Qui Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Aslınd damage meter burada günah keçisi. Kara listeye titan'ın damage şeysini, recap'i, DPS meter'ları, yani bilimum hasar sayaçlarını alabilirsiniz. Şöyleki; Bir warrior olarak gruplardaki görevimi hakkıyla yaptığıma inanıyorum. Ama bu hasar sayaçları yüzünden insan evladı çıldırmış! Bakıyorsunuz çok sevgili priest Mind Blast atar olmuş, sayın mage Pyro'lar saçıyor, shaman (NERF WTF!) earth shock spamlıyor! Artık kimse umursamıyor ne kadar düzgün bir grup olduğunu. Akıl fikir verilen hasarda! Arada birde listeler yayımlanıyor böyle: "Aman rogue'u geçmişim oh oh" nidaları arasında! Hele birde warrior oynatmazken.. Sevgili add'ler priest'i gıdıklarken bakıyorsunuz grubun warrior'ı zerker stance'de %1 crit peşinde.. GO HOME DAMAGE METER![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Eheh kaç defa öldüm bu damage meter sayesinde instancelarda :) Rogue'u geçicem diye gaza gelen ninja warriorlar falan[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 25 Temmuz 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 grubunda bunun bılıncınde olucak ama. İlk inslerimden biriydi ii hatırlıorum,Wc de warior habire liste yapıyordu. işte en cok vuran 1. şu en cok heallayan en cok dmg alan vs vs vs habire yapıyordu,dedi ben olmasam kimse dmg verip tanklıyamıcak. Heallamadım ipneyi reslemedik sora attık partyden ben tank oldum ole bıtırdık. Oh [Bu mesaj Suark tarafından 25 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 partylerde kimin ense yaptigini gostermesi acisindan bir faydasi var ama ;)= yani party de 2 mmage var ve biri %25 biri %13 dmg vermislerse digerini hafiften durtmek lazim geliyor ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sizinle aynı fikirde deilim bence damage meter hoş bişi sunu geccem bunu geccem die millet gaza gelio mana pot demonic rune ne varsa grindleyip öle gelio mc ye ki buda performans arttırıo bence gerekli bişi[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bide geçince bişi oluo sanki hehe aşşadaki msg ı quotelamak biraz garip kaççak ama var jonywayt cım. alınan hasar verilen hasar bide heal [signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 25 Temmuz 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehehe yav sadece adam heal yapiyorsa ne olacak. siralamada heal bolumu var mi :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Damage Meter gerçektende insanı DMG vermeye sürüklüyor. Warrior karakterde var bizim. Aynı olay ben oynarken başıma geldi UBRS partysindeyiz MT benim. Priest MB atınca herkes hurra diye saldırınca yaratıklara " Benim bişey tanklamama gerek yok partyde fazladan yer tutmayım" diyip çıktım. Yoksa biliyorum warrior kötü ölüyoruz falan olayı olacak. Çok istisna durum olmadıkca DMG Meter i açmıyorum açtığım zamanlarda genellikle % kaç efektif crit şansım olduğunu görmek için herkesi Banlayarak sadece kendimi görerek kullanıyorum. Birde işte raid leader falan açıyor MC de bazen. Görevi DMG vermek olupta boş boş dolaşanları tespit etmek için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence party'nin görevi, bir yaratığı en hızlı şekilde öldürmek olmamalı görevlerini düzgün yapıp kimsenin ölmemesini sağlamalılar. geç olsun da güç olmasın :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hep birinci oluyorum ama ben.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya zaten küçük gruplar dışında çok yalan damage meter. mc de açıyoruz biraz uzaktaki adamın dmgını atlıyor arkadaşta farklı bende farklı sonuç çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Damage meter'i bilmem ama tank meter var mesela bende yok ama arkadaşlar yazıyo listeleri aqmanın oda neyoksa dmg'ın %85'ini benmi alışım ustune bak seb hiç hissetmemişim ne guzel miş diyorum. Sende böle yap cek kendine bu meter'lardan bak gör de böle böle. Ha ben bilmiyorum nerden bulunur ama bulursun zor olmaz herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 genelde damage meterlarda hepsi birden oluyor. alınan damage, verilen damage, yapılan heal, vs.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hakikaten millet sidik yarıştırır hale gelmiş :) Allahtan frostwhisperda mode kullanmak gibi bir gelenek yokta yırtıyoruz :P Millet daha ctraid i kullanmıyor ^^ Bizim köye elektirik gelmesi bikaç ayı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Benimki hala blizz interface sıfır add on falan, kaç aydır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yetioki ztn o.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla ben kullaniorum sirf partide yatanlari bulmak icin bakiosun mage ortalarda bi yerde iki dürtüosun direk tepeye cikio aoe filan roqlar var ubrsde sonlarda adami yakalamak icin güsel bisi ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla dmg yada heal meter da birinci olucam die yarışan bi elemanın gruba ne faydası olur tartışılır bence, herşeyi yerinde ve düzgün şekilde grup yararına yapmak lazım.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: cemad, 25 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ya zaten küçük gruplar dışında çok yalan damage meter. mc de açıyoruz biraz uzaktaki adamın dmgını atlıyor arkadaşta farklı bende farklı sonuç çıkıyor /dmsyncchan kanalismi /join kanalismi Chat General - Channels - Untick kanalismi Damagemeter kullanan herkes yaparsa bunlari herhangi biri /dmsync komutunu kullandiginda otomatik olarak herkesden gelen veri duzenlenip senin listen guncellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar