Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Babasına diyecek birşeyim yok o insanlara karışma hakkını kendimnde bulmuyorum ama arkadaşın gerçekten çok iyi bir başarı elde etmiş umarım hayatında hep mutlu olur hakkettiği yere gelir tüm sıkıntılarından kurtulur kendisi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gel bakıyım sen şöle baba diceksin ona agzını yüzünü alıcaksın,cocuga da maddi destek cıkıcak durumu iyi olan gelirli bir aile.[signature][hline]
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Var böyle heyvan olu heyvanlar .. Bizim de bi tanıdık karısını dövmüştü lotoyu 5 tutturdu diye .. Son rakamda 2 aşşağısıydı işte ... Niye 5 de 6 deail hülea[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 şeye benzemiş bu iş. "nerde lan benim corn flakes'im? nerde lan benim müslim?" (eski kakılmışları izleyenler bilir :))[signature][hline]siyah, ama buz?
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eööhhhg[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Adres alıyım :hrr:[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 onun bunun çocuğu ya böle insanlarla yaşıorus hey allam
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yazık kıza be,başarısının ailesi tarafından ödüllendirilmesi gerekirken gördüğü muameleye bak..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adam sapıtmış acil tımarhaneye kapatılmalı...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu adamı asmak lazım[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chiptech, 26 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki: işte bu durumlarda cinayet işlenir. +65875916 Böle babanın babalığına ediyim! gerizekalı erif! millet oğlu kızı kıytırk bi bölüm kazandığında neler yapıo erifin yapığına bak salak erif! kıza çok üzüldüm.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lan ben öss yi kazanamadım babam canın sağolsun dedi seneye çalışırsın dedi buda babamı lan insanmı daha doğrusu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: kermit, 26 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki: lan ben öss yi kazanamadım babam canın sağolsun dedi seneye çalışırsın dedi buda babamı lan insanmı daha doğrusu benimkide aynı[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 öyle baba olmaz .hayvan'ın önde gideni ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne bıcım ınsanlar var ya o kadar kotu durumları varken kızın oyle super derece yapması basarıyken adamın yaptıgı ınsanlık dısı kız ın yerınde olmak ıstemezdım o piskoloji herseyden beterdir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ekonomik krizdi zamlardı enflasyondu delirmiş bir baba tipi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yazık kızcağıza.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Lanetler olsun böyle insanlara. Kimi insan var çocuğu okuyabilsin diye bir şey başarsın diye kıçını yırtıyo işte kimi insanda bunu yapıyo. ŞİMDİ SİZE BİR SORU Bu zihniyette hareket eden bir baba ile çocuğunu zorla sokakta (mendil satma,cam sileme) çalıştıran baba arasındaki fark nedir? Ulan kızın Boğaziçi'ne ODTÜ'ye gidicek sen hala vit vit Böyle baba olmaz olsın :hrr:[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Adamın mantığı kızım nereye girerse girsin bana şu an için yararı yok, o yüzden 1. olsa daha çok nakit verirlerdi. EE allah bunların hepsini bir kenara yazıyor, günü gelir fitil fitil çıkarır nasılsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oof ben sondan 2. olsam bile her istedigimi yapardi heralde... gidip babami öpiyim ben bi.. sikayet ediyodum... sikayet ettigim sey ise ''Ders calis , adam ol'' demeleri... ne beterleri varmis.. yakican böylelerini.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide..
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 O nasıl baba be, şam babası.[signature][hline]Click! Welcome back!!
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: KaMoNJuK, 26 Temmuz 2005 09:12 tarihinde demiş ki: Adres alıyım :hrr: [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki: yakican böylelerini. cidden yakıcan, kurucan bi engizisyon mahkemesi, insan kılığında öküz diye şikayet edip ibret-i alem olsun diye taksim meydanında yakıcan.. küllerinide tuvalete boşaltıp bi güzel sifonu çekicen..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayvanlık.[signature][hline]peace!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 işten atsalar daha kötü iyice yüklenecek kızına gerzek herif[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar