Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 1) children of men 2) departed 3) a clockwork orange 4) Garden State 5) High Fidelity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Rikkie said: 1-Gladiator 2-Snatch 3-Fight Club 4-Taxi 1-2-3 5-Gone in 60 Seconds Taxi'nin ilk filmine lise-2deyken adeta tapmıştım ama devam filmleri... neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 1. matrix serisi 2. leon 3. 12 monkeys 4. v for vandetta 5. sweeny todd yetmedi ama 5 tane bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 The Shawshank Redemption Braveheart Forest Gump V For Vendetta LOTR: Return of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sırasız. V for Vendetta A Beautiful Mind The Butterfly Effect LOTR Serisi Schindler's List edit: buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şavşank redemption forrest gump matrix I v for vendetta dejavu daha önce söylenilen filmlerin yazılmadığı versiyonu yapsak güzel liste çıkar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Devam ediyorum ben :), aklıma geldikçe devam ederim artık, hehe.. 7. The Piano 8. Black Orpheus (1959 yapımı bu.) 9. Züğürt Ağa 10.The Pianist (La Pianiste değil, izlemedim onu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 güzel liste için aslında direk imdb top 250 kullanilabilir gibi. nitekim buraya yazılan filmlerin %95'i orda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1-Star Wars Serisi 2-American History X 3-Stardust 4-Yüzüklerin Efendisi serisi (extended edition plx =)) 5-Kingdom of Heaven (opt) 6-Edward norton un oynadıgın ne kadar film warsa sıradan gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 5 e indirmek çok zor, sadece quentin tarantinodan 5 tane felan sayarım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 american pie 1 2 3 4 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 v for vendetta fight club lotr godfather forrest gump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eah.. ilk5 çok klasik bişi çıkar.. alternatif ilk5 yazıyorum, harbi güzel filmler ama imdb250'de hiçbiri yok. haliyle aklıma gelme sırasına göredir ve devamı pek tabii ki gelebilir. Kim ki duk'un filminin adında yardım aldım =) yoksa yolda sorsanız hani mevsimli filmi işte der koşarak uzaklaşırım 5-The Quiet Earth 4-Step into Liquid 3-Existenz 2-Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom 1-25th Hour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miniþ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 1- Little Man 2- Tokyo Drift 3- Wasabi 4- Ring 5- Bad Boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Xo said: Esaretin Bedeli Scarface Memento Gladiator The Godfather 6- Lotr: Return of the King 7- Matrix 8- Million Dollar Baby 9- Saving Private Ryan 10- Sin City 5 az geldi, eklemeden edemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Miniş said: 1- Little Man 2- Tokyo Drift 3- Wasabi 4- Ring 5- Bad Boys Little Man 3.3 almış IMDB den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ferrero said: lotr eternal sunshine of the spotless mind the pianist the shawshank redemption fight club ben koymuşum çocuğu, üstüne tanımam. konu kilitlensin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1) The Godfather 2) Snatch 3) Apolcalypse Now 4) The good, the bad and the ugly 5) Pulp Fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1) Persona 2) Trois Couleurs: Bleu ilk 2 bunlardır ama diğerlerini bilemem. indirgemek zor epey. alternatif olabilir. 3) Tesis 4) Piyanist (Polanski'nin) 5) Rear Window Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1) A Beautiful Mind 2) Terminator 2 3) Saving Private Ryan 4) Forrest Gump 5) Gladiator 1 ve 4 dışında karakter belli ediyorum direkt ama neyse :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Edit: Yanlış yer. Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 5 tane kasamıcam da az önce izlediğim filmi yazayım. feast of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şu kadar postun üstüne bi allahın kulu kalkıp konu başlığını düzeltememiş mi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ahaha yeni fark ettim bende nedense,değiştireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 neydi ki konu başlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar