Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi bu yonja iyice amele yatağı oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya zaten netten arkadaş bulma fikri ne kadar orjinal bir fikir olabilir ki? Yani sitenin teması amele birkere. Aklı başında olan hiç kimse oraya üye olmaz. Orada zorla milleti listeye ekleyip "ben sosyalım" diyen asosyallere acımaktan başka birşey gelmez insanın elinden. Yazık yazık[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
Buranın birde arkdaşlık sitesine dönüştüğü günü görürsem kahrolurum. Ulen gittik askere böle bişi yapmadınız 1 sene, geldik aradan geçen zamande arkadaşlık sitesi oluyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
said:
darkned, 23 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
ilk başlarda iyiydi ama şimdi iyice amele yatağı oldu en sanılmadık bile insanların yonjası var yav..
bilmeyenler için;
www.yonja.com

evet senden hiç yonja beklemiyorduk gerçekten, sen girdin böyle oldu[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Mesaj tarihi:
@kedi&mavi ehu :=) abi ama öbür türlüde her türden insan gelicek... gelmicekmi ki ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
cok eglenceli ya.kız arkadaşına msg atıolar.sen bakıosun.msg atma ulan diosun.oda dio evini basarım okulunu bombalarım.oturup gülüosun sora cok eglenceli[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
valla ben uyarımı yaptım...

Listemdeki herhangi bir kıza msj atan direk bana pm den adresinide yollasın oyarım dinime kitabıma :P !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
la bölelerine kız acc ı açıp oyalıcan fln sahte resimlerle sonra buluşma anında gelmiceksin adam bi daha bulaşmaz böle işlere abazalıktan kurtulur[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)
Mesaj tarihi:
yaf ona harcıcanız zamanla gidin konsolosla kenk olun ayarlasın size bi amerika vizesi.. madem bu kadar seks istiyosunuz..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 23 Temmuz 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
Böyle sitelere ne zaman girsem ya hiç kız bulamıyorum ya da gele gele gayler geliyor bana...

LoL oda senın sansın =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Cidden yonja'da çok rezil insanlar var. Ama ben de liseden bir çok tanıdığımı buldum yonja sayesinde. Herkesin nasıl değiştiğini görünce bi garip oldum. Kimisi tiki olmuş, kimisi taş gibi olmuş ;), kimisi hiç değişmemiş, kimisi kro olmuş. Tanıdıkları bulmak için güzel bir site sadece, gerisi boş. Üyelerin de çoğu boş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
Favorite Music:radiohead, nirvana, Pearl Jam, 3 doors down, portishead, Duman, Muse, system of a down, Creed, gripin, iced earth, Staind, mor ve ötesi, Kurban, blind gurdian, teo vs.
İMDAAAAAAT[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

• Yeni Oluştur...