Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Satranç turnuvası

Peka

Öne çıkan mesajlar

Yahoo dan yapabiliriz zamanlarını herkeze göre ayarlarız falan
hatta ödül ü de buldum ben gerekli katılım olsun bakımına
kedi koyar "Paticik Satranç Şampiyonu " diyin bişeyler
katılırım ben oynarım elinizede veririm diyenler mesaj atsın
baya bi isteyen olabilirse
yapalım organizasyonunu
Sosyal ağlarda paylaş

diğer başlığa yazdığımın aynısını yazıyorum.. ne yazmıştım? unuttum..

hah demiştim ki net'ten yapılmayacaksa esprisi yok, bir de ekleyeceğim: prawler birkaç ay önce bu turnuvayı organize etti ama önce katılacağını söyleyip sonradan yokolanlar yüzünden (benim mazeretim vardı :-p) tamamlanamadı sanıyorum..

ekleme: typo düzeltmekten 3 dk'de anca atabildim mesajı, nefr tur bindirdi tabi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

[Bu mesaj Sam tarafından 29 June 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi öle yahoo dan faln gitmez iş basit javalardan birini alıp siteye koymak lazım aslında iyi fikir u yaa fide.org eski online oyun sistemi gibi bir şey yapılabilir (şu andada var ama paralı)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
May the Force be with you!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DISintegrated, 30 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki:
Olay söyle olur: Yahoo üzerinden oynarken arka planda da şöyle haşmetli bir bilgisayar programı çalıştırır uyanık arkadaş. Ezer.

Olay budur.

onu da yenerim ulen getirin istediğiniz haşmetli bilg programını eauheau[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

hımm aklıma geldi yazayım playchess.com diye bir program almanyadaki server lara giriyor(program ingilizce) ve Ödüllü turnuvalra faln düzenleniyor KALİTE bir yer orda Bizim federa. nın yeri faln da var arda izin alabilirsk turnuva yapabiliriz çok rahat[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
May the Force be with you!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DISintegrated, 30 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki:
Hocam bu iş yürümez.

Bi akıllı çıkar süpürür hepinizi.

Olay söyle olur: Yahoo üzerinden oynarken arka planda da şöyle haşmetli bir bilgisayar programı çalıştırır uyanık arkadaş. Ezer.

Olay budur.

POhaha ben bunu yapmıştım birisine çok eğlenmiştim ama tersten düze convert etmesi biraz zor oluyo zaman alıyo ama eğlenceli çok kişiyi yenmiştim ama bi adam beni yenince dumur olup bırakmıştım =)))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...