Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Prezervatifiniz ?

Bobo

Öne çıkan mesajlar

"Aramaya inanmak" adi altinda post kasan sevgili arkadaslarimiza prim vermemek adina konuyu acmadan once arama yaptigimi ve kayda deger 1-2 konu buldugumu ve konularin fazla uzun ve dagilmis oldugunu soylemek istiyorum. Hos, zaten konu icerisinde sorulacak bir soru degil.
Konumuza donecek olursak, soru basit; "Favori prezervatifiniz hangisi?". Sonucta prezervatif denen meret sahsen cok kullendigim, daha dogrusu kullanma imkanim fazla olan bir olgu degil. :) Kisaca playboy degilim. :-P Haliyle "ah sunuda deniyim, ah su nasilmis" gibi bir durum soz konusu degil. Siz patiler deneyimleriniz icinde en cok begendiginiz (kalitesi, kokuluysa kokusu, hassasiyet durumu, vs vs..) ve onerdiginiz prezervatif markasi, modeli falan filan fistik..
Diger konular gibi konuyu cok bulandirmazsak sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ins ucu kaçtı nolcak 9 ay sonrayı mı bekliceksiniz :)
yada hastalık geldi varsayalım ki uçkurun uğruna ölcen mi ?
Durex falan iyidir ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

(edik:silinmiş mesaj)Şimdi benim bildiğim kadarıyla hassasiyet arttıkça koruma şansında azda olsa azalma oluyor ancak koruma şansı %95 in altına inmiyor.
Marka tavsiyesi verecek kadar deneyimim yok ama adı belli maralar dışında (ve mutlaka eczaneden al) kullanmanı tavsiye etmiyorum

[Bu mesaj Shadowcast tarafından 21 Temmuz 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Durex iyidir ama.. Yani Durex diyerek cok genel bir cevap olmus. Durex'in onlarca cesidi var!
//
Birde bakin korunma yollarinin onemi hakkinda bir konu degil bu. Diger konularda gereginden fazla tartisilmis zaten bu.
Konu basligini tekrar hatilatayim.
"Favori Prezervatifiniz?"

[Bu mesaj Bobo tarafından 21 Temmuz 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 21 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Çilekli durexi sevmenin nedeni ne? Tadını almıyorsun ki :)
kokusudur muhtemelen..
ben bir keresinde muzlu almistim ama pek sevememistim kokusunu.

[Bu mesaj Bobo tarafından 21 Temmuz 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 21 Temmuz 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Cinsellik (ya da gerçek anlamıyla aşk) yalnızca iki kişi arasında geçer ve bu duygu yoğunluğu dış dünyaya kapalı olarak paylaşılır. Buradaki yazılar azgın yorumlardan başka birşey ifade etmiyor.

Hayır doğum kontrolü hakkında danışmış.
gayet doğal bişey.cinsellik veya sapkınlıkla alakası yok
En azından ben sapkınlık ürünü değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj atıyoruz siliniyor ilginç.
Bir daha yazıyorum;
Muzlu seviyorum ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

çilekli durexi sevmemim nedeni partnerimdir :) onun sayesinde hep daha iyiye daha iyiye (çok ciddiyim) yani öyle diyorlar, hep çilekli istiyorlar o yüzden bende çilekliyi seviyorum hep... Niye kötü yola çekiyorsunuz sanki ben ekmek arası çilekli durex yiyorum kahvaltıda ...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...