Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 vermeyin şu adama Gaz yahu..[signature][hline]Köylüler Rullaz...
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sigara şirketlerinin cirosu artar artık sizin gibilerle bu arada ya bu madde çok pahalıysa ;) :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: SİGARAYI GÜNDE BEŞ PAKETE ÇIKARTABİLİRİM ARTIK ! varya sandalyeden düşüodum aynı geyiği demin arkadaşla yaptık haha :) artık sigara firmaları coşar.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: HymnOfSnuk, 27 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: *!10 kutu Camel almaya gider* ya o camel paketlerinin icine bomba yerlestirmislerse ....... ya inegin altinda kalipta ezilirsen... ya britney spears konserine gitmek zorunda kalirsan.... ya.. yaa ya yaaaaaa...[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya vanille seni olumsuz düşünceleriyle ölüme terk ederse[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Helal olsun diyelim. Birde sigaranın tek zararı kanser değil :) ciğerinizin siyah bir çöp torbası olmayacağını ve ilerde her adım atışınızda acı çekmeyeceğinizi kimse garanti edemez heh.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Aklıma kazım koyuncu geldi... :([signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tam olarak kanseri bitirmek diye bişi olamaz bence.Tedavisi vardı zaten kemoterapiyle falan yapılıyodu ama böle şap icim bidaha kanser olmazsin diye bişi olamaz bence.. başka bi iş var onu içinde ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Zaten öyle birşey idda etmemiş doktorlar. sadece bu yöntem ile deri kanserini diğer hücrelere zarar vermeden(kemoterapiden farklı olarak) iyileştirebildiklerini fakat diğer kanser çeşitlerine uygulanabilmesi için zaman gerektiğini söylemişler. Bu tedaviyi gören kişi tekrar kansere yakalanmaz dememişler.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oyle birşey olması için aşı uretilmesi gerekiyor.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 3 kişiden biri eğer kanser ise paticikten o zaman dolu dolu kanser var(allah korusun)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ayrietten herşeyin tedavisi vardır sizlerin şu olumsuz düşünceleri adamı deli eder. insan moral verir sizler adamı karamsarlığa sokarsınız. Bi sıralar Kuduzunda tedavisi yok diyolardı ama millet dumur oldu eee ? biraz olumlu düşünün[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Benim bildiğim kanserin gelişimini durduran ilaç bulunda ama 10 yıl deneme süresi var( 2 yıl geçti) ilaç şeker hastasaıymışsın gibi her gün alıyorsun ve de gelişimi durduruyor... Kesin sonuç bulunduysa oha süper insanlar ölmeyecek artık hoş bu sağlık sisteminde mamografi için bir kadına 6 ay sonraya gün verildiğini işittim....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya herşey zamana kalmış birşey. Çiçek hastalıgı zamanında çok can aldı onunda tedavisini buldular sonra Kuduzun vs.vs. elbette kanser öldürülür bitirilir durdurulur.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Yöntemin diğer türlere de uygulanabilmesi ile ilgili ek bilimsel çalışmalara da gerek olduğunu ifade eden Prof. Dr. Avcı, bunun da yıllar alabileceğini bildirdi. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ağız tadıyla sevinemiyoruz da, ille de realist olmak lazım dimi ......[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim babamda ve bende sedef vardı...bende yeni yeni başladı...sağ omuzumda yayılmakta..artık 3 yıl sonra epey yayılmış olur ama olsun 3 yıl sonra piyasaya çıkan ilaçla direk tedavi olayına girerim...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çin çayıda bu konuda bayağı etkili[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Forseti, 27 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Ağız tadıyla sevinemiyoruz da, ille de realist olmak lazım dimi ...... harbi ya[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 e polyanna olun =)[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tıptan vazgeçmiştim çok uzun sürer sıradan bir doktor olurum diye..gidicem abi aidsin tedavisini bulacam hüleaan! *!gaza gelir*[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
helena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tıp geleceğin bilimi ztn kimya ve fizik bile biyolojiye yardımcı oluyor artık kendine o kadar güveniyorsan git, hem saygınlık hem para var =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kalp krizine de kesin bi çözüm bekliyoruz.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Doymamış yağ, asansör yerine merdiven, spor, sigara içmeme, az alkol vs. Biraz zor gibi ve yatkınlığı varsa ailenin kesin çözüm değil ama iyi bir geçirmeme şansı sağlıyor.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Absolut, 27 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Kalp krizine de kesin bi çözüm bekliyoruz. ne zaman gelceği belli olmayan ve anlık olan birşeye çare bulma zordur bence ya[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Öne çıkan mesajlar