Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Appiah

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

peki fenerbahçe bundan sonra 2-6-2 mi oynamayı düşünüyor
yav neden defansa adam almıyorsunuz, ya da aldınız mı herhangi bi düzgün adam

o değil bi şampiyonlar ligini severim ondada seyir zevki olsun dimi =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 19 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
size geçmiş olsun bari[/url]

hıhı
ne kapak mı ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ALLahın ganaLısına 8 miLyon Euro ödeyen bir kLüp , ondan daha üst seviyedeki bir TÜRK futboLcusu için 2 miLyon Euroyu çok görüyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 21 Temmuz 2005 08:28 tarihinde demiş ki:
ALLahın ganaLısına 8 miLyon Euro ödeyen bir kLüp , ondan daha üst seviyedeki bir TÜRK futboLcusu için 2 miLyon Euroyu çok görüyor.

Boş konuşuyorsun gene

said:
sabonis, 21 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
yahu bunun nesi süper transfer gerçekten anlayabilmiş diilim. insanlar yıldız falan diyor. gayet düz bir oyuncu yani adam. juventus'un en az 11-12 maçını izledim geçen sene biliyorum yani.

Hoca ben juventusun tüm maçlarını izlerim ve appiah hakkaten sağlam bi adam.. Çıkardığı paslar, yaptığı presler, köpek gibi koşmasıyla falan dört dörtlük bir adam.. Orta sahadan da sağlam abanıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

GALATASARAY aLtyapısında bir süre denendi fakat yeterLi buLunmadığı için gönderiLdi.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

mave sen nesin ki baskasi ile dalga gecmeye calisiyorsun, arada bir aynaya bak. o 2 milyon cok gorulen turk futbolcusu dedigin emre mi, eger emreyse arada bir dunyaya inde bisiler ogren, 2 milyon emrenin bonservisi??
8 milyon appiah in klubune odenen para ki bu para 4 senede 6 ayda bir odenecek, bi daha solim 4 senede odenecek miktar 6 ayda bir toplam 8 milyon euro. juventusun 2 senedir ilk onbirinde oynayan, italyanin mevkiinin en iyilerinden olarak gosterilen 25 yasindaki bir futbolcu icin fazla bi rakam degil.
2-6-2 mi oyniacak diyen arkadas, neye gore soledigini merak ettim.
sabo, herkesin fanatiklik gozunu burusun ama senin burumesin lutfen.
ayrica gs alt yapisinda begenilmeyince iyi futbolcu olunmuyor yani, bu kadar komik durumu dusurmeyin kendinizi.
appiah gereklilik ve teknik acidan guzel bir transferdir, kiskancliktan ne yapacaginizi sasirmayiniz. basin tarafindan haftalarca abartilip haber yapilmadigi icin bu durumdasiniz, gerci kime anlatiyorum dunyanin en iyi forvetlerinden anelka i bile fb de oldugu icin kotulemis kisilersiniz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Patos ;

1. kimseyLe daLga geçmiyorum , gayet ciddiyim.

2. 2 miLyon Euro bonservisi oLan adam Hamit ALTINTOP

3. fenerbahçe Appiah için Juventusa 8 miLyon Euro + 4 sene için Appiaha 8 miLyon Euro ödeyecek. TopLam rakam 16 MiLyon Euro.

Peki bu paraLar formadan mı geLiyor ? Buna işte bir tek fenerbahçeLiLer inanıyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...