amon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki: yaw lütfen din tartışarak güzelim horror topiğimi mahvetmeyin rica ediyorum. tabi inanmadık ama ses ciddden ürkünçtü...cine inanmam ama negatif enerjiye, uzaylılara ve beyin kontrolüne inanırım...oha yaani...korkunç...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aman benbunlara inanmam aman bu gerçek değil aman bu böyle aman bu şöyle güzel yapılmış korkutucu ama sahte...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu rusların yerin altına gönderdikleri alet vardıya ordan çıkan sesler vardı dinledim Fake tabi ama 18 saniyede tam olarak 18. saniyede Allahuekber diyordu benim orda bi merhumkaydı[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çıkmış mı bari şeytan ?[signature][hline]peace!
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi rahip çağırıyorlar la diyo sizin kıza diyo .... egzorsis olmuş sizin kız diyo bu diyo duvarda ters yürür la diyo düz kurtarmaz deyoo öyle bi muallak orası..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bune ya saçma sapan deniz kabuğunu kulağıma dayamışım gibi. Sallamanın önde gideni.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla ben de çıkarırım bu sesleri, ben şeytan mıyım acep O_o[signature][hline]Click! Welcome back!!
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tabi şeytanın yapıcı tavrı çok önemli burada. şeytan büyük bir düşüneli davranış örneği sergileyerek hiçbir zaman bir budistin, bir müslümanın veya bir ateistin bedenine girmiyor. çünkü onlarda exorcism diye bir anlayış yok. girerse çıkaramıycaklar yani. tenks tenks.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: RedallHoor, 26 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki: bi rahip çağırıyorlar la diyo sizin kıza diyo .... egzorsis olmuş sizin kız diyo bu diyo duvarda ters yürür la diyo düz kurtarmaz deyoo öyle bi muallak orası.. ehehheueu la sen daha düz inemiosun ters nasil incen sonra bu salona işio bi rahip gelio bu kız raibe kötü şeyler söylüyor rahip bunların aile dostu sonra kız deyooo eveettt 7 cüceler ve pamuk prenses[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oogh.. igrenc bir ses ya ![signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bizim hasan da çıkarıyo lan bu sesleri. korkmaya başladım. o_O şaka bi yana 2 tane velet gitmiş kiliseye açmışlar ses kayıt makinasını başlamışlar oOoOOOoooOooOo lamaya. aslında orada "b@b res piliz" diyo siz anlayamıyorsunuz. çok gördük böylelerini çoooook =p Danny "the Grandmaster Fisher" Deuce[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lol herıfın bırı resmen gıcını yırtıo buda seytan cıkarma oluyo =) seytan ı normal cagırın gıne gelır belkı nıye gıcını yırtıolar onu anlayamadm=) nese bunu bızle paylastıgın ıcın saol[signature][hline]--Borgır--
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kameraya çekseler de inansak... sesle olmuyo.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yanlız bakın kayıtta akustiği hissedebiliyormusunuz birşeylerin direk karşıda yapıldıgı belli ve her ne oluyorsa yankı yapıyor...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 allahım Tırsing mode on[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yahu arkadaşlar bizde biliyoruz ne kadar yalan dolan olduğunu. tek isteğim bir ağaçtaki yaratık nostaljisi yapmaktı açıkçası :P zaten baştan dinlemeden falan inansam gidip de netin diplerinden paranormal görüntü+ses sitesinden çıkarmazdım böle manyak şeyleri :) o kadar da "karizmatik" mesaj bırakmıştım ama anlaşılmamış: "tabii inanmak sizin elinizde" peh bundan sonra direk yalan dolan yazayım bari. :) [signature][hline]siyah, ama buz? [Bu mesaj Black-ice tarafından 26 Temmuz 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Biri mikrofonu koltuk altına sokmus sürttürüyo sizde bunu yiyosunuz :P Cok ayip, bak nasıl inandırdım kendimi :)[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 26 Temmuz 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 la acaba dinlemesemmi ay tırstım..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadan gelen mırıldanma sesi papazdan geliyor sanırım. Yani adamlar bi kızın gelip çılgınlar gibi üzerlerine saldırmasına o kadar alışmış ki, hiç birşey olmamış gibi dualarına devam ediyorlar aynı tekdüze ses ile. Sonra şaşırmış gibi nete sürüyorlar bu sesleri. Bizimde inanmamızı bekliorlar. /insult derim.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Allahıım allahıımm my eyeeesssssss[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bişey sorucam harbi tırsmış durumdayım.. neden hep kızlara ve kadınlara olur ya...şeytan filminde küçük bir kızdı...şeytan başlıyor filminde bir kadın....abi bu kadın ırkı harbi şeytan ya...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Muhallebi, 26 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Arkadan gelen mırıldanma sesi papazdan geliyor sanırım. Yani adamlar bi kızın gelip çılgınlar gibi üzerlerine saldırmasına o kadar alışmış ki, hiç birşey olmamış gibi dualarına devam ediyorlar aynı tekdüze ses ile. Sonra şaşırmış gibi nete sürüyorlar bu sesleri. Bizimde inanmamızı bekliorlar. /insult derim. sevdim komplo teorini. :)[signature][hline]siyah, ama buz?
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu arada tırsmamın tek nedeni şeytan başlıyor filminin aklıma gelmiş olması abi off bu gece yine rüyama giricek ya böhüğhüöhüh[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehuee.. benimde içimeşeytan girdi.Mp3 ünü yollayabilirim.. + Jorman (kal ort por yapan eleman vardıya) O arkadaşında içine Cin girdi. Ondan Kal ort por yapabilio...[signature][hline]Köylüler Rullaz...
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sesler Gerçekten Güzel,O Bağırma Sesleri Nerden gelio onu anlamadım, Yoksa Şeytan omu :-O[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar