Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 "Aramaya inanmak" adi altinda post kasan sevgili arkadaslarimiza prim vermemek adina konuyu acmadan once arama yaptigimi ve kayda deger 1-2 konu buldugumu ve konularin fazla uzun ve dagilmis oldugunu soylemek istiyorum. Hos, zaten konu icerisinde sorulacak bir soru degil. Konumuza donecek olursak, soru basit; "Favori prezervatifiniz hangisi?". Sonucta prezervatif denen meret sahsen cok kullendigim, daha dogrusu kullanma imkanim fazla olan bir olgu degil. :) Kisaca playboy degilim. :-P Haliyle "ah sunuda deniyim, ah su nasilmis" gibi bir durum soz konusu degil. Siz patiler deneyimleriniz icinde en cok begendiginiz (kalitesi, kokuluysa kokusu, hassasiyet durumu, vs vs..) ve onerdiginiz prezervatif markasi, modeli falan filan fistik.. Diger konular gibi konuyu cok bulandirmazsak sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Dışarı boşalmak rulez. Gaz maskesiyle gül koklanırmı? Geçiniz efendim geçinizz.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ins ucu kaçtı nolcak 9 ay sonrayı mı bekliceksiniz :) yada hastalık geldi varsayalım ki uçkurun uğruna ölcen mi ? Durex falan iyidir ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 (edik:silinmiş mesaj)Şimdi benim bildiğim kadarıyla hassasiyet arttıkça koruma şansında azda olsa azalma oluyor ancak koruma şansı %95 in altına inmiyor. Marka tavsiyesi verecek kadar deneyimim yok ama adı belli maralar dışında (ve mutlaka eczaneden al) kullanmanı tavsiye etmiyorum [Bu mesaj Shadowcast tarafından 21 Temmuz 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tamam Durex iyidir ama.. Yani Durex diyerek cok genel bir cevap olmus. Durex'in onlarca cesidi var! // Birde bakin korunma yollarinin onemi hakkinda bir konu degil bu. Diger konularda gereginden fazla tartisilmis zaten bu. Konu basligini tekrar hatilatayim. "Favori Prezervatifiniz?" [Bu mesaj Bobo tarafından 21 Temmuz 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Durex çilekli taparım :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 açıkçası ben olsam -zaten üzlerlerinde türleri yazıyor- en hassas olanından alırım sonuçta koruma şansının geçmemesi kullanıcı hatası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Dışarı boşalmak rulez. Gaz maskesiyle gül koklanırmı? Geçiniz efendim geçinizz. ahah über. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 BeILow sen hiç prezervatif kullandın mıda Çileklisine taparım diosun yada yoksa kullandılardamı biliosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: BeIlow, 21 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Durex çilekli taparım :P Iste bu mukemmel bir cevap. Bundan sonraki cevaplari bu mesaji goz onunde bulundurarak(ornek alarak) atarsaniz super olur! Tesekkur ederim BeIlow ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çilekli durexi sevmenin nedeni ne? Tadını almıyorsun ki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Durex Classic kullaniorum ben... hassasiyeti azaltıo tabi baya... aromalılarını denemedim, oral sex sırasında condom kullanmiorum ben o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Çilekli durexi sevmenin nedeni ne? Tadını almıyorsun ki :) kokusudur muhtemelen.. ben bir keresinde muzlu almistim ama pek sevememistim kokusunu. [Bu mesaj Bobo tarafından 21 Temmuz 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çok lazımsa nutella ya bandırırsınız ne gerek var çilekli fln fazla para :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 migros poşeti :-P şakka şakka.. Durex / Karışık Kafama göre takılıyorum yani :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: DynamicK, 21 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki: çok lazımsa nutella ya bandırırsınız ne gerek var çilekli fln fazla para :) nutella daha pahalı.. ayrıca ben prezervatif bandırılmış nutellayı yemem..araya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Cinsellik (ya da gerçek anlamıyla aşk) yalnızca iki kişi arasında geçer ve bu duygu yoğunluğu dış dünyaya kapalı olarak paylaşılır. Buradaki yazılar azgın yorumlardan başka birşey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 durex güzeldir sanırım.en çok tutulan o. çeşitlerini pek bilemiyorum, prezervatif 1-2 kere kullanmışımdır.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Çilekli durexi sevmenin nedeni ne? Tadını almıyorsun ki :) kokuyor ya..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: pekaziz, 21 Temmuz 2005 14:46 tarihinde demiş ki: Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Cinsellik (ya da gerçek anlamıyla aşk) yalnızca iki kişi arasında geçer ve bu duygu yoğunluğu dış dünyaya kapalı olarak paylaşılır. Buradaki yazılar azgın yorumlardan başka birşey ifade etmiyor. Hayır doğum kontrolü hakkında danışmış. gayet doğal bişey.cinsellik veya sapkınlıkla alakası yok En azından ben sapkınlık ürünü değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj atıyoruz siliniyor ilginç. Bir daha yazıyorum; Muzlu seviyorum ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lol muyuz? aromalı prezervatiflerden erkeklerin çıkarı nedir ki anlayamadım :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çilekli durexi sevmemim nedeni partnerimdir :) onun sayesinde hep daha iyiye daha iyiye (çok ciddiyim) yani öyle diyorlar, hep çilekli istiyorlar o yüzden bende çilekliyi seviyorum hep... Niye kötü yola çekiyorsunuz sanki ben ekmek arası çilekli durex yiyorum kahvaltıda ...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [signature][hline]valandil ownz j0o!-G.I.Joe head stomp-WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion[Bu mesaj Head tarafından 21 Temmuz 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aromalılar da iğrenç kokuları nedeniyle burun tutturuyor efendim. denemeyin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar