Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss de il 2. oldu diye babasından dayak yedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babasına diyecek birşeyim yok o insanlara karışma hakkını kendimnde bulmuyorum ama arkadaşın gerçekten çok iyi bir başarı elde etmiş umarım hayatında hep mutlu olur hakkettiği yere gelir tüm sıkıntılarından kurtulur kendisi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Var böyle heyvan olu heyvanlar ..
Bizim de bi tanıdık karısını dövmüştü lotoyu 5 tutturdu diye .. Son rakamda 2 aşşağısıydı işte ... Niye 5 de 6 deail hülea[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 26 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
işte bu durumlarda cinayet işlenir.

+65875916

Böle babanın babalığına ediyim! gerizekalı erif! millet oğlu kızı kıytırk bi bölüm kazandığında neler yapıo erifin yapığına bak salak erif! kıza çok üzüldüm.[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Mesaj tarihi:
lan ben öss yi kazanamadım babam canın sağolsun dedi
seneye çalışırsın dedi
buda babamı lan
insanmı daha doğrusu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 26 Temmuz 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
lan ben öss yi kazanamadım babam canın sağolsun dedi
seneye çalışırsın dedi
buda babamı lan
insanmı daha doğrusu

benimkide aynı[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
öyle baba olmaz .hayvan'ın önde gideni ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
ne bıcım ınsanlar var ya o kadar kotu durumları varken kızın oyle super derece yapması basarıyken adamın yaptıgı ınsanlık dısı
kız ın yerınde olmak ıstemezdım o piskoloji herseyden beterdir[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Lanetler olsun böyle insanlara. Kimi insan var çocuğu okuyabilsin diye bir şey başarsın diye kıçını yırtıyo işte kimi insanda bunu yapıyo.
ŞİMDİ SİZE BİR SORU
Bu zihniyette hareket eden bir baba ile çocuğunu zorla sokakta (mendil satma,cam sileme) çalıştıran baba arasındaki fark nedir?
Ulan kızın Boğaziçi'ne ODTÜ'ye gidicek sen hala vit vit Böyle baba olmaz olsın :hrr:[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
oof ben sondan 2. olsam bile her istedigimi yapardi heralde...
gidip babami öpiyim ben bi..
sikayet ediyodum...
sikayet ettigim sey ise ''Ders calis , adam ol'' demeleri...
ne beterleri varmis..
yakican böylelerini.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
yakican böylelerini.

cidden yakıcan, kurucan bi engizisyon mahkemesi, insan kılığında öküz diye şikayet edip ibret-i alem olsun diye taksim meydanında yakıcan..
küllerinide tuvalete boşaltıp bi güzel sifonu çekicen..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
  • Yeni Oluştur...