Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka kaldıramayanlar bakmasın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 25 Temmuz 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
bunun nesini kaldıramıycakmışız ki...
ama keşke cidden komikolsaydı

yaw başka birşey planlayıp sizi delirtmeyi planladım ama öyle olmuyormuş maalesef iğrenç bir msg oldu o yüzden özür diliyorum :([signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
ehehehe spr olmuş.. tayyippe benziyo hakkaten..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ya ben korkak oldum bu aralar yemin ederim,ne gorsem korkuyorum ,bunu gordüm bi zipladım yerimden tobe tobe yaa[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bize derin derin manalar vermeyen bir atraksiyon ,ancak kaldirilirda,gulunebilirde ,ha oglemi 'iki dakka uzaaaaa'gibi mesajda verilebilir ...bushu maymuna benzeten ,churchill'i kopege benzeten ,blairi finoya benzeten zihniyetten sonra bu sahsin onlardan eksigi yada fazlaligi nedir sorusu akla gelebilir iste size bu sorunun cevabini vermis resim bi de ole bakin .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Mesaj tarihi:
resim açılmıyor

şimdi bu msjı yazıcam sonra resim açılıcak hep böyle oluyor yaf ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
idare eder :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 25 Temmuz 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
şakayı kaldırdım, ama çok ağır taşıyamayabilirim

ühühühühü allahııımm[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Temmuz 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
tayyip erdoğana benzio bu ehueuhe..

+1
gudubet herif tayyip[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
  • Yeni Oluştur...