Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin paticiğe üye olması :)

metboy

Öne çıkan mesajlar

olmaz öle şey..

diyelim bir konu açıldı X kişi hakkında ki bu X kişisi genel anlamda erkeklerin beğendiği .çekicive muhtemelen seksapeli yüksek biri olacaktır

olaki ben geldim "ah bee bitiyorum onu gördükçe" diye yazarım eğer ki öyle bir durum var ise.. işte o zaman ne oalcak? sevgili kişi gelip bin türlü tavır koyacak (siz buna trip atmak diyorsunuz) ondan sonra bir de onunla uğraş e tabi bu kadar boş bir kıskançlıkla uğraşmayacağım için tartışılacak en sonunda bir şeyler olacak iyi kötü..

sonuç hiç önemli dğeil aten bu kadar küçük bir şey için beni bırakacak olan kişi zaten aklının bir yerinde beni kaybetmek için bir yol arıyordur demek ha olumlu bir sonuç oldu o zaman da yine değişen bir şey yok eski hamam eski tas hobaaa

peki arada benim çekcceğim ızdırabın sıkıntının hesabını kimden soracağım?

yok arkadaş sevgilim falan üye olmasın buraya zaten sevgilim olacak kişi uzak dursun buradan mümkünse espri maiyet,inde veya değil yazacağım herhangi bir laf için bir dakikamı bile karartacak kişilere tahammülüm yok.. yeter be ben insnaların ızdırabını çekmek için mi geldim.. (hoş otururm sorunları dinler ğaylaşırım o ayrı çünkü onlar benim sorunlarım değil)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

babacum döktürmüş. bende sevgilimin yada sevgilim olacak kişinin üye olmasını istemezdim. Sonuçta burda bazı şeyler paylaşıyoruz. Zamanı gelir onun davranışları hakkında fikir almamız gerekir, görür dır dır bıdı bıdı filan olur.

O yüzden o başka forumda takılsın. :)

*!kendini bencil görür*[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ÖnemLi oLan bir kadına hayran oLmak değiL , hangi kadına nerede ve nesine hayran oLacağını biLmek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi 1 kere geldi patiye sonra aynı gece son girisi oldu.millet bizi fake sandılar baya eglendıler.adminler de acıkladı ıkısı aynı kısı deıldır die.biraz renk deıstırenler olduı pc basında :) allah yani o gece delirmiştim o yuzden gelmesın bi daha mumkunse :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilimi/kız kardeşimi foruma sokmam
ne isi war forumda ya
sonra biri ayar vercek biri yannıs bi laf etcek biri OM felan atcak
sorun cıkıcak
gerek yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 13 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar biz ayrılamayız aeh, bu öyle 3-5 günlük ilişkilerden değil, 12 ekimde 2 yıl olcak ;)

ne güzel bende 12 ekimde 22 olucam hala tek taş sapan geziyorum :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevgilimle 3. yıla dogru gidiyorum ve forum yuzunden bir defa bile sorun yasamadık, bana oyle abartı pmler de gelmedi, 70 sayfa hoşgeldin topicim olmadı,tum yakın arkadaslarım burdayken uzak durmak salaklık olurdu, wildpervert taz thanatos xarion proxa ve tabi thelegbra, yeni arkadaslarım oldu mesela thekingpin yada horace (cizimleri ve tavsiyeleri ile bana cok yardımcı oldu),bence burasi kız erkek farketmiyor uslu duran biri için guzel bir yer, bilgisayarımdan ultimayı uninstall ettikten sonra tek eglencem burasi oldu :)
edik:imla
[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 14 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hah birşey eklemek istiyorum..

ben JanIIImmsXXxzxx MujkaaxxXX yapan, her postunda smileyler dolduran, hiç tanımadan "aha bu kız" diye anlayabileceğiniz insanları anlamıyorum :/ insanlar söylemese mesela emalethin kız olduğunu anlayamazdım, olması gerkeen de bu zaten.

dory bence hata sende,
_baLik_ gibi bişeyle üye olman gerekiyordu, her mesajda da ahahaa =)))) jaanImLarııım muJJXXXxx gibi takılman gerekiyordu, 500 post dolardı her yer..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

buyursun gelsin,zaten sevgilim olduğunu ortaya serecek birşey yapacağımı sanmıyorum,gayet ayrı takılabiliriz ama arada bakarım hangi başlığa ne yazmış ne demiş ehuehu
tabi kendisinin buraya yazarken benden çekineceği şeyler varsa gelmek istememeside normaldir,ama burada pek çok şey geyik olduğu içinde abuk sabuk şeylerle kendisini rahatsız etmem (trip yapmam,koca bir kavga başlangıcı olmaz)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...