Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hayırlısı olsun fenerimize. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Abi süper transfer özendim bir BJK li olarak[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yahu bunun nesi süper transfer gerçekten anlayabilmiş diilim. insanlar yıldız falan diyor. gayet düz bir oyuncu yani adam. juventus'un en az 11-12 maçını izledim geçen sene biliyorum yani.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Fener için(Türkiye ligi için ayrıca) süper transfer sabo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şuan için yapılan en iyi transfer..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu arada Alex Anelka Aurelio Appiah Nedir abi bu hepsi A harfiyle başlıyo kıtalar gibi :) Nobre, Luciano Go Home,[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 peki fenerbahçe bundan sonra 2-6-2 mi oynamayı düşünüyor yav neden defansa adam almıyorsunuz, ya da aldınız mı herhangi bi düzgün adam o değil bi şampiyonlar ligini severim ondada seyir zevki olsun dimi =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: -DoruK-, 19 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: size geçmiş olsun bari[/url] hıhı ne kapak mı ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ALLahın ganaLısına 8 miLyon Euro ödeyen bir kLüp , ondan daha üst seviyedeki bir TÜRK futboLcusu için 2 miLyon Euroyu çok görüyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Aha mave konuştu... Allahın ganalısı diyip ırkçılık yapmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Mave, 21 Temmuz 2005 08:28 tarihinde demiş ki: ALLahın ganaLısına 8 miLyon Euro ödeyen bir kLüp , ondan daha üst seviyedeki bir TÜRK futboLcusu için 2 miLyon Euroyu çok görüyor. Boş konuşuyorsun gene said: sabonis, 21 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki: yahu bunun nesi süper transfer gerçekten anlayabilmiş diilim. insanlar yıldız falan diyor. gayet düz bir oyuncu yani adam. juventus'un en az 11-12 maçını izledim geçen sene biliyorum yani. Hoca ben juventusun tüm maçlarını izlerim ve appiah hakkaten sağlam bi adam.. Çıkardığı paslar, yaptığı presler, köpek gibi koşmasıyla falan dört dörtlük bir adam.. Orta sahadan da sağlam abanıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hehe mave i takmamak lazim zaten , gereksiz direk ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Geçen gazetede vardı.. Appiah zamanında gsye gelmiş.. 100.000$ istemiş.. Gs de sana 30.000$ bile vermem demiş yollamış adamı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oluyor böyle şeyler arada :)[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 GALATASARAY aLtyapısında bir süre denendi fakat yeterLi buLunmadığı için gönderiLdi.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte ordan da düşe düşe juveye kadar düştü PÜHAHAHA[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Mave, 21 Temmuz 2005 12:17 tarihinde demiş ki: GALATASARAY aLtyapısında bir süre denendi fakat yeterLi buLunmadığı için gönderiLdi. lol ya LOL ahahaha[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 mave sen nesin ki baskasi ile dalga gecmeye calisiyorsun, arada bir aynaya bak. o 2 milyon cok gorulen turk futbolcusu dedigin emre mi, eger emreyse arada bir dunyaya inde bisiler ogren, 2 milyon emrenin bonservisi?? 8 milyon appiah in klubune odenen para ki bu para 4 senede 6 ayda bir odenecek, bi daha solim 4 senede odenecek miktar 6 ayda bir toplam 8 milyon euro. juventusun 2 senedir ilk onbirinde oynayan, italyanin mevkiinin en iyilerinden olarak gosterilen 25 yasindaki bir futbolcu icin fazla bi rakam degil. 2-6-2 mi oyniacak diyen arkadas, neye gore soledigini merak ettim. sabo, herkesin fanatiklik gozunu burusun ama senin burumesin lutfen. ayrica gs alt yapisinda begenilmeyince iyi futbolcu olunmuyor yani, bu kadar komik durumu dusurmeyin kendinizi. appiah gereklilik ve teknik acidan guzel bir transferdir, kiskancliktan ne yapacaginizi sasirmayiniz. basin tarafindan haftalarca abartilip haber yapilmadigi icin bu durumdasiniz, gerci kime anlatiyorum dunyanin en iyi forvetlerinden anelka i bile fb de oldugu icin kotulemis kisilersiniz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet doğru hatta abim bana ulan bu adam bizdeydi almamıştık şimdi gitti juventusda oynuyo demişti hehe şimdi biz aldık ezicem onu hehehehe[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zhahahah Mave git bi dışarı çık hava al biraz hocam ya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @ Patos ; 1. kimseyLe daLga geçmiyorum , gayet ciddiyim. 2. 2 miLyon Euro bonservisi oLan adam Hamit ALTINTOP 3. fenerbahçe Appiah için Juventusa 8 miLyon Euro + 4 sene için Appiaha 8 miLyon Euro ödeyecek. TopLam rakam 16 MiLyon Euro. Peki bu paraLar formadan mı geLiyor ? Buna işte bir tek fenerbahçeLiLer inanıyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 neyse ya hahahaha. [Bu mesaj sanerixx tarafından 21 Temmuz 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mave Fenerium eşit değildir Gs Store ok?[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet bende biliyorum fenerbahçe bütün paralarını sadece feneriumdan kazanıo başka geliri yok :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 appiah iyi adamda sol back almaya parası kalmadı fenerin:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar