ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaşlar şuanda 47 lvl mage im gerçi bu önemli değil sizde kısa ve net yardım istiyorum.1.6 patchinden sonra MAGE VS TÜM CLASSLAR hakkında yorum almak istiyorum tmm bu birçok yerde konuşuldu ama bu topic altında bir toparlayalımve mage vs ... dışında bişey yazmamaya özen gösterelim yani sziden istediğim mage vs 9 çeşit class. Yannız bunları yazarken karşıdaki classıın tüm özelliklerini iyi kullanabildiğini ve bez bebek olmadını varsayalım.Şimdiden kısa açıklayıcı net ve öğretici yazılarınız için teşşekür ederim. Lütfen topic kirliliği yapmamaya çalışalım NOT frsot mage oynuyorum şu an ve 33 frost 18 arcane yapmayı planlıyorum (frost dungeonlar için şart artık) Yazcağınız yazılarda taktikleri hem fire hem frost için yazarsanız sewinirim. NOT2: altta mage için bi topic açılmış diyen olursa onun fire mage ile ice mage arasında karşılaştırma yla ilgili bir topic oldunu hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Frost level 60'tan sonra sart aslinda, biraz erken davranmissin. Mage hem PvP'de, hem PvE'de gayet gerekli oldugu icin bence harika. Azicik aklim olsa ilk karakterimi hunter degil gnome female mage acardim ve böyle sonradan priest acmama gerek kalmazdi.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tek problem, cok mage var sunucularda[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mage vs priest Mage vs druid Mage vs pala Mage vs hunter özellikle bunlar hakkında bişeyler yazarsanız çok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hehe, priest zor, yani indiremezsin çok büyük ihtimalle ama. şunu dene: duele mage armor, int ve dampen magicle başla. direk silence çakcak, o silence yapsın yapmasın; sen koyun yapcan, dispel ederse gene yapcan. sonra olabildiğince uzaklaş, fireball + PoM Pyro + scorch + fire blast, artık sana yaklaşmış olur. büyük ihtimalde canı çok azalmış olur, ve fear yapar, hemen corporal kolyenle fearı dispel et, priest büyü yapmaya başlamasa bile counter spelli çak sonra paso bomb (instant arcane explotion) druidler bufflandı sanırım koyun yemiyorlar, çok kötü oldu bu. hemde aşırı kötü çünkü taktik şuydu druidin firelball + scroch + blast ile götürüp onu instant healini kullanaya zorlamak onu kullanınca da koyunu çakıp first adi yapmak ve evocation yapıp mana hp doldurmak sonra da koyun + fireball + PoM pyro + scroch + blast sonra bomblar arada druidin ellerini yeşil görüseniz direk counter-spell... ama allah kahretsin yemiyorlar koyunu. bu druidler hakkında biraz yardım lazım , bilenler lütfen paylaşsın paladinler, o ismini unuttuğum bir büyüleri var 1 manası olsa bile full can alıyor. dilimin ucunda ama neyse. paları da druid gibi indirebiliriz yanii onunda canını götürüp o instant healleirini kullandırırız sonra koyun (en azından palalar yiyor) sonra işte druiddeki tektik. ama büyük ihtimalle karşınızdaki paladin in o büyüsü ya cooldownludur yada kullanmaz. paanın elleirinin sarı görünce yine counter-spell. hunter, aslında hunterı koyun yapıp petini 2 vuruşta kesmek lazım. ama hunterlarla pek duel etmedim koyun yiyorlar mı bilmiyorum. bir keresinde dedim bu hunter nabcak bana direk indiririm petini ona dlarım dedim. duel başladı ben pete 2 büyü salladım bi baktım can bitmiş. hunter nabıyor öle ya o tufekle. bozuka mubarek. neyse huntera koyun. petine PoM pyro + blast (yatmazsa) + cone of cold + 1-2 bomb. sonra huntera gene koyun + fireball + blast + cone of cold + bomb bomb bomb... çok hızlı olmak lazım ama hehe. mageler hep hareketli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu yazdıklarına karşı açık ve ortak bir strateji kullanılabilecek tek sınıf hunter. fakat neredeyse hiç duel yapmayan bir insan olarak ancak savaşın hararetinde nasıl olduğunu anlatabilirim.. hunterla ilk karşılaştığınızda muhtemelen aranızda büyük bir mesafe olacaktır. (ki bu sizin için en kötü ihtimaldir) eğer burning soul talent'ın varsa 41 yarddan, daha o sana hiçbirşey yapamazken ve peti sana yetişemeden bir fireball yollayabilirsin. bu uzaklıkta karşılaştıysan bu sana küçük de olsa bir avantaj sağlar. fakat bu, "hunterla aranda mesafe tut" demek değil. eğer öyle birşeye kalkışırsan pek bir şansın olmaz. hunter'a karşı bilinen en iyi taktik dead zone'u abuse etmektir. bu bilinen bir exploit'tir. (evet exploit'tir ve bir iki patch içinde kapatılacak ya da etkisi azaltılacaktır, blizzard açıklaması geldi bu konuyla ilgili). tam aralığı bilmiyorum ama (8yard?), belli bir mesafeden yakında isen hunter yayını kullanamaz, yakın savaş içine girmeli ya da geriye çekilmelidir. işte bu mesafeyi çok iyi kullanman gerekli. peki bunu nasıl yaparsın? frost nova ve blink ile. fakat bu iki büyüyü çok iyi kullanman lazım. eğer hunter ile aranda mesafe varsa blink ile yaklaşabilirsin fakat daha sonra herhangi bir yavaşlatıcı etken ölümün demek olacaktır. hunter'ı ya da petini polymorph etkisi altına almak bence pek mantıklı değil. eğer hunter çok uzaktaysa ya da yanına gitmek zaman alacaksa hunterı polyleyip petini öldürebilirsin. özellikle yüksek levellarda hunter'ın peti az uz hasar vermez. özellikle(2) de kedimtrak hayvanlar muhtemelen mana ve health bağlamında büyük kayıplara sebep olabilirler. bu b planı olarak kalmalıdır. ben genelde hunterı görünce direkt üstüne doğru koşuyor ve hatta gerekirse swiftness potion içiyorum. daha sonra healing potion içmektense en başta swiftness içmek daha ucuza geliyor :D eğer potionım yoksa ve hunter yavaşlatıcı herhangi bir etkide bulunmadıysa verdiği hasarı önemsemiyorum. hunter frost nova büyüsünün ulaşabileceği yere geldiğinde frost nova yapıyor ve zaten peşimde olan petinden kurtulurken aynı anda hunterın dead zone'una giriyorum. buradan sonrası kolay. 8 saniye süre yaklaşmaya da ilk fireball'ı yollamaya da yetiyor. hatta istersen petten poly ile kurtulabilirsin de.. hemen arkasından fire blast ve ondan sonraki büyüm kesin cone of cold oluyor. çünkü hunter size ne kadar uzun süre yakında olursa o kadar şanslısınız. bu arada bir yerde hunter yakın savaşa girmeye çalışırsa bilin ki kazandınız. çünkü melee dps ile bir büyücünün büyülerine dayanması mümkün değil. hunterı kendinize yakın tuttuktan sonra instant büyülerle işini bitirebilirsiniz. pom burada büyük bir fark yaratacaktır. fakat unutmamanız gereken şey, hunter'a sizi yavaşlatacak uzaklığı kazandırmamak.. yakın durun, instant çalışın[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Sağlam Druid (oynamayı bilen) mageyi yeniyor.. şu ana kadar bir çok druidi le kapıştım hepsini yendim. lvl 58 im.. bi lvl 60 druid le if onunde kapıstık.. Adama vur vur vur.. kaplan oluo baya kacıo.. kendıne heal basıo sonra geri geliyor.. ne mana pot ne ruby ne evocation kaldı.. ama kacacağı zaman yakalarsan (potion kullanaak sende peşinden kosucan) o zaman alırsın aşşa.. Hunter.. dün lvl 60 bir hunter 2000 crit vurdu.. gerisini siz düşüünün.. Priest : arkadaş doğru sölemiş.. ama frost mage isen cold snap ı da kullanmak zorundasın.. ne kadar cok nova içinde kalırsa o kadar ii dir.. bu arada fear ı ıce block ile de bozarsın hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 paladin konusunda da en önemli büyük polymorph olacaktır. hakkın azaldıkta paladini polyleyerek manasını bitirebilirsin. uzağa blink ve poly. prieste karşı en iyi taktiğin mümkün olduğunca hızlı uzaklaşmak. :D erkekliğin 9/10'u şaka bir yana druid ve priest konusunu tartışmak pek mantıklı değil gibi.. çünkü çok fazla alternatif mevcut ve "o bunu yapacak kesin" demek sadece kendini kandırmaktır ve kesinlikle çarşıdaki hesaba uymaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 once yapilan yorumlarin suyu mu cikti da "guncel mage"in durumunu ogrenmek istiyosun? degisen bi kac buyunun semboluydu alti ustu...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: riglous, 23 Temmuz 2005 10:27 tarihinde demiş ki: once yapilan yorumlarin suyu mu cikti da "guncel mage"in durumunu ogrenmek istiyosun? degisen bi kac buyunun semboluydu alti ustu... PVP de yapılan ufacık bi değişiklik bile pvp yi baştan sona etkiliyor druidlerin poly bozması ayı formunda chill yememeeleri fln warriorların hamstringinin hareketsiz yapması.Anlaşılan pvpden pek çaktığın yok galiba. Üstelik arkadşlar yeni değişikliklere göre yazmışlar benimde yazımı okuduysanki hiç sanmıyorum bu topiği açma amacımı söledim.Yazı yazmak için yazı yazmayın lütfenş Buarada arkadaşlar anlattıklarınız bana yetersiz geldi ve kısmen yanlışmış gibi geldi (yine de teşşekür ederim yazdınız için yanlış anlamayın yanlışta olsa doğrusunu bulcaz) benim az çok pvp bilgim var bunu geliştirmek istiyorum üstelik ice mage oldoğumu belirttim lütfen poly+fireball+pom+pyro combolarını vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 shadow priest'in mind flay (20 yard) büyüsünü hesaba katarak, hep uzak durmak zorundasın. böylece mind blast'in cooldown'ı sırasında ciddi dmg veremez. ayrıca ölmeye yaklaştığında priest'le aranda belirli bir mesafe koyabilmişsen, bir blink ile direk range'inden çıkabilirsin. tabii bu sırada "dot" büyüsü varsa üstünde ne kadar faydalı olur bilemem ;) bence priest'e counter'ı en başta koymamak gerekir. en başta koymanın amacınıda gerçekten anlayamadım(?). priest'in hp'si azdır. mage ise süper bir dmg dealer... başta silence koymadan, burst damage'e giderseniz ve hp'sinin sonlarına doğru heal'e başlayan priest'e counter koyarsanız, zaten az kalan hp'yi, priest kendini heal edemeden bitirebilirsiniz... yukarıdaki taktik, karakteriyle gerektiği şekilde oynayabilen bir priest'e karşı yapılabilecek 1/10'luk ihtimaldir :) Bir mage'in priest, özelliklede shadow priest kesmesi çok zor. siz yine "erkeklik = 9/10 kaçmaktır" taktiğini uygulayın :P sırasıyla şu büyüleri yap, priest'te şu büyüleri yapsın diye taktik veremem (ki saçma olur). ama dikkat etmen gereken bazı konular bence bunlardır (ki aslında süper bir pvp tecrübem yok priest olarak. sonuçta lvl 33'üm ama levelıma göre sınırları zorluyorum denebilir :D bir de movie izliyorum tabii...)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 mage in yenebilecegi class lar:warrior..rogue..paladin..shaman(fire temp ise) hunter tabi durum da onemli dedigim gibi oldurebilecegi class lar dedim onlarda sizi oldurebilir.. mage olan birisinin gorunce kacması gereken class lar:shadow priest..druid..bu 2 class i oynayanlar bariz yeteneksiz olmadıgı surece üf lese mage i oldurebilen class lardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 druidim lvl 30 daha bugune kadar 1 mage e yenildim ,tabi adamın taktiği iyiydi.Silenci cok duzgun atti e bendede daha swiftness yok ondan yattim.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: muzcu, 23 Temmuz 2005 07:48 tarihinde demiş ki: hehe, priest zor, yani indiremezsin çok büyük ihtimalle ama. şunu dene: duele mage armor, int ve dampen magicle başla. direk silence çakcak, o silence yapsın yapmasın; sen koyun yapcan, dispel ederse gene yapcan. sonra olabildiğince uzaklaş, fireball + PoM Pyro + scorch + fire blast, artık sana yaklaşmış olur. büyük ihtimalde canı çok azalmış olur, ve fear yapar, hemen corporal kolyenle fearı dispel et, priest büyü yapmaya başlamasa bile counter spelli çak sonra paso bomb (instant arcane explotion) druidler bufflandı sanırım koyun yemiyorlar, çok kötü oldu bu. hemde aşırı kötü çünkü taktik şuydu druidin firelball + scroch + blast ile götürüp onu instant healini kullanaya zorlamak onu kullanınca da koyunu çakıp first adi yapmak ve evocation yapıp mana hp doldurmak sonra da koyun + fireball + PoM pyro + scroch + blast sonra bomblar arada druidin ellerini yeşil görüseniz direk counter-spell... ama allah kahretsin yemiyorlar koyunu. bu druidler hakkında biraz yardım lazım , bilenler lütfen paylaşsın paladinler, o ismini unuttuğum bir büyüleri var 1 manası olsa bile full can alıyor. dilimin ucunda ama neyse. paları da druid gibi indirebiliriz yanii onunda canını götürüp o instant healleirini kullandırırız sonra koyun (en azından palalar yiyor) sonra işte druiddeki tektik. ama büyük ihtimalle karşınızdaki paladin in o büyüsü ya cooldownludur yada kullanmaz. paanın elleirinin sarı görünce yine counter-spell. hunter, aslında hunterı koyun yapıp petini 2 vuruşta kesmek lazım. ama hunterlarla pek duel etmedim koyun yiyorlar mı bilmiyorum. bir keresinde dedim bu hunter nabcak bana direk indiririm petini ona dlarım dedim. duel başladı ben pete 2 büyü salladım bi baktım can bitmiş. hunter nabıyor öle ya o tufekle. bozuka mubarek. neyse huntera koyun. petine PoM pyro + blast (yatmazsa) + cone of cold + 1-2 bomb. sonra huntera gene koyun + fireball + blast + cone of cold + bomb bomb bomb... çok hızlı olmak lazım ama hehe. mageler hep hareketli olmalı. Budur abi, yüzyılın olayı.. Reroll a warrior, plskthxbye.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya hammer sevgili kardeşim.. bazı durumlardan oyle bir kurtulacaksınki.. bu sana + tecrube kazandırıcak.. normal horde ile kapışıyorum.. horde rogue beni arkadan yakaldı.. hemen ice block açtım .. ice bitince nova bandaj... sonra coc+ frostbotl + blink + frost bolt.. derken. benim mana 0 landı.. mob a dalıyordum.. hemen evo yaptım ama rouge bir anda hızlı bı sekilde kosmaya basladı bende shiff pot vardı 15 sec %50 hızlı kosuyorsun.. neyse bunun pesinden bende kostum.. blink + nova + coc.. adamı kestim.. yani kullanacağın extra bi taktik yok senin becerin.. ben lvl 58 im.. dün 5 tane lvl 60 mage ile yaptım.. hepsi frost idi.. hepsini kazandım.. adamların kimi lag.. kimi ben y eni frost oldum.. kimi sanslısın dedi.. ama bizim guildde kevashe var.. öküz gibi item giyiyor :D bi ona daha duel demiom :D gecen ii yendi beni.. slience mod dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hunterla duelde yapılacak en mantıklı şey bence full force ne var ne yok saydırmak çünkü viper sting casterlar ile savaşırken akıllı bir hunterın bolca kullanacağı bir yöntem. Peti çok dert etme yani yanına geldimi novamı neyse işe pet yere sabitle ve uzaklaşıp huntera sabitlen. Pet ile uğraşan huntera karşı kaybeder. Peti dot+spell time inturrupter diye düşün. Deadzone abuse veya değil sonuçta yakında bir değişiklik olacak ve muhtemelen kalkacak. Hunter dengesiz bir clar yani bazen tutup bir magei daha ne olduğunu anlamadan da alabilir veya maymun olup (genelde ben :) ) ölüyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dwarf oldugum icin hunterlar daha kolay geliyo bana ama iyi ekipmanları varsa baya zorlayabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hunter, ambushlayan Rogue ve Shadow Priest harici digerlerini alirsin zaten iyi bir magesen. Tabi bu demek degil ki mesela önüne cikan bi warriori direk alirsin. Genelleme bu, ve her genelleme gibi bu da yanlis : ) Warrior demisken, ben olsam onlardan da korkardim zira essek gibi bufflandilar ve eline arcanite reaper i alan Warrior gavur gibi vuruyo yani : ) Hunterda, viper sting adamin manasini bitirene kadar ölmeyeceksin, mesele o : ) Asla ama asla uzakta durma, eger kedisi varsa polyle (veya hunteri polyleyip öldür), yakin savasta adam akilli hasar bile veremeyeceginden benim önerim yakinda durman, yapabiliyorsan etrafinda sürekli dönmen. Rogue ambushla gelirse frost nova atip kacicaksin eheh : ) Shadow Priest gelirse de pek bir sansin yok acikcasi, kacmaya bakicaksin : ) Tek yapabilecegin mind flayin ömenzili kisa oldugundan onun disindan saldirmaya calismak ama bu senin icin de menzil sorunu yaratabilir, hele ki adamda shadow reach talenti varsa.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 [Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Temmuz 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hunterlar konusunda oldukça zorlanıyorum bu aralar. şimdi herkes hunterdan uzak durmayacaksın demiş ama iyi bir hunter zaten sen onun yanına gelene kadar minimapten seni görüp aimedshotını çakıyor. eh eğer misslemezse canının yarısı gidiyor zaten. peti de olduğu için 2 kere polyleyip bandaj sansın fln da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 shadow prieste karşı size bir tavsiyem stamina banmanızdır cünkü baya yüksek dpsmiz var :) combata sheeple başlamak gerekli.bide scorch az damage ama bayta etkili onuda söyliyim cast time az oldugu icin casting time uzatıyo baya büyü yapması zorlaşıyo priestin birde counterspelli yerinde kullanırsan şansın iyice artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Açık arazide karşılaşırsan hunter biraz daha avantajlı ama duellerde eşit başlanıyor. Ve şansımıza genelde kalabalık aksiyonlarda millet magelere direk dalarkene hunterı 2.plana atıyorlarki bu süper bir hata. Magee dalacan tabiki ama hunter sen farkına bile varamadan 2 hatta 3 kişiye damage verebiliyor aynı anda. Taktik basit karambol bir ortam varsa ilk iş multi shotla 3 kişi aynı adna 300min max 900lere varan damageyi vermek. Sonra otomatik ateşteyken tab ile target değiştirip casterları bulup viperla manalarına musallat olup bir yandan multi cooldownı bekleyip arcane yollamak. Tam ayaklarının önündeki trap ayrı bir keyif. Ha ama bir warrior veya rogue bu durumda yakalarsa seni işler biraz karışıyor. :) Açıkcası beni yakaladılar mı ben hiç istifimi bozmadan diğer hedeflere ateşe devam ediyorum yani nasılsa en azından 7-8 saniye zamanım oluyor ölmeden evvel ve bu ise ateş ettiğim gruba baya yardım sağlıyor. Hunter topiğine döndü kusura bakma. Kısacası duelde hunter şansa bağlı yani critlerine bağlı hunterın biraz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hunter'ların 2. plana atılması doğal, Mailwearer sonuçta.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Tamam ama o mailwearer en yüksek ilk üç DPSte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki: gavur gibi vuruyo yani : ) lol[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaşlar pvp için en iyi frost mage talent buildi hangisi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar