RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şeytan Kişiliğini Kadının Güzelliğinde Gizler.. ¡|i¹'°¨°'¹~·-Redall_Hoor-·~¹'°¨°'¹i|¡[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Exorcist Insanın üstüne yakışanı giymesidir.Buyrun burdan yakın...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: trapt, 26 Temmuz 2005 04:34 tarihinde demiş ki: Arkadaşımız bişi paylaşmış sonucunda bunun için teşekkürler... karşı çıkmak yerine önce bi "paylaşım için teşekkür " etsek ii olck..millet topic açacağına pişman oluyo.. "emeğe saygı pls" hatta kedi oraya terazi koysun, "paylaştığın için teşekkürler, terazine tıklıyorum hoca" felan muhabbetleri dönsün. sonra iyice warez forumlarına dönelim, herşeye hemen inanan, sadece teraziye tıklayan forum community'si haline dönelim. enfes.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Erutan, 26 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Exorcist Insanın üstüne yakışanı giymesidir.Buyrun burdan yakın... Ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben videoda bişi goremedim?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bunlar çok film izliyor ya :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 BÖÖÖÖöÖÖ!! (tabi yazıyla kimse korkmuyo bu şekilde ama olsun =P )[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: RedallHoor, 26 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Şeytan Kişiliğini Kadının Güzelliğinde Gizler.. ¡|i¹'°¨°'¹~·-Redall_Hoor-·~¹'°¨°'¹i|¡ işte olay bıtmıs :D hll valla[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DiaBLeSSe, 26 Temmuz 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Ben videoda bişi goremedim? http://paranormal.about.com/library/media/spiritorb1.mpg bunu diyosan eğer 4-5. saniyelerde sağdan uçmaya başlıyo ama parlayan tozdan başka bişey değil yani :) birde contrast'ı açmayı deneyebilirsin tabi :)[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 birde 2.28'i açın bi exorcism'de bişeyler diyo şeytan. "vohahınlen hınlın liii" gibi bişey diyo ama anlamadım vallaha ehehe :P[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaşlar olayın videosunu da buldum ama 56kyım ve çekmem uzun sürecek buyrun (7 megoböyt) http://paranormal.about.com/library/media/Russian_Exorcism_0001.wmv[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adam kiliseye tam teşkilat gidiyor görünüşe bakılırsa.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bir kadından öyle bir ses çıkabilir mi yaws.Şaşırdım kaldım.Birde adam akıl hastanesinde exocistm ile şizofreni hastası iyileştirdiğini söylüyor[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 video kolpaymış yaw şu hepsi gerçek türevi programlarda gösterilen belgesel gibi şeylerden biri. çekmeyin hiç[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 orasını bilmem ama gerçekten kadından çıkan ses çok ilginçti üzerinde oynamışlar herhalde böle brutal brutal :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi o ses kaydından sonra video çok çocuksu geldi..tüm karizmayı sildi süpürdü..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ahah annem kardesime agda yapinca da böyle sesler cikabilio.... o zaman kardesimin icindeki seytan, agdayi görüncemi cikio!! eyvah eyvah... edik : o_O vay be bu topiinde 66.mesajini attim ya überim.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Maşallah herkezde pek bir bilgili. Varmı aranızda katılan falan? sdfsf[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 şeytan öyle mi çıakr be lol.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sonlara doğru bir çığlık gelioya sanki şey der gibi bılı bılı bılı bılAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖEAAAAAAAAAA Komik yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aile Sıra noma dikkat ;)[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 StealBB kafadan Lanetli. iniyo video bakalım nası bi event :) sesler güzeldi ama vidoyu görmeden yorum yapmiyim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar