmiştir =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence soru işareti sakatlık oluşturabilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bak bu X kişi olayı mantıklı ama angelina jolie süper hastayım derse ben ne diyim kör müyüm ama gider parise hayranım derse biyerimle gülerim : )[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ÖnemLi oLan bir kadına hayran oLmak değiL , hangi kadına nerede ve nesine hayran oLacağını biLmek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben twistedemo'ya hayranım mesela :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim de msn de 724 online bir babam var . bahtsiz adamim vesselam .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok abi 1 kere geldi patiye sonra aynı gece son girisi oldu.millet bizi fake sandılar baya eglendıler.adminler de acıkladı ıkısı aynı kısı deıldır die.biraz renk deıstırenler olduı pc basında :) allah yani o gece delirmiştim o yuzden gelmesın bi daha mumkunse :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sevgilimi/kız kardeşimi foruma sokmam ne isi war forumda ya sonra biri ayar vercek biri yannıs bi laf etcek biri OM felan atcak sorun cıkıcak gerek yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bende boneparta katılıorum bu konuda ...Gerek yoq..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim sefglim paitie cok takılıodu bende üye olim dedim daha 2 hafta fln oldu ve biz dün ayrldk:([signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 istisna o. :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 "ayh napicam oyun sitesinde" der benimki.[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: metboy, 13 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: arkadaşlar biz ayrılamayız aeh, bu öyle 3-5 günlük ilişkilerden değil, 12 ekimde 2 yıl olcak ;) ne güzel bende 12 ekimde 22 olucam hala tek taş sapan geziyorum :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben sevgilimle 3. yıla dogru gidiyorum ve forum yuzunden bir defa bile sorun yasamadık, bana oyle abartı pmler de gelmedi, 70 sayfa hoşgeldin topicim olmadı,tum yakın arkadaslarım burdayken uzak durmak salaklık olurdu, wildpervert taz thanatos xarion proxa ve tabi thelegbra, yeni arkadaslarım oldu mesela thekingpin yada horace (cizimleri ve tavsiyeleri ile bana cok yardımcı oldu),bence burasi kız erkek farketmiyor uslu duran biri için guzel bir yer, bilgisayarımdan ultimayı uninstall ettikten sonra tek eglencem burasi oldu :) edik:imla [signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 14 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hah birşey eklemek istiyorum.. ben JanIIImmsXXxzxx MujkaaxxXX yapan, her postunda smileyler dolduran, hiç tanımadan "aha bu kız" diye anlayabileceğiniz insanları anlamıyorum :/ insanlar söylemese mesela emalethin kız olduğunu anlayamazdım, olması gerkeen de bu zaten. dory bence hata sende, _baLik_ gibi bişeyle üye olman gerekiyordu, her mesajda da ahahaa =)))) jaanImLarııım muJJXXXxx gibi takılman gerekiyordu, 500 post dolardı her yer..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 buyursun gelsin,zaten sevgilim olduğunu ortaya serecek birşey yapacağımı sanmıyorum,gayet ayrı takılabiliriz ama arada bakarım hangi başlığa ne yazmış ne demiş ehuehu tabi kendisinin buraya yazarken benden çekineceği şeyler varsa gelmek istememeside normaldir,ama burada pek çok şey geyik olduğu içinde abuk sabuk şeylerle kendisini rahatsız etmem (trip yapmam,koca bir kavga başlangıcı olmaz)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar