_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence kesinlikle oalcaktır yoksa çok aptalca bişey yapmış olur blizzard
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kendileri kaybeder sonuçta[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gw deki olabilirmi yani bir hunter yayına mesela yanına başka class alsa mesela rogue+hunter = demon hunter ken hunter+mage warden gibi (warden olmadı biliyorum )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DueLisT, 22 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: kimsenin skinde degil Sinirlendiğin belli oluyor zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Örnegin, rogue (talentlarini bilmiom ama böyle gizlilige uzmanlasmis olan iste) ile survival a uzmanlasmis hunter, demonhunter secebilir tarzi birsey olabilir. Yani farkli alternatifler ve ortak alternatifler olmali.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Vicious, 22 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: gw deki olabilirmi yani bir hunter yayına mesela yanına başka class alsa mesela rogue+hunter = demon hunter ken hunter+mage warden gibi (warden olmadı biliyorum ) veya talent tree transferi olabilir bu daha mantıklı geldi mesela druidsininz priestten bir talent tree kendinizi alıyorsunuz. gibi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DueLisT, 22 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: hero class nedir diye sorduk kimsenin skinde degil sinirlendim aniden war3 yada frozen throne oynadınmı ? orda herolar vardıya hani arkadaşda karşılaştırma yapmıi hangisi daha çok benziyo birbirine diye bide üsluba dikkat azcık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 skin=deri yanlış anlaşılma olmasın[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hı hı biz salağız doğru ordaki skin in ne anlama geldiğini yanlış anladık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 war3 falan hala oynuyoruz da yani wow daki islevi nedir hero class ın yani siz aranizda tartisiyosunuz iste su su olcak falan da war3 ten farklı olması lazım direk o mantıkta düşünemeyiz zaten o açıdan hero class nedir dedim orda,yani direk night elf secer gibi hero classmı sececez falan vede amac ne hero class olunca yeni skilllermi gelicek ama ben hero classı bole tanimliyacaginizi dusunemedim ben yanlıs sormusum soruyu orda pardon. ya soru sordum aradan 2134213423 tane mesaj gecmis bu kimse cevap yazmamıs bi arkadasımız daha sormus aynı soruyu bende kızdım tam da kola cekiyodum ben bile okuyamadim sonra duzeltirim[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kermit ben sana salak mi dedim yani mupet showdaki en sevdigim nacizade karakterlerden birine naisl bole bi sey derim ben ya top canavarinda da baya eziolar kermiti orda bile uzuluyorum yani ole bi sevgim var harras atmayin bana durduk yere ya allaya :)[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 SWG'de nasıldı bilemem, ama World of Warcraft'ta, her oyuncu (daha açık konuşmak gerekirse, her level 60) Hero Class olamayacak. Gayet kesin ve net bir şekilde biliniyor. Ne önkoşullar olacak kestiremiyorum ama, en basitinden şöyle bir örnek vereyim: Burning Legion serverında, toplam kaçtane Benediction veya Lok'delar var? Parmakla sayılacak kadar az (ki bu sadece item toplama questleri)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saçma hemde çok saçma gider başka bir oyun oynarın ne ya başka elemanlar benle aynı para verdiği halde adamlarının yanında durunca ezilecem hiç oynanmam gider body yaparım ben onlara hero olurum... :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ama şimdi cogu lvl 60 hero oldu diyelim o zaman da biraz sacma olur gibime geliyor haa dersinizki hero ile lvl 70-80 e cekerler max lvli o zmn herkez olur heralde ama benim merak ettigim artısı ne olucak yani lvl up tan başka ?[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: obaaa, 22 Temmuz 2005 20:18 tarihinde demiş ki: ya beyler bu Hero Class olayını bi kaç yerde okudumda tam çakamadım olayı..hazır konuya başlamadan bi izah edebilirseniz çok sevinirim :) said: DueLisT, 22 Temmuz 2005 20:52 tarihinde demiş ki: nedir bu hero class ? şimdi şurdan başlıyorum. warcraft 3 ve frozen throne oynadıysanız, elimizde bir normal askerler, bir de level atlıyabilen hero'lar olduğunu hatırlarsınız. grunt, footman, knight felan bunlar normal asker. ve wow'da bizim oynadığımız lvl 1-60 karakterler bu normal askerlere denk gelen seviyedeler. ayrıca level atlıyabilen herolar var dedim, bunları W3'te gördük, Thrall gibi, Arthas gibi adamları kontrol ettik. Ancak WoW'da bu adamlar gibi karakter kasamıyorsun. Yani hero olamıyorsun. Lvl 60'ı geçemiyorsun. Hero classları gelirse, karakterini Aynen Warcraft 3'teki hero'lar gibi kasabilecek, daha güçlü büyüler öğrenebilecek, daha pahalı itemlarla dolaşabileceksin. Tabii Hero Class olayı bir ihtimal, yine de ihtimal. Belki gelir belki gelmez. Ama Hero Class'ın mantığı bu. Warcraft 3'teki hero karakterler gibi wow'da da karakter kasabilmek. said: ArchangelTanwen, 22 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: orclardada öyle(kısmen) warrior=blade master said: _ILuVaTaR_, 22 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: ama düşününce çok dengesizlikler oluyo mesela blademaster dediğin dayanıklı değildir ve agility bazlıdır ama warrior tam tersidir. said: Way, 22 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: yuh yani warrior blademaster olmayacak ta kim olacak Grom bir rogue mu adam almıs eline baltayı giymis zırhını sen bu adama rogue dersen gulerler sana. Blademasterlar birer warrior değildir. Sen hiç Warcraft 3'te tanklık yapan blademaster gördün mü? Tanklık yapan adam Tauren Chieftaindir, "öküz" gibi AC, "öküz" gibi HP ile dolaşır etrafta. Aynı görevi WoW'daki "Warrior"lar üstlenmiyor mu? Demek ki Hero Class gelirse warriorlar chieftain olur. peki blademastera bakalım. Adamların hpsi daha düşük, ancak damage'i daha yüksek. Peki sence bu özellikler kime uyuyor? Tabii ki rogue'a Hatta blademasterların invisible olma özelliği de vardı. Al sana Rogue. Grom bir rogue değil, blademaster. Yine de gülen gülebilir. Warrior dediğin adam Orgrim Doomhammer gibi olur. Grom'dan daha ağır zırh giyen birisidir bu Orgrim, daha kuvvetlidir, daha iridir, daha dayanıklıdır ve bu yüzden Tank konumundadır. Ha Grom da baba elemandır ama Orgrim kadar "meydan muharebesi dövüşçüsü" konumunda değildir. Warcraft'ta Cleric yoktu ki nerden çıktı? Priest için hero levelı denmiş. Cleric genelde heryerde priest'ın altı olur, sadece iyileştirmekle uğraşanlara denir. Olsa olsa priest, cleric'in hero levelı olur. Dreadlord hiç olamassın, adamlar bir "hero class" değil ki, direk birer "ırk" kendileri. PitLord da aynen öyle bir hero class olamaz, çünkü farklı bir ırk. Crypt Lord'lar Nerub'ların heroları sayıldığından onları da elememiz lazım. Undead için Lich, Death Knight felan denmiş. Yalnız dikkat edin arkadaşlar, bunlar "Scourge" için hero classlar. "Forsaken"lar Necromancy'den uzak durduğu için Lich olamazlar. Benim -olabileceğini- düşündüklerim şunlar: Shadow Hunter = Priest veya Shaman Paladin = Paladin Dark Rangers = Rogue Keeper Of The Grove = Druid Chieftain = Warrior Warden = Priest Archmage = Mage Demon Hunter = Rogue Blademaster = Rogue Mountain King = Warrior Far Seer = Shaman Priestesses of the Moon = Hunter Beastmasters = Hunter [hline] DOTA maçlarında blademaster veya demon hunterlar çok popüler olabilir. Ama o herolar overpowered olduğu için bu kadar popüler olmadı. Classları aynen WoW'a aktarsan bile herkesin blademaster olarak dolaşacağını hiç zannetmiyorum. Aynı leveldaki Tauren Chieftain ile Blademasterları darmadağın ettiğimi hatırlıyorum. Sonuçta Blademasterlar çok vuruyor ama taurenlerin de hp'leri fazla. İyi zırhlar seçersen Blademasterları epey zorluyabiliyorsun. Ha bir de şu var. WoW'da roguelar maximum leather giyiyor. Ancak Warriorlar platemail ile dolaştığını düşünürsek rogue'ları epey bir zorluyacaktır. 30000-40000 AC ile dolaşaşan bir Hero Warrior'u, bir blademasterın kolayca çat çat alacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca DOTA gibi oyunlarda Pit Lord, Shadow Hunter gibi karakterler de sıkça tercih edilenler arasında. Yani "amanin etrafta sadece blademaster ve demon hunter olcak" diye korkmamıza gerek yok. Hero Classlar "gelirse", ne tip avantajlar getirceğini, hangi skilleri ve büyülerle geleceğini felan şimdiden kestirmek çok zor. Belki de bir bakarsın en çok tercih edilen hero class, warriorların hero classı olur :) [hline] son birşey. Hero Class gelirse herkesin bedavaya hero olcağını hiç zannetmiyorum. Belirli ağır şartlar olur. Bu sadece "30000 yaratık öldür" gibi birşey olmaz, çünkü uğraşınca kolaylıkla yapılabilinecek birşey. Ya da "şu yaratıktan şu item drop olursa hero class olabilirsin" de denmez. Adam
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DueLisT, 22 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: hero class nedir diye sorduk kimsenin skinde degil sinirlendim aniden pardon yazana kadar bir saat geçmiş. lol. sakin olun biraz :)[signature][hline]Beş Hececiler
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bir Hero Class olabilmek için, oyunculara PvP ve PvE içerikli bir quest veya quest serisi geleceğini düşünüyorum. Sadece Honor kasmakla veya "X item topla, Y yaratık öldür" olayıyla olması, hoş olmayan sonuçlar doğurur. Bizim kendi guildimizle mesela aklımıza gelen bir tanesi, "Full Tier 1 veya Tier 2 epicset toplama" idi.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Canlar diyosunuz ki kolay olmayacak bakın priest staffından kaç tane ragnaros un hammerından kaç tane var. E ben size soruyorum o zaman ; Es kaza şansla bilmem neyle örneğin benim rogue umu XXX ( işte her neyse hero class ı ) yaptım. Ben öküz gibi dmg vuracam extra özelliklerim olacak. Diğer rogue larda aylak aylak gezinecek. Adalet mi bu ? bence değil. Sanırım Blizzard o kadar zor yapmaz. ( Bu " o kadar zor yapmaz" ı yazarken kendi kendime " E adamlar rank 14 silahlarını öküz gibi yaptı onlarıda almak öküz gibi zor hmmms" diye düşündüm) Yani umarım yapmaz yoksa "Denge" olayı kalmaz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Dünya da adil degil olayina girebilirler ama : ) Bazilari komutan bazilari er olur hehe Tek istedigim bilgisayar basinda günde 20 saat oturmayla olmasin bu olay.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
paxdeity Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hero class'ların nasıl olacağı, bu class'lara nasıl ulaşılabileceği şu an için soru işareti olsada, kesinlikle tartışmasız olan şey şu bence, bilgisayarın başında en fazla oturan adam hero class'a o kadar yakın olacak.tüm mmorpglerde, hepimizin bildiği su götürmez bi gerçektir bu.[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.."
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Malibu, 23 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Es kaza şansla bilmem neyle örneğin benim rogue umu XXX ( işte her neyse hero class ı ) yaptım. Ben öküz gibi dmg vuracam extra özelliklerim olacak. Diğer rogue larda aylak aylak gezinecek. Adalet mi bu ? bence böyle birşey olmaz. herolar daha "epic" questler ile uğraşırlar. boş boş etrafta dolaşıp newbieleri öldürmek yerine, daha genel işlerle uğraşırlar. türlü türlü örnek verilebilinir. bir şehri ele geçirmek, raid gurubuna lider olup zorlu instancelarda onlarla birlikte savaşmak, hero-only instancelarda veya bölgelerde quest kasmak... birçok fikir uygulanabilir hero olunca yapacak şeyler hakkında. said: Penthesilea, 23 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Tek istedigim bilgisayar basinda günde 20 saat oturmayla olmasin bu olay. [signature][hline]Beş Hececiler
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Malibu, kazayla veya şansla Onyxia Head'i asabiliyor muyuz SW'ye veya OGR'a? :) Ne yazıkki bencede karakterine günler harcayan kişiler olabilecek ve bence de böyle olması lazım. Sonuçta, Hero Class çıktığında, Hero olan herkes WoW tarihine girecek (yani girmeyecekte, girmiş gibi şey olabilecek :P)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tie 1 2 setler için ghuild gerekir ve açıkcası blizzard oyunu solo oynamayı grupla oynamaya zorlamayacagını ancak oyunun grupla daha keyifli olacagını açıkladı . Yani tier 1 2 setler yalan olur tek başına yapılabilecek falan yetenek isteyen işler gerekmeli , guildle girip yaratık kesmek yetenekden çok takım çalışması ve sabır işi ondan çok kıstas olacagını düşünmüyorum. Bence en güzeli hero olmak için alternatifler sunulması . 1 uzun ve çok zorlu bir quest sonrası hero level olmak. 2- Rankin yükseldigindehero olabilmek Bu sayede hem pveciler hemde pvpciler mutlu olur dilediği gibi takılır .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: bi suru sey demis. eli opulesi adamsın saol[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence honorla ilgisi olacak hero classın mesela sadece ommander ve üstü ranktakiler hero olamk için epic bi queste falan başlayacak.
Öne çıkan mesajlar