Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne dediler tv de adamın eki çıktı paticikte böyle bir söylenti çıktı yavrularım bunları nerden çıkarıyosunuz yok böyle bir şey yauw mu dedi ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mesaj tarihi:
ooh be..
rahatladim ..
gidip anneme haber veriyim kadin elinde kumandayla , haberi yakaliyim diye helak oldu =)
edik: öeh ama bi dk. alman kanallarinda gezerken alt yazi gecti: istanbulda patlayan bomba die.
nasil yani...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
belkide birisi şaka yapmıştır kese kağıdı balon felan patlatmıştır
zaten kanallar reyting için yalan haber çıkarma sevdasında
fırsat bu fırsat yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Admin
Mesaj tarihi:
travestinin tekinin silikonu patlamıştır
bomba etkisi yarattı ise hemen asparagaslar coşar
şu dakikaya kadar ciddi haber kuruluşlarında bir bilgi yoksa bu konu hakkında asılsız olduğunu söylemek doğrudur[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
eğer şakaysa, böyle şaka yapanı ....

boşlukları siz doldurun[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Mesaj tarihi:
off ya bi anda çok korktum, neyse ki asılsız çıkmış..düşünmesi bile kötü..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:55 tarihinde demiş ki:

edik: öeh ama bi dk. alman kanallarinda gezerken alt yazi gecti: istanbulda patlayan bomba die.
nasil yani...

ya ama... bu ne o zaman ?[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:55 tarihinde demiş ki:

nasil yani...

ya ama... bu ne o zaman ?

Yalanın yalanı?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Mesaj tarihi:
hay ben bu amerikanın...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Patlamayı kim gerçekleştirdiyse onun ben azıın orta yerine..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
sonuç? noldu? asparagas mı non-asparagas mı?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Son bir haftadır inanılmaz bir korku var zaten istanbul emniyetinde. Bi yerler patlicak kesin... Biraz çevrenize bakın, bizim evin ordan -ki normalde polis uğramaz- gece 1.5 saatte bi devriye arabası geçiyor, her metro durağında en az 3-4 polis var çevik kuvvetten, hele otogar gibi büyük duraklarda köpekle gezip metronun içinden geçiyolar. Taksim civarında da polis sayısında ciddi artış var...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ne tv gösterio ne internet siteleri öle bişi olsa taksimde bomba patlasa haber kanalları susar mı allah aşkınıza yapmayın ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
taksimde bomba patladı diye de asparagas haber olmaz ki..adi herifler[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
habertürk... yalan dolan haberlerin merkezi. milleti telaşa sokmak isteyen huzursuzluk yaratmak isteyen gruplar hemen bu kanala yalan ihbarda bulunmalı. anında haberi görürsünüz:

"TAKSİMDE BOMBA DA DAS DAS DA DASS!!

NERDEN BAKSANIZ YÜZ ÖLÜ VAR HERYER KAN AMAN ALLAHIM"

ekşi sözlükte habertürk başlığını okuyun. üşendiyseniz sadece buna bakmanız da yeterli:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=6338550[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Mesaj tarihi:
ana nolmuş lan of bende iste gidicektim bu ara iyiki de gitmemişim öle falan var mı ya of ya rahat rahat da gezemicez artık...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
  • Yeni Oluştur...