Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yeni sitemiz Yaz aylarında sıkılan bir arkadaşım tarafından bu nacide site, tatille çıkamayan erkek paticik arkadaşlara yönelik ama yanlış anlmayın kesinlikle illegal bir içeri yoktur... Umarım bu sitede benim hoşuma gittiği kadar sizinden gider[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Açık var sitede bak Cumhur görmesin :-)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Goarth, 17 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Yaz aylarında sıkılan bir arkadaşım tarafından bu nacide site, tatille çıkamayan erkek paticik arkadaşlara yönelik ama yanlış anlmayın kesinlikle illegal bir içeri yoktur... Umarım bu sitede benim hoşuma gittiği kadar sizinden gider nadide cnm o[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu ana sayfadaki elisha m değil dimi !!! yığarım lan o siteyi oraya !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 elisha evet blackchaos nası bize sormadan fütursuzca koyabiliosun elishanın resmini oraya cıks 3 vakte kadar inecek o site[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayırlı olsun..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 güzel olmuş, yanlız şu resimler normal bir sayfada açılsa daha iyi oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ambrosio olmazsa olmaz. yükleyeyim, katkım olsun bari.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 16:38 tarihinde demiş ki: bu ana sayfadaki elisha m değil dimi !!! yığarım lan o siteyi oraya !!! yavaşşş ne oluor o yengen senin :D acı ama gercek bu[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ohhh güzel siteymiş.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 enterance degil, entrance :P[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 girişi etkiledi walla :D içerikte güzel eline sağlık..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 elisssha cuthbeeeerrtt[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: MagicGladiator, 17 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 16:38 tarihinde demiş ki: bu ana sayfadaki elisha m değil dimi !!! yığarım lan o siteyi oraya !!! yavaşşş ne oluor o yengen senin :D acı ama gercek bu Tez bunun Kellesi alına !!!!!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 unkown girls teki kızları birer birer isimlendirebilirim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hepsi eski çıktığım unkown dakilerin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 teşekkürler arkadaşlar, Goarth ' ın bahsettiği gibi sıcaklığı kontrol altında bi site oldu.. Arşiv bulundukça FSO sistemi olduğundan sürekli güncellenen bir arşiv. Dosya göndermek isteyen arkadaşlar için "upload" olayını da düzelttik.. hertürlü yorumlarınız için çok teşekkürler. daha gelecek yorumları da bekliyoruz, beta olduğumuzdan çeşitli hatalar olabilir, hepsini düzelttiğimizde çok güzel olacak :)[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sitenin amacı desem ne dersin peki?[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 arşiv yapmak, hosting limitsiz olduğu için böyle birşey yapalım dedik.[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi tek anasayfa acılıyo su an bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öyle bir sorun olmaması lazım?[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kullanışlı bir site değil üstelik veritabanıda çok güzelmiş :D Shockhaber.mdb :-) De anlamadığım o alttaki copyright yazısını ve site adını neden veritabanı içine koyma gereği duydunuz ki :). Her neyse[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Webtabanına bilgileri o şekilde girmemiz tamamen keyfi, ancak oraya ulaşabilmen senin becerin değil, birkaç kişi güncellediğimizden dolayı hosting tek ip'nin database editlemesine izin veriyor, sadece onu açtım, dolayısıyla sen de almışsın, ki alabilirsin onun güvenliğini ayrıca aldık. Birde daha kullanışlı nasıl olur diye yardımcı olursan geliştirmek adına daha hızlı yol alırız, eleştrin için saol[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Anlamam ben asp'den :). mdb falan sadece veritabanı olduğunu biliyorum hatayı gördüm dosyaya baktım indirdim :). EHehe o kadar ama birde bütün sitenizin klasorlerini gezebiliyorum dir=../../ yazarsanız adres çubuğuna görürsünüz. Eğer dosyalar da listelense bir sorun oluşturabilirdi ama bunun bir sorun olacağını sanmıyorum.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adriana lima nerde lan! ne biçim site bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar