karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Download link: http://www.qfile.de/dl/101078/paticik.com_opet_cem_yilmaz.wmv.html @bonecrusher : konunun açılmış oldugunu biliyorum, videoları ayrı bi konu başlığında toplamak için açtım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bonec savar mı icat ettin kedi :) sende bu aralar iyi sardın upload işine nede olsa beleş![signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tv sosyalitem olmadığı için bir soru sormak istiyorum, bunun devamı filan varmı ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla ben 4 tane farkli gordum en son sanirim o dugun modu hani su tas hatun banunun geldigi :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Elinde daha önceden çekilmiş olanların link'leri filam olanınız varsa, yazarsanız sevindirirsiniz..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=129404 valla bu threadde bir kac link vermis arkadaslar ama bilmiyorum aynisimi indirmedim ben[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 direk bana karşı önlem alınmaya başlandı. tamam tamam sustum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 offf reklem spr yarıldım yaw... -dügün moduna geçti.. eheheh :D:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bakalim calisiyor mu -saat kac kitt -Saat kolunda abi tamam calisiyor. ahuuah koptum yaa[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kitt degil, "gitt" açılımı "güzel insanları taşıma taşıtı" imiş ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muhteşem bişey ağzım açık kaldı izlerken[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aaa simdi farkediyorum G.I.T.T[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne güzel, hep kısa versiyonunu izledik (TV açmıyorum da) bu sayede uzun versiyonunu da izledik[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Reklamdaki teknisyen kızın adı neden Banu? Çünkü dizideki teknisyen kızın adı Bonnie, :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 -khvuu khvu -ne dedi? -khvuu khvu -saat kaç gitt? -saat kolunda abi bu kısımlar hoşuma gitti benim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 -mike usta cikti ,kim ariyor? heheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -kitt sen yiyo musun? -yok abi afiyet olsun... -e iyi... teaser diye mi yemiyosun? -yok, odun ekmegi diye, sen ye! m- kiit? k- hea? m- oolum bak opet reklamı başlıyo. dünya para veriyorlar, akıllı ol ha! k- veriyorlar da bana mı veriyorlar? m- abi şu ışığını kapat, allah aşkına kapat, insanımıza merka uyandırma yaa... kuv kuv kuv, millet şimdi merakta yaa.. k- e konuşan araba?... konuşmıyım mi hiç? (mike kendi kendine konuşmaya başlar..) k- abi? k- aabi? k- mike? direk kristal elma diyorum süper üşendim link koymaya.dierlerinin linkleride atın [signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 22 Temmuz 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 haa o dugun modu reklamindaki kristal elma olayina cok guldum ben ya -Evet cem bey buyrun kristal elma -Daha dur daha yeni basladik. .. .. Sunu ortelimde ortulu reklama girmesin (yandaki yazinin uzerini orter) ama adam iyi oyunuyor ya :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eheh hasta oldum ben reklama gitt olayı super olmus ha bide cansu dere ablamızda afet gibi giriyor ortama.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kristal elma kısmı süper cidden o reklamın :D k.elma=en iyi reklamlara verilen ödül)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehu süper olmuş, bakalım nasıl devam edecek. cem yılmaz oyunculukta da az değil.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hız sahneleri olacakmış.Şİmdiki Murat kaldıramadığı için G.i.i.t 2 yi yapıyorlarmış.Motoru da Tofaş'tan alacaklarmış euhuehuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hehehe diger reklamalrı sabırsızlıkla bekkliyom..hız sahneleri demek..komik olacaga benziyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar