karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Download link: http://www.qfile.de/dl/101078/paticik.com_opet_cem_yilmaz.wmv.html @bonecrusher : konunun açılmış oldugunu biliyorum, videoları ayrı bi konu başlığında toplamak için açtım ;)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bonec savar mı icat ettin kedi :) sende bu aralar iyi sardın upload işine nede olsa beleş![signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tv sosyalitem olmadığı için bir soru sormak istiyorum, bunun devamı filan varmı ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla ben 4 tane farkli gordum en son sanirim o dugun modu hani su tas hatun banunun geldigi :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Elinde daha önceden çekilmiş olanların link'leri filam olanınız varsa, yazarsanız sevindirirsiniz..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=129404 valla bu threadde bir kac link vermis arkadaslar ama bilmiyorum aynisimi indirmedim ben[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 direk bana karşı önlem alınmaya başlandı. tamam tamam sustum :(
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 offf reklem spr yarıldım yaw... -dügün moduna geçti.. eheheh :D:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bakalim calisiyor mu -saat kac kitt -Saat kolunda abi tamam calisiyor. ahuuah koptum yaa[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kitt degil, "gitt" açılımı "güzel insanları taşıma taşıtı" imiş ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muhteşem bişey ağzım açık kaldı izlerken[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aaa simdi farkediyorum G.I.T.T[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne güzel, hep kısa versiyonunu izledik (TV açmıyorum da) bu sayede uzun versiyonunu da izledik[signature][hline]Beş Hececiler
elektrot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Reklamdaki teknisyen kızın adı neden Banu? Çünkü dizideki teknisyen kızın adı Bonnie, :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 -khvuu khvu -ne dedi? -khvuu khvu -saat kaç gitt? -saat kolunda abi bu kısımlar hoşuma gitti benim.[signature][hline]Beş Hececiler
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 -mike usta cikti ,kim ariyor? heheheheheh
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -kitt sen yiyo musun? -yok abi afiyet olsun... -e iyi... teaser diye mi yemiyosun? -yok, odun ekmegi diye, sen ye! m- kiit? k- hea? m- oolum bak opet reklamı başlıyo. dünya para veriyorlar, akıllı ol ha! k- veriyorlar da bana mı veriyorlar? m- abi şu ışığını kapat, allah aşkına kapat, insanımıza merka uyandırma yaa... kuv kuv kuv, millet şimdi merakta yaa.. k- e konuşan araba?... konuşmıyım mi hiç? (mike kendi kendine konuşmaya başlar..) k- abi? k- aabi? k- mike? direk kristal elma diyorum süper üşendim link koymaya.dierlerinin linkleride atın [signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 22 Temmuz 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 haa o dugun modu reklamindaki kristal elma olayina cok guldum ben ya -Evet cem bey buyrun kristal elma -Daha dur daha yeni basladik. .. .. Sunu ortelimde ortulu reklama girmesin (yandaki yazinin uzerini orter) ama adam iyi oyunuyor ya :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eheh hasta oldum ben reklama gitt olayı super olmus ha bide cansu dere ablamızda afet gibi giriyor ortama.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kristal elma kısmı süper cidden o reklamın :D k.elma=en iyi reklamlara verilen ödül)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehu süper olmuş, bakalım nasıl devam edecek. cem yılmaz oyunculukta da az değil.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hız sahneleri olacakmış.Şİmdiki Murat kaldıramadığı için G.i.i.t 2 yi yapıyorlarmış.Motoru da Tofaş'tan alacaklarmış euhuehuhe :D
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hehehe diger reklamalrı sabırsızlıkla bekkliyom..hız sahneleri demek..komik olacaga benziyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar