Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW dünyası hakkında

Sensible

Öne çıkan mesajlar

World of warcraft'un dünyası nedense bana pek dünya gibi gelmiyor. Biraz küçük değil mi? Birde her zone sanki birer küçük oda. Yemyeşil ormandan 1 adım atıyorum ve kıpkırmızı çöldeyim. Mob sayısı yeterli ama mekanlar küçük olduğundan bazı yerlerde çıldıracak gibi oluyorum. Adım başı aggro takılıyor. Birinden kaçarken onlarcası daha peşime takılıyor. Hele şuan Ungoro'da soluk alacak yer bulamıyorum desem yeridir.Herşeyin meydanda olduğu,şıp diye gidilen bir dünya değil de daha gizemli ve geniş bir dünya olmalıydı bence

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 28 Temmuz 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible Haklısın kardeşimde.. Gyp ile uçarken baya büyük geliyor bana ... söyle 15 dakikada uculan mekanları gorunce cidden bayıyorum..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da biraz rahatsızlık veriyor o.

ha, bir oyuncu Orgrimmar'dan Thunder Bluff'e gidebilmek için, Ankara'dan Konya'ya gidebilmek gibi saatlerce belki de günlerce yol yürümek istemeyecektir.

Ancak, mesafeyi uzatsalar, ancak gidiş süresi aynı olsa, bunun için de koşma hızımızı arttırsalar çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Böylece daha geniş bir dünya hissine kapılırdık.
Gene aynı sürede gitsin, ancak koşma hızı arttırılsın.
İlk oynadığımda böyle bir düşünce vardı aklımda ama artık o kadar ihtiyacını hissetmiyorum :)

bir de şey var, zaten Azeroth ve Kalimdor çok da büyük bir yer değil.
Zamanında bu iki kıta birleşikmiş, ancak maelstorm bölgesinde patlama olmuş ve kıtaların çoğu yokolup, ikiye ayrılmış.
Bir kalimdor bir azeroth, bir de northrend var işte :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 28 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
Yemyeşil ormandan 1 adım atıyorum ve kıpkırmızı çöldeyim.

buna ben de bi dunya laf soylemistim zamaninda, cok sacma gercekten.

ornegin feralas'in desolace ve 1k needless arasinda olmasi cok sacma, ayni sekilde dun morogh karlarla kapli biyerken hemen yaninda burning steppes olmasi da cok sacma.
iklimler kademe kademe olsa daha bi hos olurdu sanki.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

:) bence dünya buyuk ayrıca tuncam arkadaş warcraft dunyasını deıl wow u ön plana cıkarmıs yanılmıyorsam aynı dunya fakat wowda bıraz daha büyük yapılabilirdi haklı belkide ztn böle bile zarzor full fps alabilenlelr var bende dahil bunun daha buyuk bi dunya oldugunu dusunsek saveler falan filan derken boyut baya bi oranla büyürdü ve lag da daha cok artış ayrıca fpslerde de büyük düsüs yasanırdı tahminimce.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

bölgeler çizgiyle çizilmiş gibi diyorsunuz, 1k needles ile desolace'in tam ortasında balta girmemiş ormanlar var diyorsunuz.
evet doğru. ara geçişlere pek önem verilmemiş.
ama warcraft 1 oyunun mapinde de aynı olay var.

wow'da görmedim, ancak o haritada goldshire bölgesiyle blackrock spire yanyana. arada sadece dağlar var.
bir tarafta meşe palamudu vs orman, nehirler, diğer tarafta bataklık.

belki de bu "ara geçişsiz" bölgeleri, wow dünyasının kaotik yapısını göstermek için yapmışlardır[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
bölgeler çizgiyle çizilmiş gibi diyorsunuz, 1k needles ile desolace'in tam ortasında balta girmemiş ormanlar var diyorsunuz.

wow'da görmedim, ancak o haritada goldshire bölgesiyle blackrock spire yanyana. arada sadece dağlar var.bir tarafta meşe palamudu vs orman, nehirler, diğer tarafta bataklık.

belki de bu "ara geçişsiz" bölgeleri, wow dünyasının kaotik yapısını göstermek için yapmışlardır

kaotik ne demek acaba merak ettimde mazur gör.kaostanmı gelio acaba.
[signature][hline]Shippy

[Bu mesaj shippy tarafından 28 Temmuz 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj shippy tarafından 28 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:

wow'da görmedim, ancak o haritada goldshire bölgesiyle blackrock spire yanyana. arada sadece dağlar var.
bir tarafta meşe palamudu vs orman, nehirler, diğer tarafta bataklık.

belki de bu "ara geçişsiz" bölgeleri, wow dünyasının kaotik yapısını göstermek için yapmışlardır

Ki,zaten öyle Ironforge-Sw arasını gryphonla giderseniz bunu görüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...