Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 blacklmr, içerideki abazalarla mı devam edilsin diyorsun hmm :)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kendine yetme durumu[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
innkeeper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 blackchaos gayleşme, üye alımını kapatıp kendi kendimize arkadaslık sitesi kurup napcaz.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya zaten netten arkadaş bulma fikri ne kadar orjinal bir fikir olabilir ki? Yani sitenin teması amele birkere. Aklı başında olan hiç kimse oraya üye olmaz. Orada zorla milleti listeye ekleyip "ben sosyalım" diyen asosyallere acımaktan başka birşey gelmez insanın elinden. Yazık yazık[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adam bi de o kadar kasmış ki, benim için kızlar önemli değil giysi gibi giyip çıkarıyorum vs... ama gerçekte nası biri tabi görmek lazım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Buranın birde arkdaşlık sitesine dönüştüğü günü görürsem kahrolurum. Ulen gittik askere böle bişi yapmadınız 1 sene, geldik aradan geçen zamande arkadaşlık sitesi oluyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: darkned, 23 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki: ilk başlarda iyiydi ama şimdi iyice amele yatağı oldu en sanılmadık bile insanların yonjası var yav.. bilmeyenler için; www.yonja.com evet senden hiç yonja beklemiyorduk gerçekten, sen girdin böyle oldu[signature][hline]Çok pis tımarlarım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @kedi&mavi ehu :=) abi ama öbür türlüde her türden insan gelicek... gelmicekmi ki ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cok eglenceli ya.kız arkadaşına msg atıolar.sen bakıosun.msg atma ulan diosun.oda dio evini basarım okulunu bombalarım.oturup gülüosun sora cok eglenceli[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 valla ben uyarımı yaptım... Listemdeki herhangi bir kıza msj atan direk bana pm den adresinide yollasın oyarım dinime kitabıma :P !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 la bölelerine kız acc ı açıp oyalıcan fln sahte resimlerle sonra buluşma anında gelmiceksin adam bi daha bulaşmaz böle işlere abazalıktan kurtulur[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Mavi, 23 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Zaten öyle değilmiydi ? öyleydi gerçekten. birde evde kalmış tikky kızlarımızın koca arama motoru :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yaf ona harcıcanız zamanla gidin konsolosla kenk olun ayarlasın size bi amerika vizesi.. madem bu kadar seks istiyosunuz..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: RamsesII, 23 Temmuz 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Böyle sitelere ne zaman girsem ya hiç kız bulamıyorum ya da gele gele gayler geliyor bana... LoL oda senın sansın =)[signature][hline]--Borgır--
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Cidden yonja'da çok rezil insanlar var. Ama ben de liseden bir çok tanıdığımı buldum yonja sayesinde. Herkesin nasıl değiştiğini görünce bi garip oldum. Kimisi tiki olmuş, kimisi taş gibi olmuş ;), kimisi hiç değişmemiş, kimisi kro olmuş. Tanıdıkları bulmak için güzel bir site sadece, gerisi boş. Üyelerin de çoğu boş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Favorite Music:radiohead, nirvana, Pearl Jam, 3 doors down, portishead, Duman, Muse, system of a down, Creed, gripin, iced earth, Staind, mor ve ötesi, Kurban, blind gurdian, teo vs. İMDAAAAAAT[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ne var ki bunda?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar