turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bana ps3 has no game koydurtmayın laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 turnbased said: ki her bölümün sonunda dizi gibi creditsin girmesi, her bölümün başında previously yapması falan hiç denenmemiş, oldukça tat katan güzel fikirler. alone in the darkta vardı, hiç denenmemiş orjinal birşey değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hangisinde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 o kadar hype yapıldı ki, cizız gelecek gibi bekliyordu millet sonra çok uzadı, pc ye çıkartmadılar vs, şimdi normal bir oyun gibi çıktı. İlk videolar vs neydi öyle, çok çekirdekli işlemci desteği felan aboo diyordu millet gg olmadı da ne oldu bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gow3le aynı kaderi paylaştı işte, dümdüz oyun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gow3 devrim yapacağını falan mı iddia etti? Aynı oyunu daha iyi grafiklerle ve seriye yakışır hikayeyle bitirmekten bahsediyordu. Hakkını sonuna kadar vererek yaptı. Nedir bu ps3'e bok atma çabaları ya? lol Alan Wake'in patlak muamelesi görmesi adamların iddiaları ve karşılayamaması. Mesela Duke Nukem gelmiş geçmiş en iyi oyun olsa 15 sene geç çıkarıldığı için yine biraz patlaklığı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 turnbased said: hangisinde ya? http://www.gamespot.com/pc/action/aloneinthedarkndi/index.html?tag=result%3Btitle%3B2 bunda var o olay orjinal deil yani o olay dediğim özet geçmesi dizi gibi arada yanlış anlaşılmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 said: Aynı oyunu daha iyi grafiklerle ve seriye yakışır hikayeyle bitirmekten bahsediyordu. Hakkını sonuna kadar vererek yaptı. taaaabi, bitirdin mi sen oyunu? biz arkadaşlarla baya güldük hope evil falan derken athena, baya hem de. çok sesli güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Revangelis said: turnbased said: hangisinde ya? http://www.gamespot.com/pc/action/aloneinthedarkndi/index.html?tag=result%3Btitle%3B2 bunda var o olay orjinal deil yani hee onu bilemedim şimdi, oyun kötü diye kapattıydım kasmadım hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 turnbased said: said: Aynı oyunu daha iyi grafiklerle ve seriye yakışır hikayeyle bitirmekten bahsediyordu. Hakkını sonuna kadar vererek yaptı. taaaabi, bitirdin mi sen oyunu? biz arkadaşlarla baya güldük hope evil falan derken athena, baya hem de. çok sesli güldük. O sizin duygusuzluğunuzmuş :) bence seriye yakışan muazzam bir final olmuş, genel olarak da oyun çok beğenildi. gow3'e patlak demek komik yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kim beğendi nil, gamespot mu? vidyada lolthread açan babam herhalde. hey allahım, neyse tamam bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 umut ne ya hahaha gay misiniz lol diye eleştiren köprüden atlasın zaten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hani nil, bi temiz kafayla oyunun senaryoya bi bak. bi baştan aşağı düşün yani. şaylaman senaryosu yanında güzel kalıyor o derece. ha bi de ilk iki oyunu severek oynamıştım ben, ona üzülüyorum. ps3'e bok atma gibi bi amacım olsa ayrıca, her oyunda saldırırım. inatla her threadde söylüyorum, sırf mgs4 için ps3 alınır; ha ama sen gow3ün sonundan keyif almış bir adam olarak oynama ne mgs4 ne bi demon's souls falan. oyunun adı kirlenir kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gow seri olarak gelmiş geçmiş en iyiler arasına girer. gow3'te ole itin gotune sokulcak oyun falan değil. taş gibi oyun. bağıra bağırada oynadım oyunu deli gibi adam keserken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Senaryonun çok imba olmasını beklemiyordum ki, twistlerle dolu olması gerekmez. Zaten olay son oyunda tek tek tanrıları katletmesi olacaktı. Burada mgs4 tadında senaryo bekleyen varsa onun hatasıdır hayalkırıklığına uğraması. Dediğim gibi ne vaadettiyse onu verdi gow3. Neyse uzatmanın alemi yok. Sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 tamam işte yüz tane adam gelip gow süper gow böyle diyecek, öyle haklısınız. nolur kapansın konu. çok mükemmel gow, gow için çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ne diyelim beğendiğimiz oyuna beğenmedik mi diyelim? garipsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 alan wake'i yıllardır pompalayıp şöyle kral olacak, böyle game of the year olacak dedikten sonra vasat üstü, türe yenilik getirmeyen bir oyun olarak çıkınca evet patladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 turnbased said: ...ha ama sen gow3ün sonundan keyif almış bir adam olarak oynama ne mgs4 ne bi demon's souls falan. oyunun adı kirlenir kanka hayatımda gordugum en salakca elitistlik bu sanırım, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pardon doğru salakça olmuş, "oynayamazsın zaten" diye düzelteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Oyun bu yahu, oyun... Adı üstünde: oynanır! Bir ideoloji gibi benimsenip, sağ-sol kavgası gibi tartışılmaz. Amaç eğlence. Kendine gelmeni tavsiye ederim. Ben Bruch dinleyip orgazm olurken başka biri de bunu adını bilmediğim bir rapçi ile yaşayabilir. Bir oyunun iyi olduğunu gökyüzü mavidir havasında açıklayamasın; açıklarsan çok komikleşir, hepimizi güldürürsün kendine. post scriptum: God of War'dan da, Alan Wake'den de nefret ederim. Aksiyon oyunlarından genel olarak nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Çocuklar bastı kahretsinnnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Komik misiniz arkadaşlar siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 nileppezdel said: gecko said: alan wake patladı mı ya, kaç senedir haberleri geliyordu patlaması kötü olmuş. bu arada xbox xlbox falan diye trollemeye çalışmayın ps3 hayranı olup kısa süreliğine xbox elite sahibi olmuş, azıcık da ps3 ün yanında durup kurcalamış birisi olarak söyleyebilirim ki, grafikler xbox da daha iyi. o anakartın yamulması yerinden çıkması olayı da falan da bitti artık, makina günde 4-5 saat açık hiç birşey olmadı. yani tamam garantisiz alıyorsunuz diye düşünüyorsunuz ama ps3 seven ve kalıcı olarak ps3 alacak, ama aynı zamanda deli xboxda gibi left 4 dead&gears of war oynamış biri olarak söylüyorum, ISINMA FALAN YOK. gg 4-5 saatten bişey olmaz liselim, 1 hafta boyunca günde en az 12 saat açık tut sonra gel ısınma sorunu yok de. xbox'ta grafiklerin daha güzel olması oyunla alakalı bir şey, oyun kime daha çok yaranırsa ona göre. Sistem olarak PS3'ün daha üstün olduğu gerçeği var ortada yani, lol İkisini de kullandım bu arada ben de, hani öylesine sallamıyorum. xbox'ı bi hafta günde 12 saat açık tutunca direk grafik hataları vermeye başladı. Bi de yenilerden, ısınmayanlardandı sözde. En son çıkanlar ısınmıyor gerçekten sanırım ama failiniseveyim microsoft ısınmayan makineyi makinenin piyasaya çıkışının 4. senesinde anca mı üretiyosun? Ezik! :D edit: İlke benim alet 3. çipset falandı yanılmıyorsam, gayet faildi işte. Tamam Bill amcanın altında çalışıyorsun ama objektif ol. Karşındaki Apple değil, Sony. Lütfen yani.. (:P) o zaman o aleti 12 saat boyunca açık tutmayın? iphone u sol elle tutmayın denilince pek ses çıkmıyor ama ps3 fanlarının sürekli 3 kırmızı ışıktan bahsetmesi sinirimi bozuyor. saddamın sarayında golf oynayıp bunu EĞLENCE amaçlı bir alette video olarak yayınlamaları falan sinirimi bozsa da sezarın hakkını sezara vermek lazım. sonuçta bu aletler bizim eğlenmemiz iyi vakit geçirmemiz için yapılıyor, galatasarayı, fenerbahçeyi savunur gibi savunmamız için değil. şu tutumlara prim vermeyelim artık. bu arada o grafik olayına gözümle görmeden inanmam, grafik olarak xbox burun farkıyla önde, 2011 de bluray patlaması yaşanırsa ps3 ezecektir tabii ki, gerçi oyun firmaları bas bas bağırıyor xbox a oyun yapmak daha karlı diye. yine de japonlar ps3 ü yanlız bırakmaz :D o değilde konuyu kaydırmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 iphone için öyle denince ona da laf ediyoruz zaten :D Alan Wake candır ayrıca, olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar