Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Başka söze gerek var mı?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 var.. LANET OLSUN SANA DIGITUUUUUUUUUURRRRRRRRRKKKKKK!!!!! :( :hrr: :hmm: :rock: :| :yapma:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 29 June 2003 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ne alaka abi?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 star yok ki digiturk'te seyredemeyeceğim işte.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 star yok mu oha[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 belki bugün tv kartıyla çekerim hdd'ye[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 20.30da 21:30 diil sora 22:00 de kanal d de scream var[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 22:00de maç da var o da seyredilir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 maça da scream'e de kafam gözüm girsin de şu filmi star'dan başka biryer verseydi ya off..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 of of ne guzel film aman yarabbi ya, kalitesi kotu olsa da super guzel film. term 2 yi izleyipde kacınızın gozleri sulanmadı ya :) benim sulandı itiraf ediim yani son sahnede, haftaya buyuk ihtimal 2. si de vardır[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 abi birazını izledim yeni nesil filmlerden sonra çok komik geldi :) hele bir takip sahnesinde hani tıra bomba koyuyor ya ondan hemen önceki arabalı takipteki müzik rezildi eahuuhea bir t3 ün fragmanına bakın bir bu filme ehuahue zamanında kraldı ama şimdi komik geldi :) starwarsun eski filmleri izledim yeni ama bu kadar komik gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bu arada benim hicbi anten,kablo vs. baglı olmayan televizyonumda bile star cam gibi cıkıosa ( tnx to gırkıs cem and his satellites ) sizde cıkmaması garip[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 peki screamdeki billy sidney in evine glmeden ocne hangi filmi izliyo?! TERMINATOR[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 aaaahh 21:30 kalmış aklımda, amcamlara gittim seyretmeye de ortasından sonrasını görebildim oooff of! predator de gitti terminator de.. :( raid3r star wars filmlerinin bütçesi ile terminator'ün bütçesini kıyaslayınca da senin dediğin bana komik geliyor.. :) müzik de 84 için kral müzik, (depeche mode'un 84'teki şarkılarını da dinleyin) matrix'in müziğini 2019'da izleyince de yorum yaparız bakalım nasıl olacak.. püff tam polis karakolu sahnesinin bitişini yaklayabildim ya.. Arnie: I'll be back.. *Polis oralı olmaz* *Arnie jipiyle karakola dalar*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 eehuhe ama bütçeyle de pek alaksı yok yav o müziğin :) yani türk filmlerinde takip sahnelerinde olur ya aynen öleydi eauhaehue yoksa lafımız yok zamanında kraldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 türk filmleriyle arasında 100 yıllık bir fark var müzik kulağından şüphe duydum biraz.. :-p 80'lerin ilkyarısındaki elektronik müzikleri dinleyin işte aynısı, o zamanlar tapıyordu millet.. :) imdb'den bazı trviaları buraya aktarayım: ;) Lance Henriksen was originally cast as the Terminator, with Arnold Schwarzenegger as the hero. Schwarzenegger read the script, and asked to play the Terminator instead. (lance henriksen geberen beyaz dedektif, düşünsenize bambaşka bir terminator imajı, Allah korumuş ve arnold akıllı adam) O.J. Simpson was considered for the role of the terminator, but the producers feared he wouldn't be taken seriously. (heh gene Allah korumuş, karısını öldüren terminator off korkunç düşünmek bile, üçüncü de güme giderdi hem) James Cameron got the idea for Terminator while shooting another film in Europe. His vision was of a metal exoskeleton emerging from flames and most of the script was written backwards from there. The exoskeleton would have to be futuristic, and Cameron couldn't afford to set the film in the future. The solution was to bring the future to the present, hence the 'time travel' aspect of the script was written in. (helal olsun sana cameron, muhteşemdir ama ikinci filmin açılışında görürüz o sahneyi, ne film serisi çıkarmışsın o temadan) Although stereophonic sound existed in 1984, 'The Terminator' was filmed in monophonic sound. This was because during the production, the budget for the movie was pretty low. The cost for everything else in the movie added up to the crew not having enough money to produce 'The Terminator' in stereo sound. Although a stereo remix was produced later by the Hemdale VHS release, it was only until MGM aquired the rights to the film that they were able to create a fully recognizable 5.1 stereo soundtrack for the 2001 Special Edition DVD. (eheh bu da sana gönderiliyor raid3r, gene kıyas edersin star wars'la :-p) ekleme: bu trivia da t3 sayfasından alınma.. In an early draft of the script, Lance Henriksen's character of Detective Vukovich from 'Terminator, The (1984)' was to reprise his role, though bound to a wheelchair following the events of the first Terminator. The idea was eventually dropped. (keşke olsaymış, çok iyi otururmuş bence hikayenin bütünlüğü bakımından. lance henriksen'i millenium dizisinde de görebilirsiniz cnbc-e'de bu arada) [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 30 June 2003 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Abi çok guzeldi insallah 2.yi de verirler resmen filmi unuttum yaw bi sahne bile hatırlamıyorum:-([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 terminator 2'de son sahnedeki gibi muzik nerede var be?! dıdımdıdım dıdımdımdıdım dırıdıııııııdııdııııdııııımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: wanderer1985, 29 June 2003 14:34 tarihinde demiş ki: star yok mu oha[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Tabiki yok turkcell le telsim kardeş değiller ya.[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 terminator 1 mi ? bayar ya bu film iğrnç hele şu göz çıkarma sahnesi ıyy :([hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: kermit_frog, 30 June 2003 22:12 tarihinde demiş ki: terminator 1 mi ? bayar ya bu film iğrnç hele şu göz çıkarma sahnesi ıyy :(Yok zaten oraları gostermedi bole aniden ekrana en korkunç kabuslarımdan daha karanlık bi perde indi:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar [Bu mesaj Khirsah tarafından 30 June 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: kermit_frog, 30 June 2003 22:12 tarihinde demiş ki: terminator 1 mi ? bayar ya bu film iğrnç hele şu göz çıkarma sahnesi ıyy :([hline] Sothi nuinqua Tsalarioth istersen söyleyelim senin o boncuk gözünü çıkarsın, daha heyecanlı olur belki? :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sam mauha *!kopar*[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 kurbağa katilleri ne istiyonuz be benden ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar