Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Prezervatifiniz ?

Bobo

Öne çıkan mesajlar

Avrupada çok daha iyi şirketler var fakat durex ucuz olduğundan tercih ediliyo..
bigben çok ii bi markadır yani..yırtılma gibi bi problem olmaz
nedense durexlerin bazıları dayanıksız oluyo :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Kendim alıcaksam genelde durex alırım ama elime ilk geçeni pek dikkat etmem.

Önemli olan giriş gelişme sonuç.

Araçlar önemli değildir.
Genelde hep kızlarda oluyor bende onlardan alıyorum.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

biz cilekli ne olursa kullanıyoruz hatta ondan oncede yarım kilo cilek yiyoruz :) cilek zamanı geciyor yavas yavas..belki muzluya filan geceriz yakında :p[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:
Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?
bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!
Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwn, 21 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
BeILow sen hiç prezervatif kullandın mıda Çileklisine taparım diosun yada yoksa kullandılardamı biliosun ?

Forum etık kavramıyetıne hıc yakısmayan bır dusunce?!

Kişileri ortalık yerde rencide etmek asimile genclıgın meslegı olmus ama nerde oldugumuzu unutmayalım...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bobo, 21 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
"Aramaya inanmak" adi altinda post kasan sevgili arkadaslarimiza

bu laf banaysa alındım :)
evet post kasıyorum, 20k madalya var zaten, onu almak bütün derdim[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Temmuz 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 21 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
Dışarı boşalmak rulez.
Gaz maskesiyle gül koklanırmı?
Geçiniz efendim geçinizz.

+1 imde biraz kızada bağlı hani olurda bi hata yaparsam yok kırptırmam kendimi evlencez triplerini gircek biriyse durex olur ok olur
not:cebimde ok varmış.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

2 kisi cilekli durex demis. digerleri hep farkli birsey solemis. hos cogu mesaj soruya cevap ozelligi tasimiyor zaten. cilekliyi bende deniyecegim.
Ayrica Alexi'nin soyledigi Durex Fetherlite ve Avanti 'de merak uyandirdi bende.. Bunlarida denemeyi dusunuyorum acikcasi.
Alakali mesaj gonderenlere minnetlerimi sunuyorum. Ayrica onerilere acigim hala..Varsa konu uzerinden yazarsiniz. :)
//
Ayrica PAF'i da taktir ettim, abuk subuk mesajlari cok guzel ucurdular.
Sosyal ağlarda paylaş

aramoli olay nedir ya yani onu taktıktan sonra mı partner yapacak olayı (anladınız) sacma bence hic bi esprisi yok :P

karsımdakini tanımıyorsam kullanırım, durex tercihimdir tırtıklı vardı bi tane adını unuttum onu kullanıyorum ama tanımadıgıım biriyser(yine anladınız:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...