Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 [signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfatherBarbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hatta: Neymiş, her gordugumuze inanmıcakmışız[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eh belliydi zaten..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Buna iyi bak şimdi... Bu resim yıllar boyunca etrafta dolaştı cin resmi diye... Yeni şafakta buna son noktayı koymuş.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Communitywww.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bende ilk resmi gördüğümde inanmasanda tırsmıştım =) Şimdi bu çok hoş oldu hakkaten...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 valla ben inanmıştım ama hakketen doru her gördüğüne inanmican[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Undead Hunter Team Part 2[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hahaha adamın duruş süper ya. Eğlenceli bir haber yapmışlar, kutlarım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dedim ben size yalan bu diye.[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abi kuran-i kerim aya nasıl gitti diye bi haber var ya.. ötesi var mı?[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 adamlar ülkenin sorunlarını araştırıp çözüm arayacaklarına böle cinle periyle uğraşıyolar.. helal olsun walla adam bide kasmış 6 ay bi cin maketi için:) ben o kadar arayıp maket bulsam o maketi yapana girişirim be:) yapan herif te sölememişmi bu benimdir die sölese feci reklam olurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o maketi yapana girişirim kısmıan koptum allah'ın ingilizi orada mutlu mutlu çay içerken bi türk gelip bunu tekme tokat dövüyo düşünsene[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 "adamlar ülkenin sorunlarını araştırıp çözüm arayacaklarına böle cinle periyle uğraşıyolar" her gazete uğraşıyor da birşey mi oluyor.. valla iyi ediyorlar bence en azından o cin olayının gerçek olmadığını kanıtlamışlar.. sonra herkes ortalıkta "cin varmış koş koş bak çocuk ateride resmini bulmuş aman başımıza taş yağacak.." diye koşturur oluyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Aket-Atum, 07 February 2004 13:53 tarihinde demiş ki: o maketi yapana girişirim kısmıan koptum allah'ın ingilizi orada mutlu mutlu çay içerken bi türk gelip bunu tekme tokat dövüyo düşünsene lol adam tuvaletteyken gazte okuo. Kapı kırılıo içeri 5 kişi gelip adamı dövüolar :) jackassde vardı böle bişi heuhea[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bu resimde .iç oldu ha .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Of of...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o cin deilki belliydi zaten cin in fotoğrafları bisürü yerde gösterildi bu forumdada çıkmıştı hatta ama onlarca fotoğraftada hepsinde aynı pozda durulmazki be kardeşim.(sol el yukarda sağ el biraz daha aşağıda sağ ayak ileri uzanmış şekilde bi poz) bu cini nerde görsem aynı şekilde duruyo.insan etrafa yaycakta olsa biraz değiştirir kardeşim ne bu ya patladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bonecrusher, 07 February 2004 14:06 tarihinde demiş ki: sonra herkes ortalıkta "cin varmış koş koş bak çocuk ateride resmini bulmuş aman başımıza taş yağacak.." diye koşturur oluyor.. zaueahueahae ateri aühaeühaeühaüüahe koptum:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 gördük hepinizi gittiniz cin kitapları okudunuz gece gece altınıza işediniz korkkaklar pueheuahae[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Black1ce, 07 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki: gördük hepinizi gittiniz cin kitapları okudunuz gece gece altınıza işediniz korkkaklar pueheuahae ehehehe :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Black1ce, 07 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki: gördük hepinizi gittiniz cin kitapları okudunuz gece gece altınıza işediniz korkkaklar pueheuahae O da var tabikin. ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 puahuaha bi de draculanın başı var:))[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Pegasus, 07 February 2004 15:30 tarihinde demiş ki: o cin deilki belliydi zaten cin in fotoğrafları bisürü yerde gösterildi bu forumdada çıkmıştı hatta ama onlarca fotoğraftada hepsinde aynı pozda durulmazki be kardeşim.(sol el yukarda sağ el biraz daha aşağıda sağ ayak ileri uzanmış şekilde bi poz) bu cini nerde görsem aynı şekilde duruyo.insan etrafa yaycakta olsa biraz değiştirir kardeşim ne bu ya patladı işte ohoo sen aşmışsın biz zaten onları bildigimiz için dalga geçiyoduk..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 paticik olarak neyimiz eksik bizde artık doğaüstü olaylara ışık tutalım, bizimde bir undead itlaf ekibimiz olsun[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Olsun valla, araştırmacı gençlik yok mu burda[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar