Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni şafak undead hunter timi kurmuş

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Buna iyi bak şimdi... Bu resim yıllar boyunca etrafta dolaştı cin resmi diye...

Yeni şafakta buna son noktayı koymuş.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi
hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler

Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk resmi gördüğümde inanmasanda tırsmıştım =)
Şimdi bu çok hoş oldu hakkaten...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi
hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler

Sosyal ağlarda paylaş

adamlar ülkenin sorunlarını araştırıp çözüm arayacaklarına böle cinle periyle uğraşıyolar.. helal olsun walla adam bide kasmış 6 ay bi cin maketi için:) ben o kadar arayıp maket bulsam o maketi yapana girişirim be:) yapan herif te sölememişmi bu benimdir die sölese feci reklam olurdu:)
Sosyal ağlarda paylaş

o maketi yapana girişirim kısmıan koptum

allah'ın ingilizi orada mutlu mutlu çay içerken bi türk gelip bunu tekme tokat dövüyo düşünsene[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

"adamlar ülkenin sorunlarını araştırıp çözüm arayacaklarına böle cinle periyle uğraşıyolar"

her gazete uğraşıyor da birşey mi oluyor..
valla iyi ediyorlar bence en azından o cin olayının gerçek olmadığını kanıtlamışlar..

sonra herkes ortalıkta "cin varmış koş koş bak çocuk ateride resmini bulmuş aman başımıza taş yağacak.." diye koşturur oluyor..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 07 February 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
o maketi yapana girişirim kısmıan koptum

allah'ın ingilizi orada mutlu mutlu çay içerken bi türk gelip bunu tekme tokat dövüyo düşünsene

lol adam tuvaletteyken gazte okuo. Kapı kırılıo içeri 5 kişi gelip adamı dövüolar :)

jackassde vardı böle bişi heuhea[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

o cin deilki belliydi zaten cin in fotoğrafları bisürü yerde gösterildi bu forumdada çıkmıştı hatta ama onlarca fotoğraftada hepsinde aynı pozda durulmazki be kardeşim.(sol el yukarda sağ el biraz daha aşağıda sağ ayak ileri uzanmış şekilde bi poz) bu cini nerde görsem aynı şekilde duruyo.insan etrafa yaycakta olsa biraz değiştirir kardeşim ne bu ya patladı işte
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 February 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
sonra herkes ortalıkta "cin varmış koş koş bak çocuk ateride resmini bulmuş aman başımıza taş yağacak.." diye koşturur oluyor..

zaueahueahae ateri aühaeühaeühaüüahe koptum:)[signature][hline]İmza Yarışmaları:
-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 07 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
gördük hepinizi gittiniz cin kitapları okudunuz gece gece altınıza işediniz korkkaklar pueheuahae

O da var tabikin. ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pegasus, 07 February 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
o cin deilki belliydi zaten cin in fotoğrafları bisürü yerde gösterildi bu forumdada çıkmıştı hatta ama onlarca fotoğraftada hepsinde aynı pozda durulmazki be kardeşim.(sol el yukarda sağ el biraz daha aşağıda sağ ayak ileri uzanmış şekilde bi poz) bu cini nerde görsem aynı şekilde duruyo.insan etrafa yaycakta olsa biraz değiştirir kardeşim ne bu ya patladı işte

ohoo sen aşmışsın biz zaten onları bildigimiz için dalga geçiyoduk..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture]
Nickimin anlamı budur!
Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik olarak neyimiz eksik

bizde artık doğaüstü olaylara ışık tutalım, bizimde bir undead itlaf ekibimiz olsun[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...