Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey gidi amerika

Mavi

Öne çıkan mesajlar

kadn-erkek ilişkilerini sadece yataktan ibaret görüosanız tahtadan farkınız yoktur benim gözümde.
adam ne güzel açıklmaış illa hayvanlık iç güdülerinizle ''höy löy löy garuuuu,amcuuuhhh'' modunda takılması gerekmio.

neyse ya... banane... oynayın pipilerinizle.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes ilişkilerini istediği gibi yaşar başkalarının rahatsız etmedikçe, ama tabi şahsi görüşümü bu tarz yaklaşımlar ilişki denen şeyi (her boyutta) su içmek, selamk vermek gibi basit bir boyuta indiriyor benim için. Ama böyle ilişkilerde de derin anlamlar bulan kişiler gördüm. Dediğim gibi göreceli bir durum.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşım ben iç güdülerimle hareket ediyorum.. Bi kızla çıkarken ki ilk amacım fiziksel tatmindir... Çoktan bıraktım bu aşk, böcük triplerini..

Sizde bu kadar kapılmayın böyle zırvalara sonra kız arkadaşınız sizi daha büyük malafatlı biri için terkederse çok ağlarsınız arkasından..

Neyse ben pipimle oynamaya devam..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorum ki dünyada her türlü insan var ve herkes kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayacak birilerini bulur eğer gerçekten isterse. O yüzden karşılıklı böyle boş laflar etmeyin birbirinize. Sevdiğiniz kişinin ilişkilere olan bakış açısı zaten sizden çok farklı ise o ilişki büyük bir hatadır.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki...sadece fiziksel tatmin arayan kadın yok mu...O hoo dolu..ben sadece erkekler için demedim zaten...mühim olan bazı şeylerin farkına varabilmek ...neyse ..herkes kendine göre birini bulursa mutlu olur ...bu kadar basit aslında...sex isteyen bir adam sex isteyen bir kızla mutlu olurken daha farklı bir şeyler bir sevgi bi paylaşım arayan biri de bunları arayan bir kızla mutlu olur.....
Devam abi oyna oyna oyna...:)
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hoca herkesin kendine göre doğruları vardır ama unutma insanların fikirleri çok kolay değişebilir.. Bazı şeyler yaşarsın "eehh yeter lan aşka bir sevgiye iki" dersin, eski halini hatırlayıp gülersin..

Benim içinde geçerli aynı şey.. İnsan başından geçenlerle belli bir düşünceye sahip oluyor belli olmaz geleceğin neler getireceği.. Ben şimdilik bu yolda gidiyorum :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 25 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
Tamam hoca herkesin kendine göre doğruları vardır ama unutma insanların fikirleri çok kolay değişebilir.. Bazı şeyler yaşarsın "eehh yeter lan aşka bir sevgiye iki" dersin, eski halini hatırlayıp gülersin..

Benim içinde geçerli aynı şey.. İnsan başından geçenlerle belli bir düşünceye sahip oluyor belli olmaz geleceğin neler getireceği.. Ben şimdilik bu yolda gidiyorum :)

+1aynen
ha ama şuda var biriyle aşk ile yapılan sex ile sadece fiziksel bir tatmin sağlamak amacıyla yapılan çok çok farklıdır.
aşıksan sex yapmicaksın die bi kaidede yok tabiki:=)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

Leventçiyim kardeşim ben.
Hayır yani o iş için ölmek bitmek biraz abazan diesel power olmuyor mu bende öyle basit yaşayamazdım.
Ha severdim bir kızı muhtemelen, her gece farklı biriyle ilişkiye gireceğine 5 sene 10 sene belki 30 sene o kişiyle olursun, mutlu olursun. Kötü mü..
Ayrıca kız arkadaşınız sizi malafatı büyük biri için terk ederse, yüzünüzü yıkayıp, sim kartlarınızı atıp, ev telefonunuzu değiştirip, adres ikamet değiştirip hayata yeniden başlayın derim. Birşeyler yanlıştır yani :)

Neyse işte, konu geyik tabi, ama ben levent abimizi sevdim tavizsiz insanmış :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Açılın Açılın kafam güzel açılın...

DAAATIRIM LAN NE AMERİKASI BİZİM TAKSİMDE BÖYLE !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

saçma, gitsin yatsın önüne gelenle sevip te sürünsün mü? Naz ve dırdır mı çeksin ne güzel işte?
Bırakın aşk meşk triplerini, direk en doğal olanı yaşayıp bitiriyorlar olayı. Unutmayalım ki herşeyin sonu sekse çıkar, 4 sene çıkarsın abaza abaza tek hatunla, evlenirsin yatağa atarsın. Orda hiç olmazsa kimin pipisi kimin kukusunda belli değil rahat rahat takılıyorlar.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...