Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Evet şimdi geldim Rock Republicden, hayatımın en iyi konserini yaşadım.. açıkça sölüyorum ORDEK OLDUK!, paso işte bunlar metalcore cu oldu artık eskilerden çok az çalarlar hep yeni çalarlar dedik adamlar toplam 23 PARÇA çaldılar, ve sadece 7 tanesi son 2 albümden geri kalan 16 parça clayman ve öncesiydi. olabilecek en iyi playlistti ve bu turnede çaldıkları en uzun playlist olduunu sölediler... DAĞILDIK! en öndeydim, tam anlamıyla mükemmeldi.çok cana yakınlardı. IN FLAMES diorum başka bişey demiorum :) playlisti çıkardım fakat sırasına göre diil çaldıı parçaları yazdım sadece. bakın siz de ORDEK olun eheheh :) Yanlarına yıldız koyduklarım son 2 albümden ki onlar da o albümlerin en iyi parçalarıydı... Touch of Red (*) Pinball Map System (*) Graveland Scorn Bullet Ride The Quiet Place (*) Only for the Weak Morphing Into Primal Trigger (*) Cloud Connected (*) My Sweet Shadow (*) Behind Space Moonshield Artifacts of the Black Rain Gyroscope Jotun Episode 666 Embody To Invisible Colony Clayman Dial 595-Escape (*) Palar Anders Visa (sadece başını)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Bak Mortis, kufretmeden de oluyo [Bu mesaj Volfied tarafından 04 Temmuz 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 10 dakika oldu olmadı geleli, aynen alıyorum üstteki mesajtan, resmen GÖT oldum. hiç böyle sevinmemiştim göt olduğuma, süper oldu hakkaten. festival posteri de imzalattım, cidden çok cana yakın adamlar. konser sırasında bile şakalaştılar gülüştüler o derece:) playlist tek kelimeyle dehşetti, ense kökümü hala hissedemiyorum. hayatımda ilk kez doğru düzgün konsere gittim, hayatımda ilk kez bir festivale katıldım, hayatımda ilk kez kamping olaylarına girdim, bir sürü para saydım, yiyecek fiyatları şöyleydi, organizasyon böyleydi derken in flames olayı resmen bitirdi. eve mutlu geldim. üzülüyordum, yok efendim anders böğüremez, dayıycak son 2 albümden bıdı bıdı diye. yok efendim, adama jotun diye bağırdık söylediler o derece. moonshield bilem çaldı. colony albümünün %80ini çaldılar resmen. bu arada jester tek parça halen, en önde ne yaptı adam diye meraklanan olduysa (ehe) söyleyeyim dedim:) hala festival alanında o, yarın döner kafa ütüler infleymiz böyleydi şöyleydi rulzdu diye. ama ciddi hakkını verdiler, ciddi çektiğim tüm çileye, ense kökümün ağrısına, kulağımdaki çınlamaya. sonuna kadar değdi. oh be *!rahatlamıştır* edik: ekleme gereği hissettim, hangi abi dediyse "in flames we trust" diye, doğru söylemiş. selam ediyorum kendisine burdan. ve akabinde sızmaya gidiyorum. [Bu mesaj Heffer tarafından 04 Temmuz 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 adamlar son albumlerde ne kadar batirsalar da sahnede ustunler zaten her daim hastasiyiz 2 kere izledim, bir daha firsatim olsun bir daha acimadan izliim playlist guzelmis ayrica eheh[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Şu an ne kadar pişman olduğumun haddi hesabı yok ya Not: Anders'ın saçlara noldu höt ? yeni görüyom valla gitmiş güzelim saçlar heralde rastadan sıkılınca kestirmiş mecbur ehe [signature][hline]oh yeaa [Bu mesaj Predator tarafından 04 Temmuz 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok duruyor rastaları:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 koptum,uctum,delirdim,ve evet öredek oldum. bu kadarını beklemiyordum,beklemiyordum,natural jedi ile uctuk,arada selamonlada koptuk,mayhemi adamdan saymıom :P süperdi,görmeyenler çok şey kaçırdı.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet evet mayhem vipten izlemek ayıp oldu ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vala ben vip de iranlı kızla çoştum.. vip güzel ya, itiş takış olmuyo süperdi.. harikaydı in flames.. hala kulagımda sarkıları..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vip falan yalan ordaki insanlarla birlikte dinlemeyi,tepinmeyi,kafa sallamayı hiç bir şeye değişmem Bu arada güvenliklerin g.t kalkıklığı dikkatımı çekti başka yerde görürsen adamları çok pis pataklarım,fotoraf çektirtmediler şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tamam küfretmeyin 1 gün vip'e girdim oda in flames icindi :P ilk 2 gün sizlerleydim.. * kıvırır *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben nicedir bu kadar güzel bir festival ve bu kadar güzel bir konser seyrettiğimi hatırlamıyorum. Festivalde yiyecek ve içeceklerin pahalılığı ve tuvaletlerin tıkanıklığı haricinde kanımca falso yoktu. (kopan bileklikleri saymazsak ki bu mevzuda problem çıkarmadılar) Nasıl bir sıralama ile yazayım bilemiyorum performansları ama 1) In Flames 2) Slayer 3) Overkill 4) To Die For inanılmaz sempatik insanlardı in flamesin elemanları would you please sign this ticket dedğimde i would definitly sign it just give it to me please diyen anders beni benden almaya bile yetti imza sırasında. Fotoğraf çektirdik imza aldık. in flames in adını resmen kazıdık festival alanına.. Ki türkiye ve istanbul akıllarında büyük ihtimalle çok iyi yer etti. Hele konserin ortalarında başlayan yağmur sanki ilahi bir mesajdı. En önden in flames seyretmek > Dream Theater festivale gelmeyenler çok şey kaçırdı.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 öf setlist manyakmış..ama dtnin yeri ayrı olduğu için dtye gittik..organizatörlere bi kez daha kafam girsin[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bendende bişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 od3on naber görüşmeyeli ya? penalar da çok güzelmiş :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Çok güzeldi konser ya, gerçekten imza alıcakken güvenlik geldi önümüze kondu. Kardeşim delimisin arkaya geç ordan bitir kuyruğu. Neyse, sonradan sıradaki biri saolsun imzalattırdım bileti.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 haha mir eskilerden tanırım seni ama ... :p 1 milyardan acıyorum acık arttırmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Cuma günü çadırımı kurduktan pazar günü stage önünde yerimi alana kadar inanmadım geleceklerine. Hatta 2 saat öncesinden imza almak için oturup beklerken bile hep bir aksilik olacağını düşünüyordum. 7 8 senedir bu anı beklemiştim. Arabayla geldiklerinde Peter ı gördüm sonra Björn ü ve diğerlerini ve tabi dünya üzerindeki en çok değer verdiğim müzisyen Jester Stromblad ı, hala bir bk olcak ve gidicekler diye korkuydum. Önlerine geldiğimde dilim tutuldu, dizlerim elim kolum heryerim titriyordu. Önce In Flames i hava alanından alan arkadaşımın benim için aldığı bass gitar teli kağıdını imzalattim Peter a "bu senin" dedim nası diyebildiysem oda "oo hatırladım" dedi o anda dünyanın en mutlu adamı oldum. Sırayla hepsinden imza aldım ve direk stage in önüne koştum. En önden izlicektim kaçarı yoktu. Doro geldi sahneye, güzelce bir coşturdu. Gerçi yanımdaki alman iki tane doro fanı abladan doroyu pek izlemeye fırsat bulamadım :) Doro bittiğinde nası olduysa ilk defa bir konserde atılan bir şeyi yakaladım. Bir kutu efes, İçmicem diye şortuma sıkıştırdım. Sabırsız bekleyiş başladı. Sahne düzeni kuruldu. Çıkmaları an meselesiydi. Fotoğrafçı bir arkadaşım "ilk şarkı cloud connected ikincisi episode 666" dedi son albümlerden çalmalarını istemiyordum ama cc nin giriş sample ı başladığında sanki orda değildim. Sanki arkamda 50 kişi beni bariyerle bir yapmaya çalışmıyordu. Ondan sonra zaman nasıl geçti anlamadım. Hayatımda ilk defa ağlayarak kafa salladım. Episode 666 den Clayman e kadar gözümdeki yaşlara engel olamadım. Moonshield, Artifacts of the black rain, Morphing in to primal Daha fazla yazıcak bişi bulamıyorum. Hala elim ayağım titriyo. Reroute to remain ve soundtrack to your escape i beyenmeme rağmen In Flames albümü olarak pek hazzetmiyordum ama artık umrumda değil isterlerse bundan sonraki albümlerini rapcore yapsınlar yada başka birşey bu adamlar dünya üzerindeki en iyi metal grubu en azından sahne performansı olarak. In Flames I Trust Again.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Behind Space çaldıklarında deliye dondum keşke tum lunar straini çalsalar :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 BURNED AND BACK, BUT WE STILL STAND ABLAZE!!!!!!! hayatımın konseriydi ya. efsane. süper. en önde pastırmaya dönüştük gerçi ama değdi herşeye. ne denilebilirki. saatlerce ağladım. tezahuratları baslatan da bendim, In Flames We Trust pankartını açan da, soundcheck sırasında -IIIIIN! -FLAAAAMEEEES! tezahuratında In'i tek başına söyleyen de bendim, surfing yapıp kafaüstü yere inen de bendim. süfer. [Bu mesaj Jester tarafından 04 Temmuz 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oh be everlost çalmamışlar iyi ki gelmemişim.. (teselli modu :P )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 nickini lethe yapıp in flames konserine gitmemek de ayrı bi olay=p bu arada if hastası bi arkadaşım konserin çok kötü geçtiğini söyledi.playlistin süper olduğunu fakat if'nin canlı performansının kötü olduğunu söyledi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 in flames in performansı cok kotu değildi ama ordaki en iyi performans overkilldeydi[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Gilean, 05 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: nickini lethe yapıp in flames konserine gitmemek de ayrı bi olay=p bu arada if hastası bi arkadaşım konserin çok kötü geçtiğini söyledi.playlistin süper olduğunu fakat if'nin canlı performansının kötü olduğunu söyledi Halt etmiş o arkadaşın said: Chuck, 05 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki: in flames in performansı cok kotu değildi ama ordaki en iyi performans overkilldeydi Overkill in performansı cidden çok iyiydi ama in flames çok daha fazla gaz verdi ve sempatikti.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 of of ooooof süperdi ya....bende en önde 3. sıradaydım ve slayer kadar izdiham yaşamadık... adamların nerdeyse komple eski albumlerinden çalmaları bence çok sevindirici bi haber ve yeni gelcek olan albumlerinin bomba olcağını duşunmemi sağladı bence konserin en süper anı pallar anders visa dan jotun a geçmeleri...mükemmeldi tek kelimeyle[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 In flames süperdi hayatımda bu kadar coşmadım ve de seyirciyle dialog içinde olmaları çok tatlıydı yalnız sahneden çabuk ayrıldılar sanki,benim görebildğim kadarıyla bi tane pena atıldı,baget filan atmadılar en önden izledim gerçi :D güvenlikçiler de cidden uyuzdu lakin bitanesinin yüzüne tüküre tüküre şarkılara eşlik etmek de çok zevkliydi ehe bi de yağmur olayı mükemmel oldu (: [Bu mesaj Jasco tarafından 05 Temmuz 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar