Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yahoo dan yapabiliriz zamanlarını herkeze göre ayarlarız falan hatta ödül ü de buldum ben gerekli katılım olsun bakımına kedi koyar "Paticik Satranç Şampiyonu " diyin bişeyler katılırım ben oynarım elinizede veririm diyenler mesaj atsın baya bi isteyen olabilirse yapalım organizasyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hmm olabilir , olur olur.[hline]Sam, 29 June 2003 00:10 tarihinde döktürmüş :): mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 real da yapalım derım ayrıca praw ı santrac dada yenmı$tım dasd :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yattı o iş, daha önce de yaptık ben hükmen galip geldim. Paticik satranç şampiyonu benim yani, durum budur. Varsa turnuvayı sonuçalndıran çıksın ortaya ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 diğer başlığa yazdığımın aynısını yazıyorum.. ne yazmıştım? unuttum.. hah demiştim ki net'ten yapılmayacaksa esprisi yok, bir de ekleyeceğim: prawler birkaç ay önce bu turnuvayı organize etti ama önce katılacağını söyleyip sonradan yokolanlar yüzünden (benim mazeretim vardı :-p) tamamlanamadı sanıyorum.. ekleme: typo düzeltmekten 3 dk'de anca atabildim mesajı, nefr tur bindirdi tabi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 29 June 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 süpürürüm :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yok abi yarıda kalıp yalan oluo genelde turnuvalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 walla eğer olursa ben zevkle katılırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet realde yapsak daha iyi olur ama biz taaa antalyadan kalkıp istanbula mı gelceğiz yada siz taaaa istanbuldan kalkıp antalyayamı gelceniz yada siz taaa ankaradan kalkıp vs vs :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Olur ama katılmama gerek yok çekişme olmaz yani... zevksiz olur ben katılırsam...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bak yaa hırs yaptırıo sırf kendini yendirmek icin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Normal satranç olursa varım :)[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Nefr satranç şampiyonu benim demiş Ünvan maçı yapılsın ozaman şampiyonsan okadar iyiysen ünvanını koruda görelim =) Lennox Lewis hesabı hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Satranc mı hanginiz en iyi kuruyorum girsin. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 30 June 2003 04:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 nefirrr ant a gelıyorum kapı$alım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben de varım ama mümkünse yakın zamanda olsun :D[hline]böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 var mı meydan okuyan .. unvan maçı falan farketmez hiç şansınız yok eueah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Hocam bu iş yürümez. Bi akıllı çıkar süpürür hepinizi. Olay söyle olur: Yahoo üzerinden oynarken arka planda da şöyle haşmetli bir bilgisayar programı çalıştırır uyanık arkadaş. Ezer. Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 abi öle yahoo dan faln gitmez iş basit javalardan birini alıp siteye koymak lazım aslında iyi fikir u yaa fide.org eski online oyun sistemi gibi bir şey yapılabilir (şu andada var ama paralı)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: DISintegrated, 30 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: Olay söyle olur: Yahoo üzerinden oynarken arka planda da şöyle haşmetli bir bilgisayar programı çalıştırır uyanık arkadaş. Ezer. Olay budur. onu da yenerim ulen getirin istediğiniz haşmetli bilg programını eauheau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ayarlayın, takılırız yaparız bişiiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 adam arkaya Fritz koyarsa :D onudamı yenecen :D[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hımm aklıma geldi yazayım playchess.com diye bir program almanyadaki server lara giriyor(program ingilizce) ve Ödüllü turnuvalra faln düzenleniyor KALİTE bir yer orda Bizim federa. nın yeri faln da var arda izin alabilirsk turnuva yapabiliriz çok rahat[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: DISintegrated, 30 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: Hocam bu iş yürümez. Bi akıllı çıkar süpürür hepinizi. Olay söyle olur: Yahoo üzerinden oynarken arka planda da şöyle haşmetli bir bilgisayar programı çalıştırır uyanık arkadaş. Ezer. Olay budur. POhaha ben bunu yapmıştım birisine çok eğlenmiştim ama tersten düze convert etmesi biraz zor oluyo zaman alıyo ama eğlenceli çok kişiyi yenmiştim ama bi adam beni yenince dumur olup bırakmıştım =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bende oynarım.[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar