Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman meslekleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben Alch-Herb aldım, çokta memnunum.. nede olsa herkese lazım olan bi meslek grubu, hem hammaddesiyle hem ürünüylede skill60'tan itibaren para yapmaya başlıyor (bkz. Swiftness Potion :) ) her char'a lazım yani :D
Mesaj tarihi:
taurensen herb/alch al bence.

bi de aldığın skiller lvl 40 dan sonra kasılacak skiller çünkü hammadde dert.hammadde de para istior.kendin topla/yap mantığı daha uygun bence.[signature][hline]Aslında..
Mesaj tarihi:
maalesef orcum ama alchemy dusunmuorum ne bilim okuldada sevmezdim kimyayı boole otlarla gelan :p ama ben ench e taktım eng olmasada olur ama ench manyak bence yanına ne onerırsınız
ps bu arada meslegı para kazanmak icin deil guc icin istiorum yani para getirmesi onemli deil(tabii cok goturmesinde) :p
Mesaj tarihi:
ench yanında cloth iyi gider
ama çok para yer onu söyleyim

güç için en iyisi mining+engineering bu arada. feci süper pvp itemları yapıyorsun :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ench/tailor gidiyorum mutluyum huzurluyum :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Mesaj tarihi:
Bende Alchemy/Herbal var ama şimdi alacak olsaydım Eng/Ench alırdım hem uldaman sm farm yaparken ench ile para kazanırdım hemde shamanda olmayan stun vs gibi özellikleri eng ile kapatırdım..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
  • Yeni Oluştur...