Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Mage !

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

said:
Deacon, 23 Temmuz 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar pvp için en iyi frost mage talent buildi hangisi sizce

Arcane Talents (18 points)

Improved Arcane Missiles - 5/5 points

Arcane Concentration - 5/5 points

Improved Arcane Explosion - 5/5 points

Evocation - 1/1 point

Improved Counterspell - 2/2 points

Frost Talents (33 points)

Improved Frostbolt - 5/5 points

Ice Shards - 5/5 points

Improved Frost Nova - 2/2 points

Cold Snap - 1/1 point

Piercing Ice - 3/3 points

Frost Channeling - 2/3 points

Shatter - 5/5 points

Arctic Reach - 2/2 points

Improved Frost Ward - 1/1 point

Ice Block - 1/1 point

Frostbite - 5/5 points

Ice Barrier - 1/1 point

bu talentları kullanmıştım mage karekterimde, burda önemli olan coldsnap'i doğru kullanmak ozman 2 ice barrier ve 2 nova şansın oluyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

ya sen ne diosun.
dun hunterla kapıstım adam 29 ben 30 um druıdım.Ezerım dedım 5 ane gelsın kesiyim =)
neyse daldım felan adamda bir silahlar var öfff..
Sanırım beastslaying mi ne ondan ayı olunca dehşet vuruyor adam nerdeyse kesicekti afalladım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 23 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Frost Channeling, Improved Frost Ward, Frostbite a verilecek talentlar ziyan olacak talentlardır.vermeyin, verdirmeyin.

Ears Hep sanami denk geliyorum bilmiyorum :) icebite olmassa shatter bir hiç %50 crict sansini babanin hayrina vermiolar :) icebite şansini da hesaba katacaksin ki bi cok class a ustun geliceksin 22 sn lik nova kimseye yetmior aklinda bulunsun .. + icebite tek başina 58+ mob hatta cok cok inanmişsan 59+(Elite) bile kesebilmene yariyan bi talent dir .. bunun olmadii build yalandir esas :)

[Bu mesaj Kevashe tarafından 23 Temmuz 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 23 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Frost Channeling, Improved Frost Ward, Frostbite a verilecek talentlar ziyan olacak talentlardır.vermeyin, verdirmeyin.

hehe frost channeling'e ziyan demeyin, dedirtmeyin.Ayrıca ice barrier için bunlar gerekli.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 23 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Sadece MC, Onyx ve BWL yapan bir Frostmage için, Frost Channeling dışında Imp. Frost Ward ile Frostbite gereksizdir.

High-end instancelarda, Frostbite işe yaramıyor.

Abi inanmiyorum Sizler şaka gibisiniz resmen ya .. Chanceling Shart bişi deil 210 da atilabilio 260 da arasinda cok cok cok fark deişmio Int Stat olarak en fazla +1 fazladan frost bolt atarsin.. AMA ICE BITE A Nasil yaramaz dersiniz siz ya , harbi diyorum Şaka gibisiniz :) Ordan gelio bi warior Frost bite yaramiyo yazio yada bi rouge .. Mage olan yazsin su konulara ya aip .. yada en azindan Frost mage olanlar :) talentini vermemiş kullanmamiş insanlar yaramas die yorum yapio ya cok komik :) Frost oynayan adam onun işe yaradigini zaten bilir ..[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Burning Legion - Gnome Mage -
Sosyal ağlarda paylaş

frost ward yalan, çünkü mage ve shaman dışında frost dmg verebilen bir class yok bildiğim.

frostbite a gelince, instance larda tutsa bile 234123 kişi dalınca sizin ikinci frostboltunuza kadar bozuluyor.lvl60 tan sonra da solo takılırım ben diyorsanız bilemem.pvp de gelicek %15 şanslı nova son derece yetersiz 5talent vermeye değmez.

frost channeling e gelince, ona vereceğin talentları arcane bölümünde arcane mind a verip manaya %6-8 civarı bonus alarak mc gibi bir yeri evocation + mage in mana hedeleriyle idare edebiliyorsunuz.

ki arkadaş pvp build istemiş pvpde daha da gereksiz frost channeling
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 23 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
High-end instancelarda, Frostbite ister 3 kişilik raid olsun, ister 243546 kişilik raid olsun çalışmaz. MC thrash mobları ve bossları rooting effectlere karşı immune.

Pvp Buildi ile ilgili ice bite dan bahsediyorum .. + Solo da takilirsin cunki sen area nuker sin .. baska sölicek bişi yok .. icebite pvp buildine şart. instalar için cok gerekli deil immune olan yaratik cok fazla immobizl effectlere .. bu demek olmuo ki icebite a vermein gereksiz.. icebite gerekli .. neden 398232783 mele size dalarken emin olun arasindan 1 2 cikarmaniza yario .. saygilar.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Burning Legion - Gnome Mage -
Sosyal ağlarda paylaş

casterlara karsi---

cs ile basliyoruz sheep yapiyoruz sonra uzaklas uzaklasabildigin kadar 30yard lvl1 frostbolt ondan snra pom+pyro fireball2 tane 1 tane fireblast sonra adam yaninda olacak gelmediyse sen git arkasina dogru bas frostnovayi +coneofcold sonra fireblast ve instant olan buyulerinle i$i bitir. gerek kalirsa mana citrine veya senin levelinda hangisi varsa onu kullan.

warriorlara karsi aynisinin silence olmayanini yaparsin cok ise yarar.

pet`i olanlara karsi oyuncuya cs + sheep sonra peti kesiceksn. sonra tekrar sheep at otur biraz manan dolsun. sonra yukardakileri yaparsin arada cs falan at doldugunda.

healerlara karsi cs ile baslamayin. priestler genelde shielddan sonra heal atmayi dener. tam atarken bas cs yi sonra kafaya gore devam et belini dogrultamaz.

mage in zorlanacagi classlardan biri druiddir. instant heal gelir lvl 50`ye yakin. onda cs icin biraz sansin olmasi lazim. poly atarsan sekil degistirir bosuna gider. o yuzden direk pom+pyro ile basla genelde instant buyuler yapmaya calis cunku bearda charge var disturb eder buyulerini.

benim en zorlandigim char ise hunter. kendimden yuksek lvl`li adamlari alabiliyorum fakat sadece kendimden yksek hunteri alamiyorum. hele peti cat se poly bile attirmiyor ;)

valla yazmasi kolay gibi ama alisman lazim. adam pyroyu critical alirsa cok rahat olduruyorsun. benim pyro instant dmgi dot`u ve ignite ile beraber criticalda 1600 veriyor. iki buyu daha at olsun adam :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterin peti Mage i keser ya aman diyim denemeyin öyle bişey 6k Hp si 100 all resistance si olan bi peti kesip üstünede adamı keseceksiniz ? hehehehhehe

Birde tavsiye melee den özellikle rogue lardan pek uzaklaşmayın. Sheepden sonra adamın olduğu ters istikamete koşar çoğu rogue ( en azından ben) Sonrada uzar gider.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Güncel mage böyle artık :)

said:
"Your Polymorph was resisted by XXX"
"Your Frost Nova was resisted by XXX"
"Your Fireblast hits XXX for 22 (495 resisted)"
"XXX crits you for 984"
"XXX's Mortal Strike crits you for 1546"
"You are afflicted by Mortal Strike"
"XXX's Shoot hits you for 252"
"You die."

Frost PvP Build

Arcane Talents (21 points)
# Improved Arcane Missiles - 5/5 points
# Arcane Focus - 2/5 points
# Arcane Concentration - 5/5 points
# Evocation - 1/1 point
# Improved Arcane Explosion - 5/5 points
# Improved Counterspell - 2/2 points
# Presence of Mind - 1/1 point

Frost Talents (30 points)
# Improved Frostbolt - 5/5 points
# Ice Shards - 5/5 points
# Improved Frost Nova - 2/2 points
# Cold Snap - 1/1 point
# Piercing Ice - 2/3 points
# Arctic Reach - 2/2 points
# Shatter - 5/5 points
# Ice Block - 1/1 point
# Improved Cone of Cold - 3/3 points
# Frostbite - 4/5 points

[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun[b]

[Bu mesaj OffChu tarafından 25 Temmuz 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dün gece WGde ne mage ne de prietten çekmedim Warlocktan çektiğim kadar :)
3-4 kere 1vs1 karşılıklı kaldık %50 yenebildim, pete karşı savaşmak ne kılmış birader :)
Hunterları 1vs1de rahat kesiyorum muhtemelen itemlarım daha iyi odan oluyor herhalde. Birde nedense hunterlar multishot kullanmıyor karşılaştığım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...