Blackned Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 shamana eng ve ench aldım sizin meslek önerileriniz we bu mesleklere yourumlarınız nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben Alchemy ve herbal almıştım. Öküz shamanıma[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ne yapmayı planladığına bağlı. Her şeyi alabilirsin leatherworking, bs, alchemy, eng hepsinin bi şekilde yardımı dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mining olmadan engineering zor olur.zordan kastım masraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben Alch-Herb aldım, çokta memnunum.. nede olsa herkese lazım olan bi meslek grubu, hem hammaddesiyle hem ürünüylede skill60'tan itibaren para yapmaya başlıyor (bkz. Swiftness Potion :) ) her char'a lazım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mining ile Blacksmithing.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bence engineer ol zaten overpowered olan şaman pvpde iyice güçlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 taurensen herb/alch al bence. bi de aldığın skiller lvl 40 dan sonra kasılacak skiller çünkü hammadde dert.hammadde de para istior.kendin topla/yap mantığı daha uygun bence.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackned Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 maalesef orcum ama alchemy dusunmuorum ne bilim okuldada sevmezdim kimyayı boole otlarla gelan :p ama ben ench e taktım eng olmasada olur ama ench manyak bence yanına ne onerırsınız ps bu arada meslegı para kazanmak icin deil guc icin istiorum yani para getirmesi onemli deil(tabii cok goturmesinde) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ench yanında cloth iyi gider ama çok para yer onu söyleyim güç için en iyisi mining+engineering bu arada. feci süper pvp itemları yapıyorsun :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 shaman için en uygun meslek demi-god olmaya çok yatkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ench/tailor gidiyorum mutluyum huzurluyum :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bende Alchemy/Herbal var ama şimdi alacak olsaydım Eng/Ench alırdım hem uldaman sm farm yaparken ench ile para kazanırdım hemde shamanda olmayan stun vs gibi özellikleri eng ile kapatırdım..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar