trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Avrupada çok daha iyi şirketler var fakat durex ucuz olduğundan tercih ediliyo.. bigben çok ii bi markadır yani..yırtılma gibi bi problem olmaz nedense durexlerin bazıları dayanıksız oluyo :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elisha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ok. Klasik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Durex elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ok extra[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kendim alıcaksam genelde durex alırım ama elime ilk geçeni pek dikkat etmem. Önemli olan giriş gelişme sonuç. Araçlar önemli değildir. Genelde hep kızlarda oluyor bende onlardan alıyorum.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 biz cilekli ne olursa kullanıyoruz hatta ondan oncede yarım kilo cilek yiyoruz :) cilek zamanı geciyor yavas yavas..belki muzluya filan geceriz yakında :p[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Dwn, 21 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: BeILow sen hiç prezervatif kullandın mıda Çileklisine taparım diosun yada yoksa kullandılardamı biliosun ? Forum etık kavramıyetıne hıc yakısmayan bır dusunce?! Kişileri ortalık yerde rencide etmek asimile genclıgın meslegı olmus ama nerde oldugumuzu unutmayalım...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Zaten burada yazılmış karşıt düşünceler de birden silinmiş, anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yanik lastik kokusundan nefret ederim . ince espri [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sevmiyorum condom kullanmayı, alkollu olmam lazım yada karşımdaki insanı tanımıyor olmam lazım kullanmam için. Tercihim Durex Fetherlite ve Avanti yönündedir. Fetherlite'ı pek kimseye tavsiye etmiyorum, biliçsiz partnerler yırtıyor bunu çünkü genelde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Aromali condom'un kanımca bir mantığı yok. Ancak açıldığı zaman koku yayıyor bu bir gerçek.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Bobo, 21 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: "Aramaya inanmak" adi altinda post kasan sevgili arkadaslarimiza bu laf banaysa alındım :) evet post kasıyorum, 20k madalya var zaten, onu almak bütün derdim[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Temmuz 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tadina mi bakiyorsunuz takmadan. Sexte lastigin isi ne yuru alexi kim tutar seni.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kandomi (çin malı)..extra kalın...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kisisel bolumu bu isler icin bir ikincisi durex elite[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben genelde klasik kullanirim zaten son derece hosa giden bi olay esnasinda cilekmis muzmus yalan oluyo acikcasi benim icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Dışarı boşalmak rulez. Gaz maskesiyle gül koklanırmı? Geçiniz efendim geçinizz. :tup: :tup: :tup:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 "World of Warcraft is a feeling, who needs a social life ?"[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Dışarı boşalmak rulez. Gaz maskesiyle gül koklanırmı? Geçiniz efendim geçinizz. +1 imde biraz kızada bağlı hani olurda bi hata yaparsam yok kırptırmam kendimi evlencez triplerini gircek biriyse durex olur ok olur not:cebimde ok varmış.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bizim medikalde vardı tane 500 mü 1ytl mi ne.. direk açık prezervatif[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dures çikolatalıyı unutmamak lazım (kullandın mı kullandılar gibi bir soruya ön cevap metini duydum :D) normal den şaşmamak lazım ama...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jay Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 reterdante. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2 kisi cilekli durex demis. digerleri hep farkli birsey solemis. hos cogu mesaj soruya cevap ozelligi tasimiyor zaten. cilekliyi bende deniyecegim. Ayrica Alexi'nin soyledigi Durex Fetherlite ve Avanti 'de merak uyandirdi bende.. Bunlarida denemeyi dusunuyorum acikcasi. Alakali mesaj gonderenlere minnetlerimi sunuyorum. Ayrica onerilere acigim hala..Varsa konu uzerinden yazarsiniz. :) // Ayrica PAF'i da taktir ettim, abuk subuk mesajlari cok guzel ucurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aramoli olay nedir ya yani onu taktıktan sonra mı partner yapacak olayı (anladınız) sacma bence hic bi esprisi yok :P karsımdakini tanımıyorsam kullanırım, durex tercihimdir tırtıklı vardı bi tane adını unuttum onu kullanıyorum ama tanımadıgıım biriyser(yine anladınız:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Maedhros, 21 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Durex elite. +1[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar